Şimdi Ara

Galaxy wonder format atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonum yavaşladığı için format atmak ıstıyorum az once format atma gırısınımde bulundum fakat bende nandroid recovery yukluyde ve o menuye geldı halıyle devam edemedım ne yapmamı tavsıye edersınız
    orjınal recovery mı yuklemelıyım eger oyleyse lınk atabılırmısınız yada nandroid recovery ile format atılabılırmı yardım edersenız cok sevınırım

• abicim iyi bir telefoncuya gotur , simdi herkafadan bi ses cikacak , format olayi o kadar basit birsey degil nasil yapilcagini tam bilmeden yapmamak lazim , tecrubeli birinden yardim al sana jelly bean rom kursun adam gibi ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bulabılırım kı oyle bıryer zaten suanda telefon acılmıyor wıpe all yaptım sıldım sıstem ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan153

Nereden bulabılırım kı oyle bıryer zaten suanda telefon acılmıyor wıpe all yaptım sıldım sıstem ı

koca izmirde telefoncular carsisi vardir , git sor yazilim isini yapan vardir , soyle sildim toparlayadim de sana istegine gore gingerbread yada varsa ellirinde jelly bean custom rom onu yuklerler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tesekkur ederım
  • Telefonu kapat ses açma kilit ve home tuşuna aynı anda bas bir menü gelecek o menüyü ses açma ve ses kısma tuşlaruyla yöneteceksin ses kısma ile aşağıdakı factory resete tıkla biraz bekle sonrada yukarıdaki reboot system now a tıkla telefonun yeniden açılacak hoşgeldiniz falan diyecek işlem bu kadar.

Olmassa googleye Galaxy w orjinal stock rom diye arat dosyayı bulup indir telefonu download moda alıp usb ile bilgisayara bağlayıp odini açın ve İndirdiğiniz dosyayı odinin yanındaki pda cscs gibi şeyler var indirdiğiniz dosyayı seçip .pda uzantlılı dosyayı pda ya .csc Uzantılı dosyayı da csc yerine koyun alt sol yerde sarı birşey çıkınca sağ yukarıdaki starta basın işlem bitince telefon kendini resetliyecek ve sorunsuz açılacak.

Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8Nasri8 -- 23 Ocak 2013; 12:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etemqaya

Telefonu kapat ses açma kilit ve home tuşuna aynı anda bas bir menü gelecek o menüyü ses açma ve ses kısma tuşlaruyla yöneteceksin ses kısma ile aşağıdakı factory resete tıkla biraz bekle sonrada yukarıdaki reboot system now a tıkla telefonun yeniden açılacak hoşgeldiniz falan diyecek işlem bu kadar.

Olmassa googleye Galaxy w orjinal stock rom diye arat dosyayı bulup indir telefonu download moda alıp usb ile bilgisayara bağlayıp odini açın ve İndirdiğiniz dosyayı odinin yanındaki pda cscs gibi şeyler var indirdiğiniz dosyayı seçip .pda uzantlılı dosyayı pda ya .csc Uzantılı dosyayı da csc yerine koyun alt sol yerde sarı birşey çıkınca sağ yukarıdaki starta basın işlem bitince telefon kendini resetliyecek ve sorunsuz açılacak.

Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana...

Tesekkur ederım cevabın ıcın
    ben telefona Clock work mod yukledım ve rom attım telefonun sımdıkı halınden daha cok memnunum 4.2.1 surumu suanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar telefonuma format atmaya çalıştım tüm tuşlara bastığımda ekranda ramdump mode altında da cause: force upload yazıyo bilen var mı yardımcı olursa sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.