Şimdi Ara

Galericilerden Asla Araba ALMAYIN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam siz hayatı teorik olarak anlatıyorsunuz ben pratik olarak, millet bir süredir aldığı fiyattan daha pahalıya satıyor geçtim ucuza satmayı VW için konuşursam. Teorik olarak bu araca 57500 de fazla, ben o parayı vermem ama siz veriyorsunuz, siz kendinize bir limit belirlemişsiniz doğru bu demişsiniz ( buraya kadar özgürsünüz) ama sonra diyorsunuz ki bu limit herkes için geçerli olsun. Sebep? Niye? Bana göre de sizin bu parayı vermeniz yüzünden piyasa yükseliyor ben de bu fikirdeyim teorik olarak. 57500 çok pahalı bana göre o araca ki normal ikinci el piyasasında 55 bin TL'dir o aracın edeceği maksimum değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 28 Şubat 2015; 15:33:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Hocam siz hayatı teorik olarak anlatıyorsunuz ben pratik olarak, millet bir süredir aldığı fiyattan daha pahalıya satıyor geçtim ucuza satmayı VW için konuşursam. Teorik olarak bu araca 57500 de fazla, ben o parayı vermem ama siz veriyorsunuz, siz kendinize bir limit belirlemişsiniz doğru bu demişsiniz ( buraya kadar özgürsünüz) ama sonra diyorsunuz ki bu limit herkes için geçerli olsun. Sebep? Niye? Bana göre de sizin bu parayı vermeniz yüzünden piyasa yükseliyor ben de bu fikirdeyim teorik olarak. 57500 çok pahalı bana göre o araca ki normal ikinci el piyasasında 55 bin TL'dir o aracın edeceği maksimum değer.

    Tamam hocam çok iyi yorum. Doğru ya; 2015 model sıfırı 63 lira olan aracın 2013 model 23bin km de ki versiyonuna 62 lira çok normal.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.shadowx

    Tamam hocam çok iyi yorum. Doğru ya; 2015 model sıfırı 63 lira olan aracın 2013 model 23bin km de ki versiyonuna 62 lira çok normal.

    Şurada muhatap alıyoruz iki cevap yazıyoruz adamı sinir etmeyin. Tokat, dediğin yer şurada adamın adresi belli yeri yurdu git o zaman hesap sor adamdan. Normal diyen mi var, piyasa böyle uysa da sana böyle uymasa da böyle. Meraklı değiliz senin konuna cevap yazmaya, sordun biz de açıkladık nedir ne değildir diye.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Sen yorum yapma arkadaşım. Saçmalıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.