Şimdi Ara

Galaxy S3 kendi kendine açılıp kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
23.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum kafayı yedi açılıştaki Samsung Galaxy S3 yazısında sürekli kendini tekrar ediyor telefon açılamıyor tam olarak arada bir açılıyor onda da en fazla 1 gün dayandı güç tuşuna basınca ekranı kilitlemek için bir anda delirip kendini kapatıyor.Hiç bir teknik özelliğinden anlamam içini de açma cesaretini gösterebileceğimi zannetmiyorum.Önemli bir sorun mudur acaba içindeki bilgilerin gitme ihtimali var mı rehber vs.? Bu telefon artık beni kanser edecek nefret ediyorum.

Edit:Telefon artık hiç açılmamaya başladı
    Edit:Sorun kendiliğinden çözüldü
    Edit:Sorun tekrar başladı ve telefon değiştirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 25 Ekim 2013; 16:06:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Arkadaşlar telefonum kafayı yedi açılıştaki Samsung Galaxy S3 yazısında sürekli kendini tekrar ediyor telefon açılamıyor tam olarak arada bir açılıyor onda da en fazla 1 gün dayandı güç tuşuna basınca ekranı kilitlemek için bir anda delirip kendini kapatıyor.Hiç bir teknik özelliğinden anlamam içini de açma cesaretini gösterebileceğimi zannetmiyorum.Önemli bir sorun mudur acaba içindeki bilgilerin gitme ihtimali var mı rehber vs.? Bu telefon artık beni kanser edecek nefret ediyorum.

Edit:Telefon artık hiç açılmamaya başladı

Hocam rehber sim karttaysa ve uygulamalarin silinmesi sorun değilse formatin nasil atilacagini anlatiyim size.sorunuzu çözebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam teşekkürler cevapladığınız için ama maalesef numaralar sim kartta değil hepsi telefonda kayıtlı 2 gündür var sorun dün akşam açıldı bir kez sabaha kadar sorun yoktu.Şimdi ise hiç açılmıyor uygulamalar falan bence de sorun değil ama numaraları kurtarma yolu yok mudur bu şekilde hiç bir şekilde açılmıyor kendini sürekli başlangıçtaki Samsung yazısına kadar tekrar edip durduğu için şarj da yiyor şarja takıyorum sürekli aç kapa yaptığı için şarj da olmuyor adam akıllı.
  • quote:

Hocam teşekkürler cevapladığınız için ama maalesef numaralar sim kartta değil hepsi telefonda kayıtlı 2 gündür var sorun dün akşam açıldı bir kez sabaha kadar sorun yoktu.Şimdi ise hiç açılmıyor uygulamalar falan bence de sorun değil ama numaraları kurtarma yolu yok mudur bu şekilde hiç bir şekilde açılmıyor kendini sürekli başlangıçtaki Samsung yazısına kadar tekrar edip durduğu için şarj da yiyor şarja takıyorum sürekli aç kapa yaptığı için şarj da olmuyor adam akıllı.

Numaralar google hesabinizla iliskilendirildi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Hocam teşekkürler cevapladığınız için ama maalesef numaralar sim kartta değil hepsi telefonda kayıtlı 2 gündür var sorun dün akşam açıldı bir kez sabaha kadar sorun yoktu.Şimdi ise hiç açılmıyor uygulamalar falan bence de sorun değil ama numaraları kurtarma yolu yok mudur bu şekilde hiç bir şekilde açılmıyor kendini sürekli başlangıçtaki Samsung yazısına kadar tekrar edip durduğu için şarj da yiyor şarja takıyorum sürekli aç kapa yaptığı için şarj da olmuyor adam akıllı.

Hayır o konu hakkında bilgim vardı bir ihtimal baktım ama yok.Görünüşe göre telefonu açmadan numaraları kurtarmanın herhangi bir yolu yok.Ayrıca sorunun güç tuşunda olabileceğini de düşünüyorum bir de format atınca sadece rehberi kaybettiğimle kalırsam üzülürüm ya.

• quote:

quote:

quote:

Hayır o konu hakkında bilgim vardı bir ihtimal baktım ama yok.Görünüşe göre telefonu açmadan numaraları kurtarmanın herhangi bir yolu yok.Ayrıca sorunun güç tuşunda olabileceğini de düşünüyorum bir de format atınca sadece rehberi kaybettiğimle kalırsam üzülürüm ya.

Hocam baska bir çözüm yolu varsa ben bilmiyorum. Bir çözüm yolum daha olacak. Telefonu recovery moda alin. (Power up arti ses acma arti home tuşuna basili tutun telefon kapaliyken) sonra wipe cache diye bir şey cikacak menude ( format değil. Dikkat edin) yaptiktan sonra reboot nowa basin

• Telefonu guvenli modda acmayi deneyin. Google amcaya bir sorun. Yine guvenli modda acilmazsa buyuk ihtimal guc tusunda sorun vardir. Ya da kurdugunuz uygulamalardan da olabilir. Yazilimsal gibi geldi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

Telefonu guvenli modda acmayi deneyin. Google amcaya bir sorun. Yine guvenli modda acilmazsa buyuk ihtimal guc tusunda sorun vardir. Ya da kurdugunuz uygulamalardan da olabilir. Yazilimsal gibi geldi bana.

Hocam telefon şu an hiçbir şekilde açılmıyor kendi yapabileceğim tip bir vaziyetten çıktı gibi çünkü telefon sürekli kendine reset benzeri birşey attığı için şarj bile olmuyor sürekli başlangıçta kaldığı için sarjı da bitti.Ne recovery mode'a alabiliyorum ne de herhangi bir şekilde açabiliyorum
  • quote:

quote:

Telefonu guvenli modda acmayi deneyin. Google amcaya bir sorun. Yine guvenli modda acilmazsa buyuk ihtimal guc tusunda sorun vardir. Ya da kurdugunuz uygulamalardan da olabilir. Yazilimsal gibi geldi bana.

Hocam telefon şu an hiçbir şekilde açılmıyor kendi yapabileceğim tip bir vaziyetten çıktı gibi çünkü telefon sürekli kendine reset benzeri birşey attığı için şarj bile olmuyor sürekli başlangıçta kaldığı için sarjı da bitti.Ne recovery mode'a alabiliyorum ne de herhangi bir şekilde açabiliyorum

Telefonun g üç tuşuna uzun bir süre basin. Kapamaya çalışın
    Veya pili çıkarın

• quote:

quote:

quote:

Telefonun g üç tuşuna uzun bir süre basin. Kapamaya çalışın
    Veya pili çıkarın

Hocam telefon kapalı zaten hiçbir şekilde açamıyorum artık o başlangıçtaki Samsung yazısını görecek kadar bile şarj kalmadı.Telefon sürekli kendini açıp kapamaya çalışıp beceremediği için şarj olmuyor veya milim milim oluyor.

• Telefon kapalı konumdayken, sarja taktığınızda gayet güzel bir şekilde sarjı doldurması gerekir. Kapalı konumda bile sarj olmaması, cihazın güç düğmesinden öte bir sorunu olduğunu gösteriyor bana kalırsa.

Ayriyetten durup dururken mi böyle bir şey oldu, her hangi bir işlem sonrası mı o konuda bir detay göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Telefon kapalı konumdayken, sarja taktığınızda gayet güzel bir şekilde sarjı doldurması gerekir. Kapalı konumda bile sarj olmaması, cihazın güç düğmesinden öte bir sorunu olduğunu gösteriyor bana kalırsa.

Ayriyetten durup dururken mi böyle bir şey oldu, her hangi bir işlem sonrası mı o konuda bir detay göremedim?

Olayın başlangıcı aynen şöyle oldu telefonun ekran kilidini açıp saate baktım ve tekrar ekranı kapattım yani kendi kendine oldu diyebilirim.Şarj meselesini de şöyle anlatayım telefon kapalı değil telefon sürekli kendini açmaya çalışıyor ama başlangıçta önce Samsung Galaxy S3 yazısını daha sonra da mavili Samsung yazısını gördüğümüz sahneyi tekrarlıyor çoğu seferde bu eylem mavi Samsung yazısına kadar bile gitmiyor.Açılış introsu tekrarlanıp duruyor telefon sürekli kendini açmaya çalışırken kapanıyor.Şarjdayken de pil simgesi gelip yeşil dolmaya başlamadan önce bir pil'in üzerinde yükleniyor gibi bir anlam ifade eden dönen bir yuvarlak geliyor, bir de normal telefon kapalıyken ekrana gelen yeşil dolan pil ekranı geliyor,sürekli şarja takıp çıkarıyormuşum gibi oluyor anlayacağınız.
    Edit:Telefona şu anda baktım sabah şarja takmıştım şimdi telefon açılmıyor ama şarj ekranında yakalayabildiğim kadarıyla %50'ye yakın bir şarj olmuş neredeyse 10 saatte yani milim milim şarj oluyor sürekli bir çıkarıp bir takıyormuşum gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 16 Ekim 2013; 17:00:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Telefon kapalı konumdayken, sarja taktığınızda gayet güzel bir şekilde sarjı doldurması gerekir. Kapalı konumda bile sarj olmaması, cihazın güç düğmesinden öte bir sorunu olduğunu gösteriyor bana kalırsa.

Olayın başlangıcı aynen şöyle oldu telefonun ekran kilidini açıp saate baktım ve tekrar ekranı kapattım yani kendi kendine oldu diyebilirim.Şarj meselesini de şöyle anlatayım telefon kapalı değil telefon sürekli kendini açmaya çalışıyor ama başlangıçta önce Samsung Galaxy S3 yazısını daha sonra da mavili Samsung yazısını gördüğümüz sahneyi tekrarlıyor çoğu seferde bu eylem mavi Samsung yazısına kadar bile gitmiyor.Açılış introsu tekrarlanıp duruyor telefon sürekli kendini açmaya çalışırken kapanıyor.Şarjdayken de pil simgesi gelip yeşil dolmaya başlamadan önce bir pil'in üzerinde yükleniyor gibi bir anlam ifade eden dönen bir yuvarlak geliyor, bir de normal telefon kapalıyken ekrana gelen yeşil dolan pil ekranı geliyor,sürekli şarja takıp çıkarıyormuşum gibi oluyor anlayacağınız.
    Edit:Telefona şu anda baktım sabah şarja takmıştım şimdi telefon açılmıyor ama şarj ekranında yakalayabildiğim kadarıyla %50'ye yakın bir şarj olmuş neredeyse 10 saatte yani milim milim şarj oluyor sürekli bir çıkarıp bir takıyormuşum gibi.

recovery e girebiliyorsan wipe cache yap reset at

• Giremiyorum maalesef Umudu kestim ben de yavaş yavaş..
  • Bu mesajı yazdıktan sonra bir bakayım dedim ve telefon olağanüstü bir şekilde sorunsuz açıldı.Umarım bir daha olmaz hepinize teşekkürler
  • quote:

Bu mesajı yazdıktan sonra bir bakayım dedim ve telefon olağanüstü bir şekilde sorunsuz açıldı.Umarım bir daha olmaz hepinize teşekkürler

rehberi yedek al aynısı olabili ne olur ne olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Bu mesajı yazdıktan sonra bir bakayım dedim ve telefon olağanüstü bir şekilde sorunsuz açıldı.Umarım bir daha olmaz hepinize teşekkürler

Hepsini Sim'e aktırdım sonra Google ve Samsung hesaplarıyla ilişkilendirdim şimdi de bilgisayara atıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Hepsini Sim'e aktırdım sonra Google ve Samsung hesaplarıyla ilişkilendirdim şimdi de bilgisayara atıyorum

nedensizce güldüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.