Şimdi Ara

GALLOP RACER PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu at yarışı oyunu PS3 için ne zaman çıkacak çıkış tarihi hakkında bilgisi , haberi olan veya duyanınız, göreniniz varmı ?

• nasıl at yarışı yaff ? 6 lı mı oynuyoruz yoksa jokey mi oluyoruz ?? anlamadım ben
  • jokey olarak başlayıp , ilerlesek , hara sahibi olsak

kariyerimizi kendimiz çizsek , istersek hipodrom işleten bir işletmeci olsak

uçuyorum ben
  • ben sankı fezada gordum at yarısı oyunu ama pek ılgılenmedıgım için dikkat etmedım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 29 Şubat 2008; 17:42:50 >
  • ps3 için bi at yarışı oyunu vardı ama hatta çıkalı bayağı olmuştu
  • Arkadaşlar bu oyunda jokey siz oluyorsunuz özellikle bu oyun benim favori oyunlarımdan saatlerce başından kalkamazdım, PS3 e başka at yarışı oyunu çıkmış ama macera istemiyorum fiyatı az değil 100 YTL, bildiğim oynadığım beğendiğim oyuna 100 YTL? civarı verebilirim ancak, at yarışını seviyorsanız bu oyun süper bişey şiddetle tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GALLOP RACER çok sade bir oyundu fakat zevkliydi,6lı oynadığım zamanlardı baya bağlamıştı.Yenisi çıkacakca baya yenilik getirilmesi lazım manager lik gibi özellikler ekleseler mesela.Winning Post 7 Maximum 2007 bu oyunu oynayan varmı?beklentileri verebilecek bir oyun mu?
  • galop racer degilde baska bir oyun daha vardı oda superdiii..arkadas soylemişti bir ara pc için olan bir at yarısı cok saglammıs oyle boyle degil ismini yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.