Ben de indirdim harika fakat bir sorun war bu gamecam oyunu çok kasıo çektii görünyüler çoooook yavaş oluo bu bi sorun mu düzeltilebilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: `ronaldinho` Ben de indirdim harika fakat bir sorun war bu gamecam oyunu çok kasıo çektii görünyüler çoooook yavaş oluo bu bi sorun mu düzeltilebilir mi?
Fraps ile kıyaslandığında GameCam; az kasma yapan programdır. Sanırım senin pc'de arka planda çok program çalışıyor veya eski bir sistemin var :(
yardım için tşk bi de gamecam ile screenshot alınabilio mu alınıosa nasıl? yardımlarınız için şimdiden tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: `ronaldinho` yardım için tşk bi de gamecam ile screenshot alınabilio mu alınıosa nasıl? yardımlarınız için şimdiden tşk.
Profile Manager'den Capture Still Image'a bir tuş ayarlarsan, Interface ile birlikte bu tuşa bastığında SS çekecektir.
Örnek vererek anlatmam gerekirse : Capture Still Image = F5 olsun Interface = * olsun (sağ taraftaki *) * ile birlikte F5'e bastığında SS çekersin...
Hatırlatmakta fayda var, KO'nun kendi SS'inden daha kötü kalitede SS çekiyor.
saol bn zati pes6 için sormuştum
ii bi paylaşım olmuş emeği geçenlere thank yu
Abimize bir alkış lütfen.. çok sağol abi...
video da sağ altta gamecame yazısının yazmamasını istiyorum ne yapmam lazım
lanet Xtrap hata veriyor neden ya ?
quote:
Orjinalden alıntı: musketeer250 video da sağ altta gamecame yazısının yazmamasını istiyorum ne yapmam lazım
Ücretini ödersen o yazı kalkar :(
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ lanet Xtrap hata veriyor neden ya ?
Bu xtrap güncellemesinden sonra yine bişeyler yaptılar. Yakında anlaşılır
Gercekten Mukemmel bir topiç Cok sgl.
Melodi felan koyulabiliyormu ....Eger koyuluyorsa nasıl yapabilirim ...