Şimdi Ara

Galaxy S4 ne zaman çıkar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

Orijinalden alıntı: başlıksakat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beklersen sonun benim gibi olur :D 3 aydır bekliyorum :D şimdi de nexus 4'ü bekliyorum . Nexus 4 çıkınca da xperia v'^yi beklicem sanırım :D

al gitsin boşa bekleme derim zaman kaybı

1400 liradan çıkartacaklarmış sanırım nexus 4 'Ü o gözümü korkutuyor ne yazık ki

öyle ise bekle ne zaman çıkacak

Valla internette söylentiler dolanıyo aralığın 13'ünde 1400 lira üzerinden çıkacakmış

şunun şurasında 2 hafta kalmış bekle dostum

Yanlız nexus 4 'te flash yokmuş bunu da söyleyeyim de :(

3 aydır bekliyorum zaten 2 hafta dokunmaz bana :D

flash özelliği bence gerekli değil zaten

Ipod 4g sahibiyim de baazı videoları flash desteği yok diye açmıyor , sinir oluyorum o yüzden :\

bazı videolar flsh özelliği istiyor.ben fotoğraf anlamında gereksiz demek istedim

yok ya bu flash player olayı :D sinir bozucu olabiliyor bazen :D

aynen tam videoyu açıcam flash olayı çıkıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beklersen sonun benim gibi olur :D 3 aydır bekliyorum :D şimdi de nexus 4'ü bekliyorum . Nexus 4 çıkınca da xperia v'^yi beklicem sanırım :D

al gitsin boşa bekleme derim zaman kaybı

1400 liradan çıkartacaklarmış sanırım nexus 4 'Ü o gözümü korkutuyor ne yazık ki

öyle ise bekle ne zaman çıkacak

Valla internette söylentiler dolanıyo aralığın 13'ünde 1400 lira üzerinden çıkacakmış

şunun şurasında 2 hafta kalmış bekle dostum

Yanlız nexus 4 'te flash yokmuş bunu da söyleyeyim de :(

3 aydır bekliyorum zaten 2 hafta dokunmaz bana :D

flash özelliği bence gerekli değil zaten

Ipod 4g sahibiyim de baazı videoları flash desteği yok diye açmıyor , sinir oluyorum o yüzden :\

bazı videolar flsh özelliği istiyor.ben fotoğraf anlamında gereksiz demek istedim

yok ya bu flash player olayı :D sinir bozucu olabiliyor bazen :D

aynen tam videoyu açıcam flash olayı çıkıyor

büyük sıkıntı neyse katlanırız be :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yapmabegulum

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.beklerken incelemek hakikaten yoruyor ama yakın tarihte de s4 çıkarsa üzülürüm.440 ppi , 1920x1080 çözünürlüklü ekran,arm cortex a15 işlemci,13 mp kamera vs. note 2'e göre baya yüksek özelliklerle gelecekmiş galaxy s4.işte çıkış tarihi hakkında yorumda,tahminde bulunabilecek birisi var mı?

Tarihi bilmem ama çıkar çıkmaz alırsan s3 kadar fiyatı düşerse üzülürsün. Note 2 fiyatı çıkış fiyatına göre düşmüş durumda hem de en az 3-4 ay beklemiyceksin. Ayrıca saydın özelliklerde varsayım
  • bekle nexus 4 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar sürer mi tanıtıldıktan sonra türkiyeye gelmesi.türkiye'den alacağım herhangi bir teknoloji mağazasından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı .herhangi bir tahmini olan yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yukarı .herhangi bir tahmini olan yok mu

türkiyeye gelmesi uzun sürer ama yurt dışından getirtme imkanın varsa bekle
  • s4'ün ocakta filan çıkması mümkün değil, herhangi bir fuarda tanıtılması da olası değil. Amiral gemilerini fuarda değil kendi yaptıkları organizasyonda tanıtırlar, s3 de olduğu gibi. Geçen sene aynı dedikodular s3 ile vardı, yok ocak yok şubat derken mayısta tanıtıldı ve haziranda piyasaya çıktı. Ayrıca s3 hala çok iyi satıyor, kendi cihazlarını baltalamamak adına da ocak şubat gibi çıkmasını düşünmek hayal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna bekleme bencede...daha aylar var...
  • Salı günü çıkar.
  • Ocak değil mart tanıtım,haziran global lansman,ağustos türkiye alınabilir fiyat ki tahminim 2.5'dan aşşa olmaz benim tercihim tavsiyem note II
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Yakınlarda akıllı bir telefon almayı düşünüyorum.Büyük ekranlardan dolayı tercihim daha önce kullanmış olmama rağmen IOS olmayacak.Note 2 hoşuma gitti ekran büyüklüğü açısından fakat internette S4 haberleri dolanmaya başlamış.11-13 Ocakta yapılacak etkinlikte i tanıtılma ihtimali var mı yoksa daha fazla sürer mi?Ve siz ne dersiniz?A15 işlemci,Full HD Ekran,440 PPi , 13 mp camera vs. gibi özelliklerden bahsediliyor.Sizce bu değişiklikler ne farkettirir?Pişman olur muyum şimdi Note 2 alsam?

hocam ilk önce samsung galaxy s serisi ile samsung galaxy note serisi farklı seriler büyük ihtimal note3 gelecke yıla çıkar ki note2 daha yeni bir telefon sayılır o yüzden note ben gidip iphone 5 aldım şimdi onu verip note2 alıcam

• Tanıtılmadı herhangi bi idda bile yok ortada benim tahminim Mart-Nisan
  • Beyler bende note 2 almayı düşünüyorum fakat, s4 çıkarsa üzülürüm doğrusu. Ben de mayıs haziranı bulur diye düşünüyorum.
    Beklemek mesele değilde, beni asıl düşündüren fiyatı. Bu gün note2'yi 1700e alıyorsunuz fakat s4 gelirse, bu fiyatın kesinlikle altında olmaz da, ne kadar üstünde olur, tahmin etmek zor..
    2000TL gibi bir fiyatla gelirse hiç şaşırmam ve boşuna aylarca beklemiş olduğum için de kendime sinir olurum..
    Zira önümüzdeki ay italyaya gidiyorum, italyadaki fiyatları bir araştırdım, note 2 1400TL civarı +100TL pasaportla 1500TL'ye geliyor,
    Ayrıca doğubankta rusyadan gelen cihazlar var 1250TL oradan alıp +100TL pasaport kaydını yaptırsam 1350TL'ye gelir şahsıma..

hal böyleyken de ben s4'e 2000 gibi bir para vermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 23 Şubat 2013; 17:46:34 >

• s4 14-20 mart ta lanse edilcek bu demek oluyorki haziranda türkiye ye gelir 1900 civarında bir fiyatla alıcaksanız xperia z yada htc one ı bekliyin
  • çıktımı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.