Şimdi Ara

Galaxy s4 arka ön darbe emici ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • wrapsol firmasını satın alan otterbox ürün kalitesinden ödün vermeden yoluna devam ediyor.samsung galaxy S4 , iphone 4 , iphone 5 , ipad 2-3-4 ve macbook serisi için wrapsol ekran filmini otterbox clearly protected 360 olarak satışını tüm dünyada devam ettiriyor. Otterbox telefonun ekranını ve arka kapağını en mükemmel şekilde koruyor. Telefon yere düştüğü anda %67 oranında darbeyi emerek ekran kırılmasını önlüyor. Cep telefonunuz cebinizdeyken bozuk para anahtar v.s. sebeplerden ekran filminde oluşan kılcal çizikleri 24 saat içerisinde onarmaktadır.




    Otterbox diğer ekran filmlerine göre daha kolay bir uygulamaya sahip.



    Ürünleri daha detaylı incelemek isteyenler pm atabilirler.



     Galaxy s4 arka ön darbe emici ekran koruyucu  Galaxy s4 arka ön darbe emici ekran koruyucu  Galaxy s4 arka ön darbe emici ekran koruyucu







  • İlk video etkileyici : )
    Kılcal çizikleri onarması iyiymiş ...
    Yakın zamanda S4 alacağım sanırım ona takmayı düşünebilirim . En azından çin malı ekran koruyucularından çok daha iyi olduğu kesin gözüküyor .
  • ilk videodaki yalana bak.. ortadaki şerit'in altı nasıl çiziliyo?
  • Birinci nesil gorilla glass kullandığım halde hiç koruyucu kullanmadım ve hiç kırılma, çizilme vs. olmadı. 3. nesil GG ile koruyucu film takmak biraz gereksiz sanki?
  • 17000 kişi izlemiş videoyu çiziği görememiş sen mi gördün. Bırakın konu baltalamayı artık ya. Wrapsol da aynı videoyu kullanmıştı satılmadan once 135k izleyici vardı. Adamlar yalan soyluyor dünya devi Otterbox satın alıyor bu firmayı değil mi. ironiye bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.