Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın renk seçenekleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın renk seçenekleri ortaya çıktı
    Dünyanın en popüler katlanabilir akıllı telefonlarını üreten Samsung, önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’yı tanıtacak. Geçtiğimiz haftalarda detayları belli olan cihazların şimdi de renk seçenekleri belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Yeni iPad modelleri yatay FaceTime kamerayla geliyor



    Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 yeni renk seçenekleri ile gelecek



    Başarılı teknoloji firması Samsung, Galaxy Z Flip modellerini gençlere yönelik ve canlı renk seçenekleri ile satışa sunsa da üst seviye Galaxy Z Fold modellerini genelde daha koyu ve sınırlı renk seçeneklerine sahip oluyordu ancak iddialara göre firma, önümüzdeki aylarda tanıtacağı Galaxy Z Fold 6 için de canlı renk seçenekleri sunacak.



    Endüstrinin güvenilir kaynaklarından olan Ross Young, 6.nesil Galaxy Z ailesinin renk seçeneklerini detaylandırdı. Bu rapora göre Galaxy Z Flip 6; Açık Mavi, Açık Yeşil, Gümüş ve Sarı seçeneklerini içeren en az 4 farklı renk konfigürasyonu ile gelecek. Galaxy Z Fold 6 ise Koyu Mavi, Açık Pembe ve Gümüş renk seçeneklerine sahip olacak, böylece Galaxy Z Fold serisi ilk kez pembe renk seçeneği ile satışa sunulacak. Tüm bunlara ek olarak firmanın 6.nesil Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip ailesinde Samsung sitesine özel renk seçenekleri sunması bekleniyor. 



    Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın temmuz veya ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Her iki cihaz da muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy işlemcisinden güç alacak. Ayrıca iki cihazın da ciddi tasarım değişikliklerine sahip olmayacağı gelen bilgiler arasında.

     




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-flip-fold-6-colors-leak/







  • S24 ultradaki gibi Fold5'e yalandan yapay zeka koyup Fold6 diye çıkarmaz umarım. Honor Magic V2 gibi bir tasarımla gelmeli ki tercih edilsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.