< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 22 Temmuz 2024; 14:10:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy telefonlarda Samsung Mesajlar uygulaması artık ön yüklü olarak gelmeyecek (2. sayfa)
-
-
Hocam o orta yola gelmesi için Samsung'un "Hizmet" tarafında bir şekilde servis satması lazım Apple gibi. Samsung ise dediğiniz gibi kendi storage alanını kapatıp "Bak onedrive var" diyerek başka bir yola girdi.
Ben şu anki halinden aslında memnunum, kimseyi kendi servisleri için push etmiyor Apple'da olduğu gibi. Notification'dan bıkıp iCloud alan çok arkadaşım var benim :)
Samsung Microsoft gibi takılıyor 80'lerdeki, Apple ise Steve reis'in izinde kısmen de olsa devam ediyor. Ekosistem mi servis mi göreceğiz.
-
Bence de işte keşke sistem ve servis kısmını falan Google'a bıraksa. Drive alanı yetmeyen alıyorsa ondan alsın. Kendisi de işte mesela Samsung TV ile mesela daha entegre çalışsın istiyorsa telefon onun için bir uygulama sunsun pek fazla müdahale etmesin kalanına.
Sizin dediğiniz diğer seçenekler zaten Vanilla Android'de de var, onu kullanan da Onedrive kullanabilir. Bana bu şekilde iyice karmaşıklaşıyor gibi geliyor.
Dediğiniz gibi hayırlısı olsun son raddede, şu hali de iyi, kat ettikleri mesafe inanılmaz. S23 ve S24 serileriyle en tepeye gelecek adımı attılar artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yaparsa da bu sefer "Vaaay bizi Google'a zorluyor iyice" diye söyleniyor rekabet isteyenler :)
Karmaşık konular işte.
iPhone'a yaklaşmak onun gibi olmak konusunda bu forumda çok tartışma oluyor ama aralarında büyük farklar var iki işletim sisteminin mimarisinde bile.
Altı üstü mobil cihaz. Kullanalım geçelim. 3 gün sonra ben iPhone kullanmaya başlarım kime ne. :)
-
Google arka kapıdan pazarlıklarla kaldırtıyor uygulamaları, daha önce de severek kullandığım Xiaomi telefon ve mesajlar uygulamalarını kaldırtmıştı, eminim başka markalarda da vardır böyle kaldırılan...
Google RCS ile kaçırdığı anlık mesaj uygulamaları kullanıcılarını toplamak istiyor herhalde...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X