Şimdi Ara

Galaxy Tab S10 serisi tanıtıldı: İşte Samsung'un yeni tabletleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çöp S9 Var ise veya tablet almayı düşünüyorsanız S9 Modellerini Alabilirsiniz Lakın FE versiyon Alacaksınız S10 FE Sürümlerini bekleyebilirsiniz çünkü işlemcisi daha iyi olacaktır (Gerçi kendi Çöp Exynos İşlemcilerine Koyarlar) Insan şu tabletde en azından snapdragon x elite bekliyor ki apple rakip olsun S9 VE S10 Arasındaki Tek Fark Işlemcı Ki Mediatek Geçmişler Snapdragonun GPUSU Daha iyi oluyor genelde adreno gpulardan hangi akılla vazgeçtiler acaba Pixel yoğunluğu azaltılmış +1000 Batarya Ekleyip Mediatek Geçmişler sadece Türkiyede yeni çıkan ürünler gereksiz pahalı olduğunu düşündüğümüzde tek iyi yanı S9 Serilerini Daha ucuza Almamızı Sağlayacak Olması

• Bunları devler kullanmayacak normal insanlar kullanacak yahu. Mobil cihazların kocaman olması bir tek bana mı garip geliyor? Almak istesek en küçük seçenek bile büyük. O boyutta bir şeye ihtiyacım olsa gider bilgisayar alırım zaten hem de bu fiyat skalasında.

Ipad mini boyutunda bir cihaz çıkarmaz ve bu fiyat bandında ürün satmaya çalışırlarsa işleri zor bence.

• ön satışa çıkmış ama geri alım kampanyaları berbat. 39000 istedikleri s9 ultra'yı geri alımda verdikleri değer 15000. Ayıp ama bunun kullanıcılarda bırakacağı etkiyi hiç düşünmüyorlar.

• Öğrenci indirimi %15 YAZIYOR ama düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar s10 plus mı ipad air 6. nesil mi?

• 512 gb de 5g seçeneği var ama secilmiyor güya stok yok. Samsungu aradım geleceğinden eminmisiniz diye hiç bilgileri yok.
    Tam fiyasko. Ürün almak için r esmen cabalıyorum Onlar satmamak için direniyor . Umarım ben kazanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğitim indirimi görünüyor mu
    Kontrol edebilecek bir arkadaş var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.