Bildirim
Galerideki Lüks Araçlar Nasıl Satılıyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ferro-motors-2012-audi-a6-2.0tdi-s-line-vakumlu-102871139/detay
Bu arabanın S-Line olmayan fiyatı 80bin euro mesela. Toplu indirimle alıp kendi farklarıyla satıyorlar sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: bugra_s88
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ferro-motors-2012-audi-a6-2.0tdi-s-line-vakumlu-102871139/detay
Bu arabanın S-Line olmayan fiyatı 80bin euro mesela. Toplu indirimle alıp kendi farklarıyla satıyorlar sanırım.
8 bin euro ucuz s line olmasına rağmen değil mi yanlış anlamadım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
quote:
Bu arabanın S-Line olmayan fiyatı 80bin euro mesela. Toplu indirimle alıp kendi farklarıyla satıyorlar sanırım.
8 bin euro ucuz s line olmasına rağmen değil mi yanlış anlamadım ?
Evet
-
-
quote:
Adamlar dizmiş 2012 model mercedes, bmw, audi vb lüks araçları. Sıfır hemde. Peki kim neden gidip oradan alıyor bayisinde varken ?
Bu galericiler de genelde bir işler oluyor eğer haberleri takip ediyorsanız sizde görmüşsünüzdür. Galericilerin vergi kaçakçılığı yaptığından bahsedip duruyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: orgozgur
quote:
Adamlar dizmiş 2012 model mercedes, bmw, audi vb lüks araçları. Sıfır hemde. Peki kim neden gidip oradan alıyor bayisinde varken ?
Bu galericiler de genelde bir işler oluyor eğer haberleri takip ediyorsanız sizde görmüşsünüzdür. Galericilerin vergi kaçakçılığı yaptığından bahsedip duruyorlar.
3 serisi bakıyoruz ama alınacak gibi değil. 117 bin lirabende galeri kısmına yöneldim. olmadı seneye bakacağız artık.
-
Bazı galericiler makul fiyatlara satıyor. Özellikle Alman araçlarında Doğuş yada Borusan yerine galeriden almak daha mantıklı. 10-20000 Euro civarı bile ucuza alınabiliyor.
Bazı galericiler de özellikle Amerikan araçlarında, bu araçların distribütörleri getirmiyor diye, olması gerekenden 30-40000 dolar falan pahalıya satıyorlar. -
Hakkaten kıyak iş şu galericilik
Ayrıntılı bir birgi sahibi olsam şu an istediğim üni. kazanamazsam yönelebilirim galericiliğe fakat lüx araçlar için değil , fiat , ford vs.. toplu alım yapıp satarak.
Ama mesela şu toplu alımlarda sağlanan indirimler ne kadar oluyor acaba merak etmiyorum değil.Ne gibi şartları vardır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 7 Kasım 2012; 16:33:04 > -
quote:
ilandaki ücretli akseuarlar o fiyata dahil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
quote:
ilandaki ücretli akseuarlar o fiyata dahil mi ?
Vallahi hiç bilmiyorum da adamlar nasıl sonradan ekletiyor o da var. Distribütörden başkası sipariş edemez benim bildiğim. İçindeyse fena fark var yani.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
quote:
ilandaki ücretli akseuarlar o fiyata dahil mi ?
Vallahi hiç bilmiyorum da adamlar nasıl sonradan ekletiyor o da var. Distribütörden başkası sipariş edemez benim bildiğim. İçindeyse fena fark var yani.
vallahi nedir ne değildir hiç bir fikrim yok. ancak o aksesuar fiyatlarını kuruşu kuruşuna alırlar gibi geliyor bana. zaten bu tarz galeriler boş araba satmaz. farkındaysanız araçlar genelde hep m paket, s line paket tir. çünkü bu tür galerilere genelde üst seviye insanlar gider.. onlarda boş araba almaz.
-
sıfır araç alınacaksa bazı modeller distribütörden daha avantajlı oluyor arkadaşın dediği gibi. ama 2. elde galeriden uzak duracaksın. -
Alakasız işler yapanları göz ardı ederek yazıyorum.
Pahalı araçlar, kişiselleştirilen araçlar. Galerilerde çeşit çeşit donanımlarda arabalar oluyor. Örneğin bmw ye gittin, elinde istediğin araba yok , konfigürasyonu yaptın sana 3 ay sonraya gün verdi. Galeride ise istediğin donanımda araç buldun alır geçersin eğer galeriye güvenin var ise tabi.
Pahalı araçlarda ( 300 bin + ) bu aracın müşterisi araba beklemez pek , bayi galeri fark etmez , bulduğu yerden alır direk biner.
Bu da bir faktör -
quote:
Vakumlu kapi? -
vergi kaçakçılığı yapıyorlar bu sayede daha ucuza satıyorlar -
Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gündüz06
Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü.
Ya ne iş yapıyorlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Premiumasas
quote:
Orijinalden alıntı: Gündüz06
Bu işi yapan insanlar sadece galericilik mi yapıyor sanıyorsunuz ? Galericilik buz dağının görünen yüzü.
Ya ne iş yapıyorlar ?
Çoğu kişi karanlık işler çeviriyor.Ama yine de adresi belli olsun bende bu işi yapıyorum demek için böyle bir dükkan açıyorlar.Kara para aklıyorlar.
Ben tüm galerilerden söz etmiyorum yalnız , böyle aşırı lüks araç satan galerilerden söz ediyorum. -
Ya bu forumu(ülkeyi) bi türlü anlayamıyorum !
Ne kadar korku dolu bir ülkede yaşıyoruz ?
Adam soruyor ;
-Benzinlik açacam ?
-O işin mafyası var sana yedirmezler !
-Galericiler nasıl ucuza satıyor ?
-Haram kazanıp satıyor !
-Açık artırmaya gidecem ?
-Gitme mafya seni topuğundan vurur !
-Kazalı araç alınır mı ?
-Son sahibi olursun !
-Grey nasıldır ?
-Vergi kaçakçıları !
Bu memlekette dürüst bir insanın yapacağı iş yok mu ?
Herkes namussuz, vergi kaçakçısı mı ?
Herkes mi yani ?
Benzer içerikler
- fluence paket sıralaması
- ford courier 1.0 ecoboost kronik sorunları
- bmw klima tuşları anlamları
- opel astra otomatik şanzıman tipi
- ankara en iyi fiat ustası
- hızlı ve öfkeli supra
- elektron quasar
- en iyi yaz lastiği
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- togg renk seçenekleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X