Şimdi Ara

Galaxy s3 sarj sorunu. Çok çabuk bitiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
8.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4 aylık galaxy s3 kullanicisiyim. Başlarda şarj gayet güzeldi ancak son 2 haftadır bir sorun var. Evden çıkarken 100 % olan sarj 2 saat icinde 70 küsürlere iniyor hiçbir şey yapmadığım halde. Gps kapalı, parlaklık en düşükte, uygulamalarda şarjı aşırı yiyen uygulama gözüme carpmiyor. Acaba sürümde mi sorun var 4.1.2 kullanıyorum. Dün gece fabrika ayarlarına döndüm eski sürüme dönsün diye, hala 4.1.2 açıldı sistem. 1 ay önce araç sarj kiti aldım kullandım ancak, Sanmıyorum bu kadar kisa zamanda olsun. Root yok, telefonumda. Bi kac apk indirmiştim acaba onlar mı sorun yarattı diye başa dondurdum ama olmadı. Ne yapmalıyım? Servise mi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tahminim arka planda calisan bir program yüzünden olabilir. S2 de basima geldi markette yüklediğim program yüzünden sarj dayanmıyordu indirdiğim son 3 4 programi kaldırınca düzeldi ...
  • Bende de şu an aynı sorun var. Bir arkadaş Android kullanımının yüksek yani %30larda olması sebep olabilir demiş tam olarak şu an bende durum da öyle. Acayip hızlı gidiyor şarj. Pil bozuk değil daha alalı zaten 2 ay falan oldu. Bugün oldu bu sorun adeta tutamıyorum şarjı coştu. Restart dediler yaptım ama durum hala aynı. Biri yardım edebilir mi?
  • Galaxy S3 hızlı şarj bitme sorunu 1 haftadır bende de var. Ayarlardan pil kullanımına bakıyorum, %70-80 ekran diyor. ama ekran hep kapalı. gece bile gps, wifi vs kapalı olmasına rağmen %30 gibi sarj tüketiyor ve hep ekran tüketiyor görülüyor. Bu konuda fikri bilgisi tecrübesi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.