Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tmm çektim video yu ses yok ses eklemek için windows movie maker şeini kulan demiş kullandan .avi türünü kabul etmior wma ya nası çevircem
  • ya linki yazdım upload dedim.bişiler yaptı sonra sayfa görüntülenemiyor uff ne zahmetli işmiş bu yaa.kafamı sıırcam.yardım plss
  • ty.. bu intikam fırsatı için saol kardeş.. eline sağlık.
  • ya şimdi senin indirdigin video ya baktım benim çektiklerimle arasında çok fark war ne ayarlarını deiştircem benişmkinin turu avi sen bu turu nasıl deiştirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hard_Soldier

1teknik ltfn cwp la adamın biri yukarda trojan felan dior snn dedin hersei yaptım aşada OC yazan yere tıklaıp launc a geldim KO u açtım o yusden endiselendm yani game cam ile açıorsun ko yu bişi olmz dim

avast anti virus war biş bulmadı ama..

Arkadaşım "trojan var" diyen kişiye gerekli cevabı verdim. Okursan görürsün.
    Trojan yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Eğer hala inanmıyorsan aşağıda verdiğim online virüs tarama sitesinden dosyayı taratabilirsin. Yaklaşık 14 tane antivirüs tarafından verdiğin dosyalar kontrol ediliyor.
    http://virusscan.jotti.org/

• tmm daha sonradan gorum kardes özür dilerim

senin ornek olarak verdigin link de .avi turunde deil benimki avi olarak kaydedior b yusden windows media maker da ses ekleyemiorum nasl seninkinin turune donusturcem bi turlu bulamadım windosws maker a koysam ses eklicem de koyamıorum
  • quote:

ya tmm çektim video yu ses yok ses eklemek için windows movie maker şeini kulan demiş kullandan .avi türünü kabul etmior wma ya nası çevircem

Bende wmm2 ile çalışıyorum ve avi dosyayı kabul ediyor. Avi zaten bir video standartı.
    Belki sende codec'ler yoktur. PC'ne birkaç tane standart video codec'i yüklersen sorunun kalmaz diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya
    ya linki yazdım upload dedim.bişiler yaptı sonra sayfa görüntülenemiyor uff ne zahmetli işmiş bu yaa.kafamı sıırcam.yardım plss

Tekrar dene arkadaşım. Video Upload konusunda yapacak birşey yok
  • sen avi olarak kaydediosun wwm 2 ye koyunca avi turunu deiştirior anladıgım kadarı ile bendeki wmm 2 deil 2 yazmıor window media player 2 i nerden indiricm
  • quote:

ya şimdi senin indirdigin video ya baktım benim çektiklerimle arasında çok fark war ne ayarlarını deiştircem benişmkinin turu avi sen bu turu nasıl deiştirdin

Hiçbir ayarı değiştirmeyeceksin arkadaşım. Videoyu çektikten sonra virtualdub ile gereksiz yerlerini keseceksin ve son halini kayıt edeceksin. Sonra bu videoya Windows Movie Maker 2 ile müzik ekleyeceksin. WMM2 ile kayıt ettiğinde dosya uzantısı wmv oluyor. Hepsi bu...
  • quote:

sen avi olarak kaydediosun wwm 2 ye koyunca avi turunu deiştirior anladıgım kadarı ile bendeki wmm 2 deil 2 yazmıor window media player 2 i nerden indiricm

Windows Movie Maker 2 ile Windows Media Player 2 farklı programlar arkadaşım...
    Eğer WMM2'ye avi dosyalarını "import" edemiyorsan, avi dosyalarını sürükleyip WMM2'nin ortadaki boşluğuna bırak arkadaşım. Video "import" edilecektir. Sonra o videoyu aşağıya sürükleyip bıraktığında video "timeline" denen yere gelir

Aynı yol ile müziği de ekleyebilirsin. V,deoyu en son hale getirdiğinde ise ctrl+p tuşuna basıp wmv formatında kayıt yapabilirsin.

İyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 29 Nisan 2006; 11:50:22 >

• aa kusura bakma yanlıs yazdım windows media maker 2 i nerden indircem yazdım çok acele ederek yazıorum da
  • Sureklemeyle oldu Çok sağol ben dosyadan aç demiştim kabul etmemişti

hakketen bilion sen işi supersin
  • quote:

aa kusura bakma yanlıs yazdım windows media maker 2 i nerden indircem yazdım çok acele ederek yazıorum da

WINDOWS MOVIE MAKER

Windows xp sp2 yüklediğinde wmm2 de geliyor diye biliyorum. Eğer gelmiyorsawww.windows.com 'dan xp'yi update yapman gerekebilir.

"C:\Program Files\Movie Maker\moviemk.exe" bu dizini ve dosyayı kontrol et. Büyük ihtimalle sende vardır.

• yani yazmıor window maker 2 die sadece windows maker yazıo programı açtıgımda ust koşede ama neyse taşıma yontemi ile oldu
  • quote:

yani yazmıor window maker 2 die sadece windows maker yazıo programı açtıgımda ust koşede ama neyse taşıma yontemi ile oldu

Tamam arkadaşım. Doğru söylüyorsun 1, 2 diye birşey yazmıyor. WMM'ın ilk sürümü çok yeteneksiz olduğu için bu versiyonunu çıkarttılar. Eski sürüm için yorum yapamayacağımdan wmm2 diye diretiyorum
  • ya yaptım super oldu video

ya şimdi alcazer ın video sunu herkes izlemistir sanırım

onun başında video ya baslamadan once şole biş yazıor ;

_Alcazer_

vs

tam tam _ tatli_cocuk du galba onu n gibi ayzıları da wmm2 den yapaiblirmiyim
  • quote:

ya yaptım super oldu video
    ya şimdi alcazer ın video sunu herkes izlemistir sanırım
    onun başında video ya baslamadan once şole biş yazıor ;
    _Alcazer_
    vs
    tam tam _ tatli_cocuk du galba onu n gibi ayzıları da wmm2 den yapaiblirmiyim

TaM__TaM & Sert_Cocuk (tatli değil sabah sabah çok güldüm saol)
    O yazılar zaten wmm2 ile yapılıyor arkadaşım.

WMM2'de sol tarafta "Edit Movie"ye tıkla, açılan yerde "Make title or credits"e tıkla, videonun başına yazı koymak istediğin için "Add tittle at the beginning of the movie"e tıkla. Açılan pencerede 2 alan var. Yukarıdaki pencereye Başlığı, aşağıya ise açıklamayı giriyorsun (aynen alcazer videosu gibi). Yazılarını yazdıktan sonra "done"a tıkladığında olay tamamdır

• make title or credits.. i yapamadım ama neyse resim koyuyorum başına bişiler yazıorum resme sonra şarkı ile movie çalışıo paralı host um bitmeseydi oraya koyup gpstericektim sana ama rapidshare e koyamadım nese websamba dan bi host açıp oraya yerleştirim artık herşey içn saol çok işime yaradı

not : sert le tatli sarasında kaldım tatli yı seçtim sonra hatırladım girdim seninde dikkatini çekmiş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.