Şimdi Ara

GALAXY S4 CIZIRTI SORUNU (Ücret iadesi alındı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
37.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuly

ben de kamera sorunundan dolayı iade ediyorum bugün tamamlanıyor iade işlemim, htc one almayı düşünüyorum s4'ten soğudum bitmek bilmeyen sorunları yüzünden tabi htc one da sütten çıkmış a kaşık değil ama en azından kamerası çalışıyor mu çalışıyor konuşurken ses iyi mi iyi telefon görevini görüyor en azından

Yazık edersin tabut gibi telefon s4 teknolojik olarak 1 gömlek üstün.Cızırtı olayı tamamen yazılımsal forumdaki xphoid arkadaşın 3,5 romunu yükledim cızırtı kalmadı.Önceden net sesle falan düzeliyordu şimdi hiç yok.Bence pişman olursun yinede hayırlı olsun diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

ben de kamera sorunundan dolayı iade ediyorum bugün tamamlanıyor iade işlemim, htc one almayı düşünüyorum s4'ten soğudum bitmek bilmeyen sorunları yüzünden tabi htc one da sütten çıkmış a kaşık değil ama en azından kamerası çalışıyor mu çalışıyor konuşurken ses iyi mi iyi telefon görevini görüyor en azından

Yazık edersin tabut gibi telefon s4 teknolojik olarak 1 gömlek üstün.Cızırtı olayı tamamen yazılımsal forumdaki xphoid arkadaşın 3,5 romunu yükledim cızırtı kalmadı.Önceden net sesle falan düzeliyordu şimdi hiç yok.Bence pişman olursun yinede hayırlı olsun diyim.

işte demek istediğim de bu o kadar para verip alıyoruz ama telefonun eksiklerini biz düzeltmeye çalışıyoruz ben hiç uğraşamam romla falan adam akıllı yapmayı bilmiyorlar mı da biz düzeltmeye çalışıyoruz

• nuly kullanıcısına yanıt
    Androidin olayı bu zaten Htc ye gidince neyle karşılaşacağın belli değilki zaten güncelleme olayı ALLAHA emanet htc de.Bence sen iphone serisine bakmalısın 5s mesela bekle.İos daha stabil ama tabi androidin verdiği esnekliği bulamazsın.
  • quote:

Androidin olayı bu zaten Htc ye gidince neyle karşılaşacağın belli değilki zaten güncelleme olayı ALLAHA emanet htc de.Bence sen iphone serisine bakmalısın 5s mesela bekle.İos daha stabil ama tabi androidin verdiği esnekliği bulamazsın.

ekime kadar da bekleyemem ama ya daha erken çıksa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

quote:

Teknosa ya götürdüm direk samsunga götürünb isterseniz daha iyi olur dediler zamandan tasarruf olur diye bende öyle yapıcam. Avcılar da ki samsung teknik servise götürücem yarın. Bu cızırtı olayından dolayı değişim veya iade yapılıyor mu onuda merak ediyorum. 2000 bin lira para ver nelerle uğraş. Birde bu cızırtı problemi olmayan telefon nereden bulucaz oda bir sorun.

Bende gidecem yarin..orasi 1.5 aydir parami vermedi gerci..bu teli de vercem

istersen beraber gidelim?

Sen nerde oturuyordun ki kardeşim. Ben sabahtan gittim götürdüm teslim ettim cihazı. Dünden konuşabilsek beraber götürürdük. 1 haftaya sonuçlanır dediler bakalım neler bekliyor bizi. Telefondada başka bir arıza yoktu sağlamdı şarjıda harika gidiyordu yazık oldu valla. Değişim yaparlarsa umarım sağlam bir telefon denk gelir.

Inanma 1 hafta dediklerine.. haziran 5te verdim daha sonuclanmadi..
    bunu da yarin veririm artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

1900tl verdim,rom root isine girip garantiyi bozmaya deger mi?? Sorun kesinlikle cozuldu mu? Riske de girmek istemiyorum gerci

• quote:

quote:

quote:

1900tl verdim,rom root isine girip garantiyi bozmaya deger mi?? Sorun kesinlikle cozuldu mu? Riske de girmek istemiyorum gerci

Hocam bizde 1500 verdik bedava almadık yani.Ama bu androidin motorunu açmazsan elinde süs olarak kalır.Garanti zaten hikaye donanımsal sorun olsa zaten ilk izlenimlerde çıkar zaten.Onun dışındada çoğu şey garanti dışında kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bizde 1500 verdik bedava almadık yani.Ama bu androidin motorunu açmazsan elinde süs olarak kalır.Garanti zaten hikaye donanımsal sorun olsa zaten ilk izlenimlerde çıkar zaten.Onun dışındada çoğu şey garanti dışında kalıyor.

Yanlis anlama parasinda pulunda degilim..kacinci s4um biliyorsundur belki..romla kesin duzeldiyse yaparim.yoksa servise vercem cunku.romla duzelmezse iade olayim bitecek ondan sordum

• Bu s4 un rom unu acemiler yapti sanirim. Bu ne sorunlu yazilimdir arkadas.

• Hocam şöyle diyim bende bu romda net ses ayarında cızırtı yok.Yani kusur ararsak mutlaka bulunur bende parazitte aslında çok rahatsız etmiyordu ses ayarı tama getirince dışarı çok ses veriyordu ve ben yarıya çekmek zorunda kalıyordum ozamanda parazit zaten kalmıyordu.Ama yinede bu sorumluluğu almakta istemem kafan sağlam olsun diyorsan değiştir.Hattın aveamı bu arada.Bu sorunu turkcelli kimsede görmedim.
  • quote:

Hocam şöyle diyim bende bu romda net ses ayarında cızırtı yok.Yani kusur ararsak mutlaka bulunur bende parazitte aslında çok rahatsız etmiyordu ses ayarı tama getirince dışarı çok ses veriyordu ve ben yarıya çekmek zorunda kalıyordum ozamanda parazit zaten kalmıyordu.Ama yinede bu sorumluluğu almakta istemem kafan sağlam olsun diyorsan değiştir.Hattın aveamı bu arada.Bu sorunu turkcelli kimsede görmedim.

Benim cizirti net ses,adapt sound,yumusak ses,yukses ses hepsinde var.. kesildigini gormedim.sesi kisinca duymuyorum o da ses az geldigi icindir heralde :) hattim turkcell bu arada

• quote:

quote:

Hocam şöyle diyim bende bu romda net ses ayarında cızırtı yok.Yani kusur ararsak mutlaka bulunur bende parazitte aslında çok rahatsız etmiyordu ses ayarı tama getirince dışarı çok ses veriyordu ve ben yarıya çekmek zorunda kalıyordum ozamanda parazit zaten kalmıyordu.Ama yinede bu sorumluluğu almakta istemem kafan sağlam olsun diyorsan değiştir.Hattın aveamı bu arada.Bu sorunu turkcelli kimsede görmedim.

Benim cizirti net ses,adapt sound,yumusak ses,yukses ses hepsinde var.. kesildigini gormedim.sesi kisinca duymuyorum o da ses az geldigi icindir heralde :) hattim turkcell bu arada

Ozaman servise bence bir danış çünkü rom attınmı garanti dışı kalır ve şu anda orjinal roma dönsende cihaz sistem sayacı sıfırlanamadığından (en azından şimdilik) servis root yaptığını anlar.Aslında root olayı garantiyi yurt dışında bozmuyor buda bizim ülkemize ait bir saçmalık.

• quote:

quote:

quote:

Ozaman servise bence bir danış çünkü rom attınmı garanti dışı kalır ve şu anda orjinal roma dönsende cihaz sistem sayacı sıfırlanamadığından (en azından şimdilik) servis root yaptığını anlar.Aslında root olayı garantiyi yurt dışında bozmuyor buda bizim ülkemize ait bir saçmalık.

Cizirtidan giden 2. Genel olarak 6. S4 olarak rekor bende :)))

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    Yani bahtsız bedevi durumu.
  • quote:

Yani bahtsız bedevi durumu.

Ondan bile beter

• Bahtsızlık konusunda kimse elime su dökemez yabancı forumlarda bu cızırtı olayından bahsedilmiyor galiba, kimse belirtmemişte.. Bize tamir edilip satışa sunulanları mı kakalıyorlar arkadaş bu ne yahu

Samsunga geri dönüş yapılmıyormu acaba, şimdiye dek bir haber çıkması lazımdı, bu soruna çare bulunmalı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 6 Temmuz 2013; 13:31:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Bahtsızlık konusunda kimse elime su dökemez yabancı forumlarda bu cızırtı olayından bahsedilmiyor galiba, kimse belirtmemişte.. Bize tamir edilip satışa sunulanları mı kakalıyorlar arkadaş bu ne yahu

Samsunga geri dönüş yapılmıyormu acaba, şimdiye dek bir haber çıkması lazımdı, bu soruna çare bulunmalı artık.

Ben 6 tane s4 kullandim..zannetmiyorum beni gecemezsin :)) benim tahminime gore bir parti urunde bu sorun var..

• Tamire verdiğim telefonumu bugün aldım servisten. Cızırtıya rastlamamış elemanlar yeni sürüme güncellemişler ve cızırtı sorunu devam ediyor. Şimdi gidip götursem yine arıza görülemedi derlerse diye acaba aldığım yerden mi yollasam teknosa dan. Teknosa Telpa ya yolluyormuş. Napıcamı şaşırdım. 2000 lira para ver 5 kuruş etmez bir makine versinler nasıl iş anlamadım.
  • Selam
    Cizirti problemini servis bulmuyor/bulamiyor. 2 kere gonderdim en son yazilim attilar, ahizedeki hoparloru degistirmeyi teklif ettiler, kabul etmedim. Ben yeni Rusya surumu ile sorunu cozdum. Akbank cagri merkezi hep cizirti yapiyordu, artik sorun yok. Kanimca yeni BMF8 yazilimi Turkiye icin de yakin zamanda cikacaktir.

• quote:

Tamire verdiğim telefonumu bugün aldım servisten. Cızırtıya rastlamamış elemanlar yeni sürüme güncellemişler ve cızırtı sorunu devam ediyor. Şimdi gidip götursem yine arıza görülemedi derlerse diye acaba aldığım yerden mi yollasam teknosa dan. Teknosa Telpa ya yolluyormuş. Napıcamı şaşırdım. 2000 lira para ver 5 kuruş etmez bir makine versinler nasıl iş anlamadım.

Ekmen servise mi vermistiniz? Ben daha vermedim.sorun yok diyolarsa bosa goturmeyim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.