Şimdi Ara

Galaxy Z Flip 5'e yeni rakip: Oppo Find N3 Flip küresel pazara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Z Flip 5'e yeni rakip: Oppo Find N3 Flip küresel pazara geliyor
    Samsung'un hakim olduğu katlanabilir telefon pazarında rekabet her geçen gün artıyor. Öyle ki bu rekabete dahil olan Oppo, yeni telefonu Oppo Find N3 Flip ile ses getirmeyi başarmıştı. Bugünse Çinli üretici, cihazın çok yakında küresel pazara çıkacağını duyurdu. Peki Oppo Find N3 Flip neler sunuyor? İşte özellikleri ve fiyatı...



    Oppo Find N3 küresel pazara geliyor



    Oppo, bugün yayınladığı bir teaser görüntüsünde Find N3 Flip modelinin 12 Ekim'de Hindistan'da, sonrasında ise küresel pazarda çıkış yapacağını duyurdu. 12 Ekim‘de gerçekleşecek bu lansmandan sonra cihaz tüm ülkelerde satışa çıkacak. Peki Galaxy Z Flip 5'e rakip olacak telefon neler sunuyor? Gelin özelliklerine göz atalım...



    Oppo Find N3 özellikleri



    Oppo Find N3 Flip, kapak ekranında bulunan üçlü kamera kurulumu ile pazarda bir ilk olma niteliği taşıyor. Bu bölümde Hasselblad imzalı 50MP birincil (OIS), 32MP telefoto ve 48MP ultra geniş sensörlerine sahip olan telefona, görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için 32MP ön kamera eşlik ediyor.



    Galaxy Z Flip 5'e yeni rakip: Oppo Find N3 Flip küresel pazara geliyor
    Telefonun ön bölümünde 6,8 inç boyutlarında LTPO AMOLED panel mevcut. Ayrıca bu panelin FullHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunduğunu belirtmekte fayda var. Kapak ekranı ise 3,26 inç boyutlarında ve 720x382 piksel çözünürlüğe sahip. 



    Ayrıca Bkz.Sony ve Oppo gelişmiş bir kamera için ortaklık kurdu



    Oppo Find N3 Flip, MediaTek'in amiral gemisi işlemcisi Dimensity 9200 tarafından destekleniyor. Kutusundan ise 12GB RAM ve Android 13 ile çıkan telefon, 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki depolama seçeneğine sahip. Cihazın diğer özellikleri arasında ana monte edilmiş parmak izi tarayıcı, stereo hoparlörler, NFC ve 44W kablolu şarjlı 4.300 mAh pil yer alıyor. Buna ek olarak, Oppo Find N3 Flip, 940 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacak. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_find_n3_flip_india_launch_date-news-60134.php







  • Ülkemize 50 binden aşagı gelmez kimsede buna 50 bin vermez... dolar şuanki kurla 26 binlerde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.