Şimdi Ara

Galaxy s4 i9505 Görüşme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle. Bir hafta önce sıfır galaxy s4 i9505 modeli aldım. Cihazı biraz kurcaladım ve hemen hemen hiç bir sorunu yoktu, görüşme yaparken bile... Ama 2. kez telefon görüşmesi yapınca ne benden karşıya ses gitti, ne de karşıdan bana ses geldi. Bir kaç defa üst üste arama yaptıktan sonra düzeliyor, sonrasında yine aynı. Reset çekince de bir defalığına konuşabiliyorum ama görüşmeyi sonlandırıp tekrar görüşme yapınca yine ses yok her iki tarafta da... Cihaz, yurtdışı klon imei olarak gelmiş. Nette bayağı bir araştırma yaptım, çözüm yolları denedim, şebeke modunu değiştirdim wcdma gsm gibi şeyler yaptım, sadece wcdma yapınca şebeke gidiyor diğer seçeneklerde de şebeke olsa da problem değişmiyor. Sim kartta sorun vardır diye onu da yeniledim, telefoncuya götürdüm o da şarj yerinden bir parça değiştirip denedi olmadı, en son da 4.4.2 hong kong sürümü bir rom yükledim gene de değişen bir şey olmadı. Mesela görüşmede konuşma sesi olmazken, arama ekranında tuşlar kısmına basıp numara girdiğimde karşıya ses gidiyor. Sorunum bu şekilde. Eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım. Şimdiden sağolun...

Neyse sorunu hallettim. Eğer benim gibi sorunu olanlar varsa android sistemlerini güncellesinler, lollipop ve üstü sistemler olsun mümkünse. Ben öyle yaptım halloldu. Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevognr33 -- 5 Haziran 2016; 12:30:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 Odaklanma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.