Şimdi Ara

galio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler support oynamayı seven birisiyim şu sıralar galio oynuyorum çokça, merak ettiğim bişey var benmi yanılıyorum acaba turnuva oyunlarında hiç görmüyorum galio yu genelde en çok tercih edilen sona oluyor. galionun tercih edilmeme sebebi ne? ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktorr -- 5 Aralık 2011; 20:40:37 >

• sen galioyu support olarak görüyorsan sil oyunu.oyundaki en iyi AP-Tank'tır kendisi
  • Çünkü tam bir support görevi göremio ne bi kalkanı var nede yeteri derecede heali. Bi tek buff veriyo m resist di sanırım. Ultisiyle team fightta taunt yapıyo herkesi ama yetersiz bi hero bence ondan tercih edilmio. Jana ve sona çok iyiler çünkü sonada low cdsi olan heal var ve hız buffu var ayrıca ultisi alan stun yaptığı için galiodan daha etkili. Jana ise shield ile verdiği atack damage ile yanında bulunan ad carryleri çok iyi besliyo ve lanei kolay kazandırıyo. Ayrıca slowu ve zıplatmasida var ayrıca ultiside çok iyi heal + adamları fırtallığı için çok etkili. O yüzden galio bunların yanında zayıf kalıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

sen galioyu support olarak görüyorsan sil oyunu.oyundaki en iyi AP-Tank'tır kendisi

En iyi ap tank olarak galioyu gösteriyosan sen sil oyunu bence :) Ondan çok çok iyi ap tanklar var örneğin cho gath, alistar niceleri vardırda aklıma gelmedi şu an.
  • tercih ediliyor benim gördüğüm her 3-4 oyundan birinde galio alınıyor turnuvalarda
  • mesela ? hangi turnuvalarda. eğer tercih ediliyorsa gameplaylarını izlemek istiyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

sen galioyu support olarak görüyorsan sil oyunu.oyundaki en iyi AP-Tank'tır kendisi

En iyi ap tank olarak galioyu gösteriyosan sen sil oyunu bence :) Ondan çok çok iyi ap tanklar var örneğin cho gath, alistar niceleri vardırda aklıma gelmedi şu an.

Bencede Galio'dur ya. Amumu ya da Maokai (biraz up olsada) boy ölçüşebilir anca. Galio'nun ultisi yeter. Pasifi bir ayrı güzel zaten. Teamfight'ı kazandırabilecek kapasitede nadir herolardan biri. He tabi kimsenin zevkine herkes karışamaz orasıda ayrı tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Çünkü tam bir support görevi göremio ne bi kalkanı var nede yeteri derecede heali. Bi tek buff veriyo m resist di sanırım. Ultisiyle team fightta taunt yapıyo herkesi ama yetersiz bi hero bence ondan tercih edilmio. Jana ve sona çok iyiler çünkü sonada low cdsi olan heal var ve hız buffu var ayrıca ultisi alan stun yaptığı için galiodan daha etkili. Jana ise shield ile verdiği atack damage ile yanında bulunan ad carryleri çok iyi besliyo ve lanei kolay kazandırıyo. Ayrıca slowu ve zıplatmasida var ayrıca ultiside çok iyi heal + adamları fırtallığı için çok etkili. O yüzden galio bunların yanında zayıf kalıyo.

Galio çok iyi support arkadaşlar ayrıca kalkanıda var. Slowuda var adama ms'side var spell olarak heal cv alınırsa çok iyi olur şahsen denedim ama galio daha çok solotop veya mid gidip magic resist. kasılıyor full karşıdaki adam zorlanıyor tabi ama support eğlenceli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.