Şimdi Ara

GALAXY S4 i9500 WiFi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
13.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kaç aydır WiFi açılmıyor. WiFi ye tıklıyorum "WiFi Açılıyor" da kalıyor sonra kalıyor öyle. Nasıl çözücem bunu yardımlarınız bekliyorum. Simdiden tesekkürler...
     GALAXY S4 i9500 WiFi Sorunu

• up, aynı sorun var.
  • Eğer ki sorun yazilimsal ise telefonun içerisinden yada telefon kapalıyken ses açma + home + PowerPoint tuşuyla recovery kısmı yerine gelen orjinal menüden Format atarak sorununu cozebilirsin. Telefonu rootlayip garanti dışına cikardiysan son rusya güncellemesi olan ng3 sürümünü olmazsa bir önce ki sürümü yükleyebilirsin. Yazilimsal değilse yani telefonu yere falan düşürüp hasar aldıysa servis yoluna gitmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wipe data
    Wipe cache

• arıza donanımsal wifi modül değişimi yapılması gerekli 150 tl ye yapabiliriz
  • aynısı dün başıma geldi ne yaptıysam olmadı yazılımsal değil diye düşündüm cihazı açtım wifi modülüy anteniyle oynadım ve şuan düzeldi sorunsuz
  • Arkadaşlar samsung galaxy S4 i9500 wifi sorunu yani wifi ye bağlanmaya çalışırken yeşil ışık pasif olarak kalıyorsa yani yarı yanık gibi duruyorsa tam açılmıyorsa sim kartınızı çıkartın tekrar takın ama kartın dibindeki mesafenin birbirine eşit olduğuna göz kararı olarak emin olun. Sonra teli kapatıp açın sorun düzelecektir bende öyle düzeldi. Sim kartsız olarakta çalıştı wifi. Zaten youtube de yorumlara yanıt veren ali seyrek isimli arkadaşın dediğini düşük ihtimal vererek yaptım gerçekten sim kartsız hemen çalıştı wifi sonra sim kartla calışırmı ki dedim takıp denedim çok güzel çalıştı sıkıntısız :))) acemiler ve verileri uygulamaları kaybetmek istemeyenler için süper bir çözüm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.