Şimdi Ara

gama butirolakton nerede bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gama butirolakton arıyorum ama nerelerde bulunur bu madde?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gama-Hidroksibütirat (GBL) Nerelerde Bulunur

Gama-hidroksibütirat (GBL) reçine, mürekkep, kauçuk ve ilaç üretiminde kullanılan bir kimyasaldır. Aynı zamanda temizlik maddesi olarak da kullanılmıştır.

Türkiye'de GBL'nin satışı ve kullanımı, bazı istisnalar dışında, 2012 yılında Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerin Kontrolu Hakkında Kanun ile yasaklanmıştır. Bu nedenle, GBL'nin resmi olarak satıldığı veya dağıtıldığı bilinen herhangi bir yer bulunmamaktadır.

Yasak olmasına rağmen, GBL'nin karaborsada satıldığı ve kullanıldığı bilinmektedir. Bununla birlikte, bu tür satışlar yasa dışı ve tehlikelidir. GBL'nin yasa dışı satışı veya kullanımı konusunda bilginiz varsa, derhal yetkililere bildirmeniz önemlidir.

Ek olarak, bazı ülkelerde GBL tıbbi amaçlarla reçeteyle satılabilir. Ancak, bu ülkelerde bile GBL'nin dikkatli ve doktor gözetiminde kullanılması gerekmektedir.

Sonuç olarak, GBL Türkiye'de yasadışı bir maddedir ve resmi olarak satılmamaktadır. GBL'yi yasa dışı yollarla elde etmek tehlikeli ve yasa dışıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • af buyur ?
  • Bir madde ilaç maddesi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraDeluq

Bir madde ilaç maddesi gibi

iyide nerde satılır veya neyin içinde vardır?
  • Bende arıyorum arabamın jantları çizildi ve çıkartamıyorum çok güçlü bir temizli maddesiymiş bilen varmı gbl kimyasalını nereden bulabiliriz türkiyede ?
  • Bende arıyorum temizlik için , sıvı sodyum ile karıştırıp kullanacağım. hort.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.