Şimdi Ara

Galaxy S7 Şarjlı kılıf 329>44,90 Kargo Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
3.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haydaa ayrı bir şey de mi almak gerek?
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    bunu sarj etmemiz yetiyordur 300 liraya kim bu kilifi alirdi yoksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

kablosuz sarj için bundan baska ne lazım ,ayrı standamı alacaz ,?
    Bu kılıfı normal şarj cihazı ile şarj ediyorsunuz önce. Yani kılıfın içinde batarya var. Lazım olunca telefona takıyorsunuz ve kablosuz olarak telefonu şarj ediyor. Yani başka bir parçaya v.s. ihtiyaç yok. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Telefonu %60-70 arasına kadar şarj ediyor. Biraz kaba olsa da kablo olmaması açısından güzel.
  • s7den memnun olan sorun yaşamayan var mı?
  • S7 gayet güzel telefon. kamerası hala çok iş yapabilecek bir kamera. ucuza bulunursa alınabilir. S7 edge 2499 a satılıyordu samsung online mağazada.
  • Kılıf aldık sıra telefonda
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    ah teknosa

çek vereydi ilk iş s7 alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu siteden 2 defa ürün aldım, sipariş doğru gelirse tamam, ancak iade vs. ile uğraşmak zorunda kalırsanız yandınız benden söylemesi.

müşteri memnuniyeti sıfır samsungwa'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Bu kılıfı normal şarj cihazı ile şarj ediyorsunuz önce. Yani kılıfın içinde batarya var. Lazım olunca telefona takıyorsunuz ve kablosuz olarak telefonu şarj ediyor. Yani başka bir parçaya v.s. ihtiyaç yok. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Telefonu %60-70 arasına kadar şarj ediyor. Biraz kaba olsa da kablo olmaması açısından güzel.

Alıntıları Göster
    Kılıf görsellerinde normal şarj girişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butters01

bu siteden 2 defa ürün aldım, sipariş doğru gelirse tamam, ancak iade vs. ile uğraşmak zorunda kalırsanız yandınız benden söylemesi.

müşteri memnuniyeti sıfır samsungwa'da.
    Kesinlikle sıkıntılı müşteri hizmetleri.Geçen günlerde yine kılıf satışı oldu satın aldım.Bana mail gönderildi siparişinizi aldık diye.Arıyorum böyle bir sipariş yok diyorlar.Ben size niye para gönderdim peki diyorum mıy mıy:)
  • Arkadaşlar siteyi aradım. Kılıfı da şarj ediyormuşuz. 3400mah siye bilgi verdiler. Telefonun şarjı bitince NFC'den kılıftaki birikmiş şarj telefonu dolduruyor.

• Rodlek R kullanıcısına yanıt
    Yorumlar Lost dizisi gibi, her yeni bilgi yeni sorular getiriyor.

NFC ile telefon kılıfla konuşuyor, pil %X'e düşünce şarjı mı aktif ediyor?
  • Arkadaşlar tüm anlaşmazlıklara son noktayı koymak istiyorum. bu cihazı şarj etmek için hiçbirşeye ihtiyacınız yok. telefonunuzun microusb şarj aletiyle şarj ediyorsunuz.

bu kılıf ise telefonunuzu şarj ederken telefona usb den değil arkasındayken wireless şarj ile şarj ediyor.

Kırmızı ile işaretlidğim yer şarj aletinin girşi.

Galaxy S7 Şarjlı kılıf 329>44,90 Kargo Bedava

Ben bunun s7 edge için olanını kullanmıştım daha önce.

Cihazı şarj ediyorsunuz telefona takınca hemen şarj etmeye başlamıyor. üstünde bir düğme var ona basınca çalişiyor ve şarj ediyor telefonunuzu. şarj bitince çıkartıyorsunuz ve telefon şarj aletinize takıyorsunuz kılıfı şarj ediyorsunuz.

NFC wireless şarj demek değildir. kablosuz şarj bambaşka bir teknoloji ile şarj eder. NFC elektrik taşımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 7 Haziran 2018; 15:31:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Yorumlar Lost dizisi gibi, her yeni bilgi yeni sorular getiriyor.

NFC ile telefon kılıfla konuşuyor, pil %X'e düşünce şarjı mı aktif ediyor?
    NFC ile wirelsss charge ın alakası yok hocam ap ayrı şeyler.
  • ben siparisi verdim ama siparise dair mail takip no fln yok normal mi ucret alindi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebey19

ben siparisi verdim ama siparise dair mail takip no fln yok normal mi ucret alindi
    Sorun olmaz bence ama istersen siteye girincr yanda popup cikiyor cagri merkezi elemanina soyle onlar gorurler

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    mh aradim aksam kontrol edin mail adresinizi dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Kılıf görsellerinde normal şarj girişi yok.

Alıntıları Göster
    Görselde şıklık açısından görünmüyor olabilir. Şarj girişi yanında 4 ledli bir gösterge de var.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    NFC'yi arkadaş çıkarttı. Bence de ilgisi olmamalı.
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben de müşteri temsilcisinin dediğini söylüyorum. Wireless'den nasıl şarj edeceksin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.