Oldukça karışık bir müzik tarzım var bazen eleştirildim o yüzden bir kaç kısa bir şey söylemek istiyorum.
Sevdiğim sanatçılar ve gruplar: ''Cem Adrian, Ahmet Kaya, Kazım Koyuncu, Müslüm Gürses, Allame, Hidra, Çamur, Peyk, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek!, Demir Demirkan, Hayko, Skrillex, Mabel Matiz, Pink Floyd, Teoman, Şebnem Ferah, Adamlar, Multitap...'' liste böyle uzar gider.
Neyse konumuza gelelim. Rap dinliyorum diye serseri dediler hiç rap dinlemedikleri halde kötü dediler. Ahmet Kaya dinliyorum diye terörist dediler. Rock dinliyorum dedim başımı ağrıtıyor dediler halbuki ''wish you were here'' dinliyordum. Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses dedim dalga geçtiler. Liste böyle uzar gider.
Çok anlattım aşk, sevgi, hasret, öfke... bunlar evrensel duygular dedim. Kim tarafından söylendiği sorun değil bence. Cem Adrian'dan dinlesen gey olmazsın özlemi. Anne sevgisini Ahmet Kaya'dan dinlesen terörist değilsindir. Saygı duyarım hoşuna gitmez ama bir insan dinlemeden karar vermemeli ya da siyasi, toplumsal görüşlerine göre.