Abilerim kardeşlerim merhabalar bende eski bir dh forum takipçisiyim bakmayın üyeliğimin yeni olduguna çok sevdiğim lacoste marka bir gözlüğüm vardı kayboldu.Bende aynısını almak için türkiyedeki tüm alışveriş sitelerini ve çevremdeki avmleri gezdim fakat gözlük hiçbiyerde yok internettede yabancı sitelerde buldum ve sipariş ettim sipariş ettiğim site: http://www.thl-services.fr/
şimdi geleyim asıl konuya ben 28.06.2017 tarihinde siparişi verdim para kartımdan çekildi adamlardan ses soluk yok bizdeki e-ticaret siteleri gibi ürünün durumu hakkında bilgi vermek için bir durum oluşturulmuş 28 hazirandan beri ödeme başarılı diyor adamlara mesaj attım contact bölümünden cevap vermediler bunlar dolandırıcımı paramı gitti ürün gelmeyecekmi burdan alışveriş yapanınız varmı ?
Hocam bu siteyi nerden buldunuz ? Site fakeyim diye bağırıyor resmen. Yazık olmuş geçmiş olsun.
bizim millet yol göstermez onu nerden buldun,bu işi nasıl yaptın,nasıl becerdin diye zemmeder,site sahte!!! bankanıza hemen itiraz dilekçesi yazıp gönderin sipariş ekranı mail v.s. ne varsa dilekçeye ekleyin tek yolunuz budur..