arkadaşlar direk konuya giriyorum... Ukraynadan aldığım galaxy S4 telefonumdan şebeke alamıyorum çöp gibi duruyor evde. Türkiyeye yaklaşık 3 hafta önce geldim ve telefonu kullanabiliyordum fakat geldikten bikaçgün sonra güncelleme yaptım ve 4.4.2yi yükledim. ardından mesaj geldi telefonumun kapanacağına dair. bir telefoncuya gittim ve imei atmasını söyledim. olmayabilir ama deneyecem dedi. denedi ve yapamadı. telefonu geri aldığımda bana başka bir imei ile verdi. sonra farkettim ve gittim orijinal imeisine geri döndürtdüm. ardından orijinal imeisinin üstüne parayı yatırdım ve beklemeye koyuldum. bugun 11. gün ve telefonum hala kapalı. BTKyı aradım ve bana telefonun sistemde açık olduğunu,hangi hattı kullanıyorsam o hattın müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Turkcelli aradım ve onlarda herşeyin normal olduğunu hiçbir terslik bulunmadığını söylediler. 4 gündür kaç defa rom attım hatırlamıyorum bile. Var mı bir fikri olan? nedir ne değildir? telefoncunun oyununa mı geldim? Şimdiden sağolun...javascript:void(AddText('[:\'(]'))