Şimdi Ara

Galerideki Lüks Araçlar Nasıl Satılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar dizmiş 2012 model mercedes, bmw, audi vb lüks araçları. Sıfır hemde. Peki kim neden gidip oradan alıyor bayisinde varken ?

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ferro-motors-2012-audi-a6-2.0tdi-s-line-vakumlu-102871139/detay

Bu arabanın S-Line olmayan fiyatı 80bin euro mesela. Toplu indirimle alıp kendi farklarıyla satıyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra_s88

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ferro-motors-2012-audi-a6-2.0tdi-s-line-vakumlu-102871139/detay

Bu arabanın S-Line olmayan fiyatı 80bin euro mesela. Toplu indirimle alıp kendi farklarıyla satıyorlar sanırım.

8 bin euro ucuz s line olmasına rağmen değil mi yanlış anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ferro-motors-2012-audi-a6-2.0tdi-s-line-vakumlu-102871139/detay

8 bin euro ucuz s line olmasına rağmen değil mi yanlış anlamadım ?

Evet

• Tamamen ikili ilişkiler ve kara para mara olayları, kara parayla bayiden araba al bakimmmmm

Açıklayıcı bir video

• quote:

Adamlar dizmiş 2012 model mercedes, bmw, audi vb lüks araçları. Sıfır hemde. Peki kim neden gidip oradan alıyor bayisinde varken ?

Bu galericiler de genelde bir işler oluyor eğer haberleri takip ediyorsanız sizde görmüşsünüzdür. Galericilerin vergi kaçakçılığı yaptığından bahsedip duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Adamlar dizmiş 2012 model mercedes, bmw, audi vb lüks araçları. Sıfır hemde. Peki kim neden gidip oradan alıyor bayisinde varken ?

Bu galericiler de genelde bir işler oluyor eğer haberleri takip ediyorsanız sizde görmüşsünüzdür. Galericilerin vergi kaçakçılığı yaptığından bahsedip duruyorlar.

3 serisi bakıyoruz ama alınacak gibi değil. 117 bin lira bende galeri kısmına yöneldim. olmadı seneye bakacağız artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı galericiler makul fiyatlara satıyor. Özellikle Alman araçlarında Doğuş yada Borusan yerine galeriden almak daha mantıklı. 10-20000 Euro civarı bile ucuza alınabiliyor.

Bazı galericiler de özellikle Amerikan araçlarında, bu araçların distribütörleri getirmiyor diye, olması gerekenden 30-40000 dolar falan pahalıya satıyorlar.
  • Hakkaten kıyak iş şu galericilik

Ayrıntılı bir birgi sahibi olsam şu an istediğim üni. kazanamazsam yönelebilirim galericiliğe fakat lüx araçlar için değil , fiat , ford vs.. toplu alım yapıp satarak.

Ama mesela şu toplu alımlarda sağlanan indirimler ne kadar oluyor acaba merak etmiyorum değil.Ne gibi şartları vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 7 Kasım 2012; 16:33:04 >
  • quote:

ilandaki ücretli akseuarlar o fiyata dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Vallahi hiç bilmiyorum da adamlar nasıl sonradan ekletiyor o da var. Distribütörden başkası sipariş edemez benim bildiğim. İçindeyse fena fark var yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Vallahi hiç bilmiyorum da adamlar nasıl sonradan ekletiyor o da var. Distribütörden başkası sipariş edemez benim bildiğim. İçindeyse fena fark var yani.

vallahi nedir ne değildir hiç bir fikrim yok. ancak o aksesuar fiyatlarını kuruşu kuruşuna alırlar gibi geliyor bana. zaten bu tarz galeriler boş araba satmaz. farkındaysanız araçlar genelde hep m paket, s line paket tir. çünkü bu tür galerilere genelde üst seviye insanlar gider.. onlarda boş araba almaz.

• sıfır araç alınacaksa bazı modeller distribütörden daha avantajlı oluyor arkadaşın dediği gibi. ama 2. elde galeriden uzak duracaksın.
  • Alakasız işler yapanları göz ardı ederek yazıyorum.

Pahalı araçlar, kişiselleştirilen araçlar. Galerilerde çeşit çeşit donanımlarda arabalar oluyor. Örneğin bmw ye gittin, elinde istediğin araba yok , konfigürasyonu yaptın sana 3 ay sonraya gün verdi. Galeride ise istediğin donanımda araç buldun alır geçersin eğer galeriye güvenin var ise tabi.

Pahalı araçlarda ( 300 bin + ) bu aracın müşterisi araba beklemez pek , bayi galeri fark etmez , bulduğu yerden alır direk biner.

Bu da bir faktör
  • quote:

Vakumlu kapi?
  • vergi kaçakçılığı yapıyorlar bu sayede daha ucuza satıyorlar
  • Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü.

Ya ne iş yapıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Premiumasas

quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü.

Ya ne iş yapıyorlar ?

Çoğu kişi karanlık işler çeviriyor.Ama yine de adresi belli olsun bende bu işi yapıyorum demek için böyle bir dükkan açıyorlar.Kara para aklıyorlar.

Ben tüm galerilerden söz etmiyorum yalnız , böyle aşırı lüks araç satan galerilerden söz ediyorum.
  • Ya bu forumu(ülkeyi) bi türlü anlayamıyorum !
    Ne kadar korku dolu bir ülkede yaşıyoruz ?

Adam soruyor ;

-Benzinlik açacam ?
    -O işin mafyası var sana yedirmezler !

-Galericiler nasıl ucuza satıyor ?
    -Haram kazanıp satıyor !

-Açık artırmaya gidecem ?
    -Gitme mafya seni topuğundan vurur !

-Kazalı araç alınır mı ?
    -Son sahibi olursun !

-Grey nasıldır ?
    -Vergi kaçakçıları !

Bu memlekette dürüst bir insanın yapacağı iş yok mu ?
    Herkes namussuz, vergi kaçakçısı mı ?
    Herkes mi yani ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.