Şimdi Ara

Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 satış rekoru kırdı: Marka tarihinde ilk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 satış rekoru kırdı: Marka tarihinde ilk
    Katlanabilir telefon pazarının öncü isimlerinden Samsung, geçtiğimiz haftalarda adından çokça bahsettiğimiz Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerini duyurdu. Bu bağlamda her iki telefon, sahip olduğu özellikler ve yükseltmeler ile olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Şimdi resmi kaynaklara göre Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, kendi ülkesinde yeni bir satış rekoruna imza attı. 

Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 satış rekoru kırdı

Aktarıldığı kadarıyla 1 Ağustos tarihinde Güney Kore'de ön siparişe açılan Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, toplam 1,02 milyon adet ön siparişe ulaşarak katlanabilir telefon pazarında yeni bir rekora imza attı. Bu rakamın daha önce Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 tarafından kaydedilen 970.000 adetlik rekoru geride bıraktığını belirtelim. 

Kullanıcıların en çok tercih ettiği model ise Galaxy Z Flip 5 oldu. Öyle ki toplam ön siparişlerin yüzde 70'lik bir bölümünü oluşturduğu belirtiliyor. Bu noktada Galaxy Z Flip 5, geçtiğimiz yıl sahip olduğu yüzde 60'lık payını yüzde 10 oranında artırmayı başarmış. Fold 5 ise toplam satışlarda yüzde 30'luk bir bölümüne sahip oldu.

Ayrıca Bkz.Temmuz ayının en güçlü Android telefonları açıklandı! İşte liste

Bu dağılımın ise şaşırtıcı olmadığını belirtmekte fayda var. Niketim Galaxy Z Flip 5, daha büyük kapak ekranı ve cihazın düz kapanmasını sağlayan yeni menteşe başta olmak üzere dikkate değer yenilikler ile karşımıza çıktı. Buradan Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 hakkında tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Peki sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

Kaynak:
    tweaktown
    Samsung Galaxy Z Fold 5 and Galaxy Z Flip 5 hit record sales figures at launch
    https://www.tweaktown.com/news/92756/samsung-galaxy-fold-5-and-flip-hit-record-sales-figures-at-launch/index.html

• Özellikle Z Flip bu seride daha çok işlevsellik kazandı. Daha fazla tercih edilmesi de bunun sonucu.

• Düşündüğüm bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu yorumlar ne :D? parayla mı yapıldı üsluplara bakın hep aynı

• Şöyle orta seviyesi çıksa şunların ben de alırım ama işte

Dün geldi kargo ile. Kamera yüzünden almadım flip 4 de kadar. Kamerası muhteşem arkadaş. Denemeden neden gömdün anlamadım.

İşlemci Snapdragon 8 gen 2 , hafıza 512 gb ( 256 gb fiyatına) , dış ekran büyük. Katlanır ekran zaten teknolojide son nokta. Menteşe gelişmiş ve kapanınca sıfır mesafe olmuş sonunda. Dış ekran gorilla glass victus + hızlı şarj 3700 mha için gayet yeterli. Daha ne istiyorsunuz anlamadım. Şu teknolojinin tamamını kendi telefonuna koyabilse apple bugünkü fiyatla 3 katına satardı Samsung'un.

3700 mha için 25 watt ile şarj olması gayet tatminkar , 2 kez şarj ettim. Tecrübe ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.