Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1692. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.564.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16901691169216931694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eligür

quote:

Orijinalden alıntı: dnz20

2 gün önce turkcell'den beyaz s3 aldım, şimdilik tanımaya çalışıyorum, önceki telefonum monte idi, bozulduktan sonra pek dikiş tutmadı s3 aldım. s3'ü geniş ekranlı olmasından dolayı fotolarda daha iyi verim almak için tercih ettim diyebilirim. Teknik özelliklerini pek bilmiyorum şimdilik.
    sormak istediklerim ise size göre çok basit sorular tahminimce
    1-vidgetlerin olduğu çoklu ekranı kaldırabiliyormuyuz, yani sadece tek ekran olsa, istediğimiz widgeti alttan seçebiliyormuyuz?
    2-google dan indirilen programlar, belli bir dosyayamı iniyor yoksa bilgisayarlardaki gibi indirilecek yeri bizmi belirliyoruz
    3-cevapsız çağrı ve mesajlar telefonu ilk aldığımızda küçük bir simge halinde gözüküyor, fark edilmemesi mümkün, bu durum böylemidir?
    4-arama kaydına tek tuş ile nasıl ulaşabiliyoruz?

Öncelikle hayırlı olsun. İstediğin verimi verimi alacağını düşünüyorum, ayrıca öğrenmek için çok acele etmemeni tavsiye ederim. Çünkü az kalsın ben o hataya düşüyordum, hızlı gitmeye çalıştım sıkıntılar yaşadım. Benim sıkıntılarım küçüktü orası farklı

1- Ana ekran sayısını düşümek için iki parmağını çapraz açık şekilde ekrana koy, daralt. Çoklu ekran seçenekleri bu şekilde kısayoldan açılıyor. (Bununla alakalı bir siteden döküman hazırlamıştım onu paylaşayım; buradan çekebilirsin)
    2- İnen dosyalar direk olarak kuruluyor, o konuda müdahele etme imkanın yok. (başka yerlerden indirdiklerin hariç)
    3- Kilit ekranı ayarlarından kaldırma imkanın var diye hatırlıyorum (ben başka kilit ekranı kullanıyorum)
    4- Sadece son aradığın numara, numara ekranında arama tuşuna bastığında karşına gelir. Diğer türlü ise; önce numaralar ordan da arama kaydı sekmesi

teşekkürler, 3.cevabı anlamadım, kilit ekranı nedir tam bilemedim, pamuk gibi bitki olan ekrandan bahsediyoruz sanırım, o ekranın ayarlarından(varsa)cevapsız çağrıların gösterimi ayarlanabiliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatör

Arkadaşlar bu premium suite olayı nedir?

evet ya nedir bu?

Premium suite; 4.1.2 versiyona verilen ad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz20
    teşekkürler, 3.cevabı anlamadım, kilit ekranı nedir tam bilemedim, pamuk gibi bitki olan ekrandan bahsediyoruz sanırım, o ekranın ayarlarından(varsa)cevapsız çağrıların gösterimi ayarlanabiliyormu?

Evet o pamuk gibi olan bölüm, orası kilit ekranı ama şimdi baktım o ayar orada yok. Ben eski (4.0.x) romda kullandım en son o ekranı, orda da vardı diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. Belki başka yerde hala mevcuttur haberim yok, bildirim gelince cihazı elime aldığımda titriyor dersen, onu kaldırırız! Ama diğerinde yardımcı olamıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eligür -- 14 Şubat 2013; 14:27:59 >

• arkadaşlar merak ettiğim bir konu var android işletim sistemi xp gibi şişip yavaşlayıp hata vermeye başlıyor mu ?
  • Doodle Jump uygulaması bulabilecek olan var mı güvenilir?

Ve geç şarj olma problemine çözüm bulan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var android işletim sistemi xp gibi şişip yavaşlayıp hata vermeye başlıyor mu ?

Valla arkadaşım çok nadir şişme yapar, bazı programlar hata verip kapatabilir ama bu OSten olmuyor genelde. Ama dediğin XP kasmasını 4-5 aydır kullanıyorum toplamda 3 kere yaşamışımdır (tabi bende fazla zorladım ondan )
  • arkadaşlar telefonum yurt dışı ve ana bant sürümü I9300XXELLA olarak görünüyor telefonu aldığımda bir güncelleme vardı onu yükledim ve telefonum 4.1.2 oldu sonra yeni bir güncelleme geldiğini okudum forumdan ama o bana gelmedi biraz araştırdım yurt dışı cihazlara türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alınamayacağı filan yazıyordu ama 4.1.2 güncellemesi bana geldi bu yeni gelen güncellemede gelirmi beklemelimiyim yoksa türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alamazmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_06
    arkadaşlar telefonum yurt dışı ve ana bant sürümü I9300XXELLA olarak görünüyor telefonu aldığımda bir güncelleme vardı onu yükledim ve telefonum 4.1.2 oldu sonra yeni bir güncelleme geldiğini okudum forumdan ama o bana gelmedi biraz araştırdım yurt dışı cihazlara türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alınamayacağı filan yazıyordu ama 4.1.2 güncellemesi bana geldi bu yeni gelen güncellemede gelirmi beklemelimiyim yoksa türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alamazmıyım?

Model = Country/Carrier = Date = Version = PDA = CSC
    GT-I9300 = Turkey = 2013 January = Android 4.1.2 = I9300XXEMA2 = I9300OJVEMA1

Türkiye ROMu budur arkadaşım, seninkinin güncellemesi aldığın ülkenin güncellemelerine göre gerçekleşir.
    Bu linkteki adrese gir, search kısmına 9300 yaz, aldığın ülkenin ROMu ne ordan bul. Ayrıca güncelleme aldıysan zaten bundan sonra da almaya devam edersin. Ama yok ben Türkiye ROMu yükleyip bizimle güncelleme almak istiyorum diyorsan, o sayfadan indirebilirsin. Dikkatli olmanı tavsiye ederim, sıkıntı çıkarsa cihaz kullanılmaz hale gelebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eligür -- 14 Şubat 2013; 15:47:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_06

arkadaşlar telefonum yurt dışı ve ana bant sürümü I9300XXELLA olarak görünüyor telefonu aldığımda bir güncelleme vardı onu yükledim ve telefonum 4.1.2 oldu sonra yeni bir güncelleme geldiğini okudum forumdan ama o bana gelmedi biraz araştırdım yurt dışı cihazlara türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alınamayacağı filan yazıyordu ama 4.1.2 güncellemesi bana geldi bu yeni gelen güncellemede gelirmi beklemelimiyim yoksa türkiye rom u yüklemeden türkiyede güncelleme alamazmıyım?

+ benımkıde I9300XXELLA, türkiye romuyla cok fazla farkı yok tek farkı gunccelemer 1-2ay once gelir. kullanmaya devam edin.
  • Bugün Samsung'dan mesaj geldi Premium Suite ilgili videodaki gibi yaptım fakat zaten güncel dedi yapabilen var mı ?

DH Tüp e ekleyemedim video bu.

Bir de açıklama yapmışlar:

Güncellemeler cihazlarımıza sırayla yapılmaktadır. Aşırı talep ve yoğunluk nedeniyle zaman zaman bu tip durumlar yaşanabilmektedir. Periyodik olarak güncelleme kontrolünü yapmanızı rica ediyoruz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Telefonu fabrika ayarlarina dondurdukten sonra internetten video izleyemez oldum. Adobe flash player yuklememi istiyor. Play store da flash Adobe player yok. Videolari izlemek icin ne yapabilirim?

Alin adobe flash player son surumu

http://db.tt/FIheR6NA

En son flash player

Oncelikle paylasim icin tesekurler. Linkteki dosyayi yukledim ama hurriyet in web sitesindeki videolari hala izleyemiyorum. Youtube uygulamasida sonu 500 ile biten bir haya veriyor. Konu hakkinda fikeiniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Merhaba arkadaşlar cihazın belli bir saatte kapanmasını ve tekrar açılmasını nerden ayarlayabiliriz ? bir bilen varsa yardımcı olabilir mi tşk.

Bununla istenen saatte kapatılabilir.  

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm  

Bununla da istenilen saatte açılabilir.  

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.nomoarpowah  

Kolay gelsin

Eyvallah hocam bilgilendirme için teşekkür ettim

• Arkadaşlar 15 gündür yeni bir telefon almak için bir türlü karar veremiyorum. Samsung alacağım %99.. ilk olarak s3 mini ve s2 arasında kaldım... s3 hem büyük hemde fiyat olarak biraz beni aşıyor şuanda bilindik marketlerdeki fiyatı.

Telefoncu bir arkadaşım var 1100 lira gibi bir fiyata yurt dışından getirebilirim sana dedi... sanırım garanti falan olayı olmuyor yurt dışından gelenler için.

Bu fiyata yurt dışından önerirmisiniz ? Bir sıkıntı olur mu? Tabii ki şans işi biraz bu işler...

Eğer bu konuda olumsuz düşünürsem %90 s3 mini %10 ihtimalle s2 alacağım...

Görüşleriniz nelerdir acaba...
  • Sanırım yeni sürümle beraber s3 e exfat desteği kesilmiş durumda. 4GB üstü dosyaları flash bellek ya da hafıza kartı yardımıyla başka türlü nasıl okutabiliriz?
    Not: Cihaz rootlu değil. Yani paragon kullanamam :D

Edit: sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 14 Şubat 2013; 23:41:18 >
  • Geç şarj olma yada bir taraftan şarj olurken pil seviyesi düşen arkadaşlar nokia nin mini usb kablolarından kullanın sorununuz çözülsün

• quote:

Orijinalden alıntı: jonavrupali17

Geç şarj olma yada bir taraftan şarj olurken pil seviyesi düşen arkadaşlar nokia nin mini usb kablolarından kullanın sorununuz çözülsün

Forumda genelde geçen çözüm bu. Ancak bana hiç mantıklı gelmiyor. 2 hafta önce şarj eden bir kablo 4.1.2 ye geçişten sonra ıskartaya çıkmaz. Ben denemelerimde şöyle bir şeyle karşılaştım. Şarj aletimi taktığım prizlerden iş yerindeki uzatma biraz zayıf ve üzerinde pek çok priz takılı. Evdeki uzatmanın kablosu ise ise gayet kalın. Telefon işyerinde 6 saat civarında şarj olurken evde 2 saatte şarj oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKBLUE82

quote:

Geç şarj olma yada bir taraftan şarj olurken pil seviyesi düşen arkadaşlar nokia nin mini usb kablolarından kullanın sorununuz çözülsün

Forumda genelde geçen çözüm bu. Ancak bana hiç mantıklı gelmiyor. 2 hafta önce şarj eden bir kablo 4.1.2 ye geçişten sonra ıskartaya çıkmaz. Ben denemelerimde şöyle bir şeyle karşılaştım. Şarj aletimi taktığım prizlerden iş yerindeki uzatma biraz zayıf ve üzerinde pek çok priz takılı. Evdeki uzatmanın kablosu ise ise gayet kalın. Telefon işyerinde 6 saat civarında şarj olurken evde 2 saatte şarj oluyor.

Tesbitlerinde haklı olabilirsin arkadaşım ben dahil 3 kişinin sorunu bu şekilde çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatör

Arkadaşlar bu premium suite olayı nedir?

evet ya nedir bu?

Premium suite; 4.1.2 versiyona verilen ad.

Bugün mesaj geldi telefonuma da. Şaşırdım. Zaten 4.1.2 yi kullanıyoruz. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARKBLUE82

quote:

Tesbitlerinde haklı olabilirsin arkadaşım ben dahil 3 kişinin sorunu bu şekilde çözüldü

valla ben her yolu denedim duzelmedi, en sonunda kablo ile cihazı değiştirdim sorun çözüldü, şuanda hızlı bir şekilde sarj oluyor.

• Arkadaşlar bugün Media Markt'tan yeni bir S3 aldım. Lakin bir sorum var, telefonu ilk açtığımda önceki htc'lerden alışkın olduğum gibi herhangi bir tura katıl gibi, hesap ekleme gibi bir başlangıç arayüzü çıkmadı. Telefon açıldı direk, sadece işte tuşu kaydırın gibi küçük ipuçları belirdi ekranda ve dili de Fransızca'ydı. Sorum şu: bu hepsinde mi böyle, cihaz önceden açılmış vs. olabilir mi yoksa paranoya mı yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 16901691169216931694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.