Şimdi Ara

Galaxy s3 pili omrumu yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 2 yildir kullandigim galaxy s3un bataryasi omrumu yedi telefonu gunde 3 kez sarja takiyorum.Ben telefonu elinden dusurmeyin biriyim mobil veri full acik 2-3 saat anca gidiyor artik batarya degistirmeye karar verdim. biraz arastirdim 4200mah yoobao pillerinden almaya karar verdim yurt disinda 22$ ama ulkemizde satan yok galiba yada satan varsa link atip yardimci olurmusunuz?
    Yada bildiginiz kullandiginiz yuksek mah batarya var mi onerebileceginiz?
    Not: Kalinlik onemli olmadigi icin yuksek mah batarya ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yil pili kullanmışsın,daha neyin isyanı bu.Batarya fazlası ile dayanmış;bataryanın Türkiye fiyatı 50-70 tl bandında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

2 yil pili kullanmışsın,daha neyin isyanı bu.Batarya fazlası ile dayanmış;bataryanın Türkiye fiyatı 50-70 tl bandında.

ama artik daha can sıkıcı bi durum oldu asiri cabuk bitiyor. demek istedigim yoobao adli ürünü arıyorum nerde satıldığını biliyorsaniz link alabilirim hocam.

• Samsung lisanslı olmayan bataryalardan hayır gelmez,Samsung müşteri hizmetlerinden yada ana bayilerinden bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bi konu vardı kullanan bir kişi çok memnun kalmis. orjinal düşünmüyorum sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S3 su kaçdı acil !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.