Şimdi Ara

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HDMI kablosu almak istiyorum ama sahteleriyle orjinallerini ayırt edemiyorum. 10$ a da var 50$'a da.

mesela bu ürün sahtemi?

11$

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-S-III-I9300-I9308-HDTV-Adapter-MHL-11Pin-HDMI-Cable-Black-/271113091035?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1f9977db

Başarı'nın sitesinde de bulamadım. Bulsam da en az 50 liradır. 20-30tl ye alabilme imkanı varken neden 50 lira vereyim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 28 Ocak 2013; 19:07:34 >

• Fikri olan yok mu
  • Bir satıcıdan 10$ a aldım

link;http://www.ebay.com/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Satıcıya mesaj attım. Bana orjinal olduğunu söyledi. Geldiği zaman yorum yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Bir satıcıdan 10$ a aldım

link;http://www.ebay.com/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Satıcıya mesaj attım. Bana orjinal olduğunu söyledi. Geldiği zaman yorum yapacağım

ürünnüz geldi mi hocam. Türkiye de de 40 tl ye olanlar var bi de orjinal olanlar var onlarda 70 80 tl. ama orjinale gerek var mı bilmiyorum

• bu kablo ile oyunları tvde oynayabiliyormuyuz yoksa sadece film müzik resimleremi bakıyoruz
  • Ana konusunda sorunuz.http://forum.donanimhaber.com/m_61518873/tm.htm "S3 Kullanıcıları"
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Bir satıcıdan 10$ a aldım

ürünnüz geldi mi hocam. Türkiye de de 40 tl ye olanlar var bi de orjinal olanlar var onlarda 70 80 tl. ama orjinale gerek var mı bilmiyorum

daha gelmedi dostum

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

bu kablo ile oyunları tvde oynayabiliyormuyuz yoksa sadece film müzik resimleremi bakıyoruz

tüm görüntüyü aktarıyorsunuz, oyunlar dahil. Bride sanırım 1080p video çıkışını destekliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo geldi. Sanırım orjinal. Bağladım, test ettim iyi bence Video çıkışında 1080p'yi destekliyor ve oyunları da aktarıyor

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

• quote:

Kablo geldi. Sanırım orjinal. Bağladım, test ettim iyi bence Video çıkışında 1080p'yi destekliyor ve oyunları da aktarıyor

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ  Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

1-Merhaba hocam aldığınız mhl kablosunda şarj takacak ayrı yer var mı? Yani Tvye bağladığın zaman şarj takacak yer.

2-Bendede aşağıdaki resimdeki gibi mhl kablosu var fakat görüntü alabilmek için hem hdmi kablosunu tv ye hemde usb kablosunu güç alacak bir yere (bilgisayar yada şarja) takmak gerekiyor. Usb yi çıkardığım zaman görüntü gidiyor yani görüntü alabilmek için güç kaynağına ihtiyaç duyuyor. Sizin aldığınız mhl kablosunda böyle bir şey var mı?

Galaxy s3 MHL (HDMI ) Kablo almak istiyorum ama ? KABLO GELDİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arwen Undomiel

Evet dostum aynen söylediğin gibi. Telefonun sarj kablosunu takıyoruz buna da
    Hdmi girişinin yanında Micro usb girişi var

• quote:

quote:

Arwen Undomiel

Yapma be yani otg kablosuyla ayni anda kullanamiyoruz oylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

quote:

Arwen Undomiel

Yapma be yani otg kablosuyla ayni anda kullanamiyoruz oylemi?

Malesef evet çok kullanışsız. Büyük dosyaları telefona atmak gerekiyor

• şu kırmızı kablodan aldım ama tv den ses gelmedi. neden olabilir. ayarı var mıdır ?

telefonum s3 i9300
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.