Şimdi Ara

Galaxy Tab S8 serisine ilgi büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung’un yüksek beklenti nedeniyle Galaxy S22 aniral gemisi serisinin üretim kapasitesini arttırdığı haberlerinin ardından Galaxy Tab S8 tablet serisinde de benzer şeyler yaşanıyor.

Galaxy Tab S8 serisine yüksek ilgi

Samsung’un en güçlü tableti konumundaki Galaxy Tab S8 serisi özellikle ABD’de büyük ilgi görüyor. Galaxy Tab S8 ve Galaxy Tab S8 Ultra modellerinin Samsung web sitesindeki ön siparişleri iptal edildi zira Samsung’un elinde yeterli stok bulunmuyor. Firma kıtada bu kadar talep beklemiyordu. Sadece Galaxy Tab S8+ ön satışta bulunuyor ancak onun da kısa süre sonra kaldırılması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.S Pen'li Samsung Galaxy S22 Ultra duyuruldu: Yeni nesil Galaxy Note

Samsung’un önümüzdeki günlerde stokları düzenlemesi ile birlikte ön siparişlerin yeniden başlayabileceği belirtiliyor. Diğer taraftan Best Buy gibi alternatif zincirlerde halen ön satışların devam ettiği not düşülmüş ancak stok durumu belli değil. Yine ABD dışındaki ülkelerde henüz bir stok sıkıntısının olmadığı da dile getiriliyor.

Tablet pazarında Apple karşısında ciddi bir rakip olmaması Samsung’un elini güçlendiriyor. Huawei’nin zayıflaması ve diğer Çinli üreticilerden ABD’de hamle gelmemesi en önemli sebepler. Geçen yıl Samsung rekor tablet satışı yapmıştı. Bakalım bu yıl rekorunu tazeleyebilecek mi?

• https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/sqmzxn/the_galaxy_tab_s8_and_s8_ultra_have_suspended

Reddit'te gördüm de fiyat hilesi varmış. Biri 512GB Tab S8 Ultra'yı 249$ sipariş etmiş. Önce Galaxy 22U pre-order ediyormuşsun. Sonra en pahalı tableti ekleyip telefonu silince ucuza alabiliyormuş. Her yıl oluyor diyor Reddit kullanıcısı.   Tam DH'lik ama Amerika.

• Bana biraz reklam kokuyor gibi geldi. Samsungu severim, halihazırda telefonum samsung fakat aynı fiyata 5 yıl yazılım desteği garantili m1 işlemcili ipad pro 11 varken kimse beni bu aletin Amerikada yok sattığına inandıramaz. Stokları az getirmişlerdir Galaxy Tab S8 serisine ilgi büyük 

• weneorn kullanıcısına yanıt

https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/sqmzxn/the_galaxy_tab_s8_and_s8_ultra_have_suspended

Reddit'te gördüm de fiyat hilesi varmış. Biri 512GB Tab S8 Ultra'yı 249$ sipariş etmiş. Önce Galaxy 22U pre-order ediyormuşsun. Sonra en pahalı tableti ekleyip telefonu silince ucuza alabiliyormuş. Her yıl oluyor diyor Reddit kullanıcısı. Galaxy Tab S8 serisine ilgi büyük  Tam DH'lik ama Amerika.

• 250 dolara geliyorsa orayı yıkarlar Galaxy Tab S8 serisine ilgi büyük 

Samsung'un yeni yazılım desteği politikasında değişikliğe gidilmiş.https://www.donanimhaber.com/samsung-android-guncelleme-politikasini-degistiriyor--144862

• "ABD’de büyük ilgi görüyor" ipad in 10/1 fiyatına satılıyorsa çocuklar için alınıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 13 Şubat 2022; 18:22:11 >
  • Bu tab serisi hep mükemmeldi. Tek sorun android ekosistemi.

• Ipek kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara cihaz satabilmeye devam etmek istiyorsa mantıklı karar. İnşallah gerçekleşir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 TL üzerinde

Umarım. Gerçi Türkiyede dolar ve vergiden dolayı pek mümkün gibi gözükmüyor.

• Türkiye de stok sıkıntısı olmayacaktır zira samsung tablet pc ye 15 bin tl falan verebilen çok az kişi olur. O seviyelere çıkan zaten apple alıyor. Tabletlerde apple hala lider.

• "aniral"

• He çoçuklar için 14.6 inc lik çihaz alcaklar zaten apple fan boyu

• Arkafdaşlar tab s8 serisi satışa çıktığında s7 plus modeli için ciddi bir indirim gelir mi?

• blight33 B kullanıcısına yanıt
    Konuya bu soruyu sormak için girdiydim. Ben de merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.