Şimdi Ara

Galaxy S4 Vatan Bilgisayar, 1630 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
15.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

gönderir mi vatan bu telefonu acaba

göndermezse tüketici hakem heyetine başvurup söke söke alırsınız
  • tüh be almadan forumdaki yorumlara bakayım dedim biraz. Fiyat değişmiş, kaçırdık ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

Siparişim hazırlanıyomuş, bende ufaktan parayı hazırlayım madem
     Galaxy S4 Vatan Bilgisayar, 1630 TL

PS vita ön siparişteyken hata olmuştu. 650 liraya almıştık gönderdiler yani. Bakalım şimdi ne olacak.

• Yarın vatanı arayacağım. Size bilgi veririm. Ona göre ödeme yapacağım.
  • Vatan sözleşmeye kılıf bulmuş. Büyük ihtimal iptal edilir.

Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla ( 200 $ lık malın 2 $ a satılması gibi ) satış yapılmamaktadır. Teknik hatalar nedeniyle bu tür yanlış fiyatla girilen siparişler yapılacak bilgilendirme sonrasında, iptal edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 19 Nisan 2013; 1:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Vatan sözleşmeye kılıf bulmuş. Büyük ihtimal iptal edilir.

Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla ( 200 $ lık malın 2 $ a satılması gibi ) satış yapılmamaktadır. Teknik hatalar nedeniyle bu tür yanlış fiyatla girilen siparişler yapılacak bilgilendirme sonrasında, iptal edilecektir.

O kılıf hep vardı ama burda ( 200 $ lık malın 2 $ a satılması gibi ) bir mantıksızlık yok. Aslında %8 indirimli fiyatını 1999 yazarken %25 indirimli fiyatının MANTIK olarak böyle olması lazımdı

Direttikten sonra bu fiyatla tamamlanmış sipariş kesinlikle alınır (THH ile) ama uğraşıp uğraşmamak kişinin kendi takdiri...

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

quote:

gönderir mi vatan bu telefonu acaba

göndermezse tüketici hakem heyetine başvurup söke söke alırsınız

Mahkeme bitip ürünü alana kadar 3 ay olur ozamanda bu fiyatlara bulunur zaten :=))
  • Vatandan gelen mesaj:

Havalenizi yaptığınız taktirde herhangi bir sorun olmamaktadır.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com
  • quote:

Vatandan gelen mesaj:

Saygılarımızla...
    www.vatanbilgisayar.com

valla süper çok iyi denk getirmişsiniz güzel günlerde kullanın inşallah. şöyle 1400 civarlarına falan gerilerse bende almayı düşünüyorum ama benim için çok yüksek fiyat şu an
  • quote:

Vatandan gelen mesaj:

Saygılarımızla...
    www.vatanbilgisayar.com

Arkadaş hemen de satmışın s4 :D insan bir haber verir belki biz alırdık :DD

Akşam ben 1 dk ile kaçırdım vatandaki düşük fiyatı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boray -- 19 Nisan 2013; 11:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boray

quote:

Vatandan gelen mesaj:

Saygılarımızla...
    www.vatanbilgisayar.com

Arkadaş hemen de satmışın s4 :D insan bir haber verir belki biz alırdık :DD

Akşam ben 1 dk ile kaçırdım vatandaki düşük fiyatı..

Kısa günün karı :D

• DH affetmez :)
  • Ulan ne adamlarsınız varya korkulur sizden DH
  • Bu fiyata kim almazdı ki ihtiyacım olmamasına rağmen siparişi geçerdim :)
  • Aldık ama s4 hediyesinde sıkıntı var diğer tüm arkadaşlara da duyurulur Turkcell e magaza olsun teknosa hepsiburada kliksa vatan gibi e ticaret sitelerinden alınan cihazlar ayın 28 inde stoğa girecek ama bu verecekleri hediyeyi almak için fatura bilgisi ve ımeı numarasının 27 ve 28 nisan 2 gün olmak üzere samsungun sistemine kayıt ettirmemiz gerekiyormuş çoğu mağazada stoklar ayın 28 inde diye belirtilmiş kargo ya aynı gün verseler 29 unda ancak elimize ulaşacak ve avcumuzu yalayacağız samsung müşteri hizmetlerini aradım yapacak bişey yok 27 ve 28 inde ımeı ve fatura bilgilerini kayıt ettirmezseniz hediyenizi alamazsınız dedi

• quote:

Aldık ama s4 hediyesinde sıkıntı var diğer tüm arkadaşlara da duyurulur Turkcell e magaza olsun teknosa hepsiburada kliksa vatan gibi e ticaret sitelerinden alınan cihazlar ayın 28 inde stoğa girecek ama bu verecekleri hediyeyi almak için fatura bilgisi ve ımeı numarasının 27 ve 28 nisan 2 gün olmak üzere samsungun sistemine kayıt ettirmemiz gerekiyormuş çoğu mağazada stoklar ayın 28 inde diye belirtilmiş kargo ya aynı gün verseler 29 unda ancak elimize ulaşacak ve avcumuzu yalayacağız samsung müşteri hizmetlerini aradım yapacak bişey yok 27 ve 28 inde ımeı ve fatura bilgilerini kayıt ettirmezseniz hediyenizi alamazsınız dedi

zaten hediyesi var diye almadık olsa iyi olurdu ama yapcak bişiy yok ne edelim artık bi kaç kişi hediyeleri ile hava atar bizde izleriz :=))

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

quote:

Aldık ama s4 hediyesinde sıkıntı var diğer tüm arkadaşlara da duyurulur Turkcell e magaza olsun teknosa hepsiburada kliksa vatan gibi e ticaret sitelerinden alınan cihazlar ayın 28 inde stoğa girecek ama bu verecekleri hediyeyi almak için fatura bilgisi ve ımeı numarasının 27 ve 28 nisan 2 gün olmak üzere samsungun sistemine kayıt ettirmemiz gerekiyormuş çoğu mağazada stoklar ayın 28 inde diye belirtilmiş kargo ya aynı gün verseler 29 unda ancak elimize ulaşacak ve avcumuzu yalayacağız samsung müşteri hizmetlerini aradım yapacak bişey yok 27 ve 28 inde ımeı ve fatura bilgilerini kayıt ettirmezseniz hediyenizi alamazsınız dedi

zaten hediyesi var diye almadık olsa iyi olurdu ama yapcak bişiy yok ne edelim artık bi kaç kişi hediyeleri ile hava atar bizde izleriz :=))

şikayetvar.com a şikayette bulundum inşallah bir sonuç çıkar çıkmazsa da artık vatandan cihazı 1630 tl ye aldığımı kar sayarım oda gelirse

• vatan computer yanlışlıkla 1630 tl ye sattığı s4 leri iptal etmeyecek galiba sms bile göndermeye başladılar

• Banada mail geldi. Sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla korkulur bu forumdaşlardan piranha gibisiniz!
    Bu yüzden seviyorum bu forumu..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.