Şimdi Ara

galaxy s3 su an alinir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizce alinir mi telefonla fazla oyun oynamam kamera ve kulaklik cikisinin iyi olmasi isimi gorur

Teknosada seei sonu olarak 750 tl gozukuyor sizce o fiyata baska telefonda dusunulebilirmi

http://www.teknosa.com/urunler/125070859/samsung-galaxy-s-iii-white-akilli-telefon-tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S3 öleli çok oldu onun yerine GM 4g alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Onu da dusundum ama bazilarinda ekran sorunlu cikabiliyor o riski alamam

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Onu da dusundum ama bazilarinda ekran sorunlu cikabiliyor o riski alamam

Her telefonda değişik sorunlar var. Ben yerinizde olsam GM 4g alırdım.

• S3 diye bi telefon mu var :D
  • Fiyati uygun diye baktim o fiyata baska bir tavsiyen var mi

• quote:

Fiyati uygun diye baktim o fiyata baska bir tavsiyen var mi

GM 4G alabilirsin S3 nedir abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S3 neden olmasin ki gm 4g yi cok arastirdim cihaz iyi ama bazi insanlarda ekran sorunlu cikiyor olu piksel fln o riskli biraz

• quote:

S3 neden olmasin ki gm 4g yi cok arastirdim cihaz iyi ama bazi insanlarda ekran sorunlu cikiyor olu piksel fln o riskli biraz

S3 normal telefon işlevini bile göremiyor o kadar efsane telefon :D Benim arkadaşta vardı rehbere giremiyordu 5 saniyeden fazla bekliyordu ve çok donuyordu telefon.Onun yerine 3310 alsan daha mantıklı :)
  • Evet o konuda haklisin ama Cyanogenmod ili stabil hale gelebiliyor
    S4 mini ve galaxy e5 hakkinda ne dusunuyorsun

• quote:

Evet o konuda haklisin ama Cyanogenmod ili stabil hale gelebiliyor
    S4 mini ve galaxy e5 hakkinda ne dusunuyorsun

Tavsiyem Samsung alma.GM bin kat daha iyi.Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama gerçek bu.GM 4G güzel cihaz, o fiyat bandında başka düzgün model yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 6 Haziran 2015; 11:04:44 >
  • Saol kardes

Gm 4g veya zenfone 5 bakacam

• quote:

Saol kardes

Gm 4g veya zenfone 5 bakacam

Zenfone 5'in pili kötü ayrıca intelin saçma sapan işlemcisi var bazı uygulamaları bile açamıyor :D Play store'da yorumları gördüysen bilirsin Zenfone 5 var uygulama açılmıyor fln :D Hep uyumsuzluk sorunu oluyor işlemci kötü.Yazılım da kötü.Marka olarak çok iyi ama GM'ye göre
  • Batarya kotu ama kalite ve malzeme daha iyi uygulama sorununu olk defa duydum bir sey daha sizce yeni gelecek olan zenfone 2 nin 2gb ram li model 850 900 civari fiyatla gelir mi

• quote:

Batarya kotu ama kalite ve malzeme daha iyi uygulama sorununu olk defa duydum bir sey daha sizce yeni gelecek olan zenfone 2 nin 2gb ram li model 850 900 civari fiyatla gelir mi

O fiyatlara gelebilir ama gelmesi epey süreceğe benziyor, bence beklemek pek mantıklı değil.
  • Kuruş kaptırılmaz.

• Londra olimpiyatlarında almıştım S3 ü. Kimsede yoktu o zamanlar. Bence akıllı telefonu tam anlamıyla akıllı yapmanın başlangıcı Galaxy S3. Android 4 ü ilk destekleyen telefon ve birçok özellik ile gelmişti.

2014 sonlarına doğru S3 ümü satıp LG G3 32 GB aldım. Memnunum ama S3' ün yeri ayrı

• fatih591 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma S3'mü kaldı :). Çok az daha artır bütçeni Lenovo X2, Samsung Galaxy E5 gibi telefonlara yönel. Çok pişman olursun S3 alırsan. E5 fiyatına göre gayet makul bir telefon geçen gün Kipa'da 800 tlye satılıyordu. Kameraları da gayet güzel ve genel anlamda akıcı çalışan bir cihaz
  • Alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

Londra olimpiyatlarında almıştım S3 ü. Kimsede yoktu o zamanlar. Bence akıllı telefonu tam anlamıyla akıllı yapmanın başlangıcı Galaxy S3. Android 4 ü ilk destekleyen telefon ve birçok özellik ile gelmişti.

2014 sonlarına doğru S3 ümü satıp LG G3 32 GB aldım. Memnunum ama S3' ün yeri ayrı

İlk Android 4.0 destekli cihaz Galaxy Nexus'tur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.