hocam doktora git.. :D bu arada sana bi spoiler atayım... o tellerin hepsini ağzından çıkarırken kerpeten gibi bişeyle çıkaracak ve sanki beynini söküyolarmış gibi hissediceksin çok acıyodu :D böyle adam bi çekiyo tüm kafa gidiyo ileri doğru
Biliyorum hocam o kafanın ileri gitmesini.Telleri taktıktan sonra doktor eliyle tutup çekmişti bayağı acımıştı ki bu sefer kerpetenle çıkartacaklarmış.O zama doktor eliyle çekmişti ve çıkmamıştı.Bu sefer çıkacak hemde kerpeten gibi bişeyle he ? Olsun hocam kendimi hep sonuç mükemmel olacak diye teselli ediyorum hiç düşünmüyorum bu acıma olaylarını falan
ya acıma yok ama o tutuyo bi çekiyo orada böyle bi değişik bi his yaşıyosun garip.. :D ama en güzeli teli çıkardıktan sonra adapte olma gibi bişey yok biliyosun teli ilk taktıklarında çok acıyo sızlıyo ama teli çıkarınca hiç öyle bişey yok özgürlüğe kavuşmuş gibi oluyosun... geçmiş olsun.. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme