Şimdi Ara

Galaxy SII mi Xperia ARC mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy SII ve Xperia Arc’ı kamera özellikleri bakımından değerlendirecek olursak; Galaxy SII nin 1080p video çekimi ile Xperia Arc’tan önde olduğunu görüyoruz. Her iki ürün de 8mp 3264x2448 kamera özelliğine sahip.
    İşletim sistemi olarak her iki ürün de Android’in 2.3 versiyonunu kullanmış. Ancak işlemci hızında Galaxy SII yine Xperia Arc’ın önünde yer almış. Kullandığı ram miktarı olarak da Galaxy S II 1Gb ram ile, 512MB ram kullanan Xparia Arc’tan önde.
    Tasarım açısından değerlendirecek olursak aslında her iki ürün arasında boyut açısından çok bir fark yok ancak, Galaxy SII biraz daha geniş olması sebebiyle Xperia Arc’a oranla kaba duruyor. Xperia Arc sahip olduğu zarif tasarımı ile göze daha hoş bir görüntü veriyor.

Detay bilgi ve karşılaştırma tablosu içinhttp://yorumpark.com/cep-telefonlari/diger-markalar/1895-galaxy-s2-mi-xperia-arc-mi-karsilastirma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumpark -- 3 Ekim 2011; 11:27:27 >

• Arc yerine Neo alınır ve neo'nun rakibide Galaxy S yada optimus'dur.

karşılaştırmak yanlış olur diye düşünüyorum.

farklı kulvardalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Arc yerine Neo alınır ve neo'nun rakibide Galaxy S yada optimus'dur.

karşılaştırmak yanlış olur diye düşünüyorum.

farklı kulvardalar.

arkadaşa katılmakla birlikte

illa tercih istiyorsan SGS2 derim
  • arkadaşlara katılıyorum. ikisinden biri olacaksa s2 tavsiye ederim. yok xperia arc diyorsan özellik olarak fazla farkı olmayan fakat fiyatı daha uygun olan neo'yu ve eş değer bir smartphone olan optimus black'i öneririm.
  • SGS2'deki kamera pembeleşme olayını hatırlatalım.
  • 2 si de değil

LG 3D YADA LG X2 OPTIMUS

SE de eksikler var , SS2 de sorunlar. 2 sinede bulaşma ! zaten cihazların her türlü donanımı bir birine çok uzak:))
  • SGS2 soru saçma aynıperfromanskulvarında değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.