Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (1670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.564.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16681669167016711672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoorMan

merhaba arkadaşlar bugun kilit ekranındakı kısa yolları değiştirmeyi deneyim baya araştırdım ancak ayarlar-güvenlik-kilit ekranı seçenekleri-xxxxxxxx bende böyle bir seşenek yok yardım eder misiniz ?

birde telefonun hafıza kartı doldu mc4, fifa12,mw,asphalt7,gta vice city filan indirmiştim bunları hafıza kartına taşıma gibi bi şansım var mı acaba ?

teşekkürler
    quote:

Orijinalden alýntý: metinTasci

merhaba arkadaþlar bugun kilit ekranýndaký kýsa yollarý deðiþtirmeyi deneyim baya araþtýrdým ancak ayarlar-güvenlik-kilit ekraný seçenekleri-xxxxxxxx bende böyle bir seþenek yok yardým eder misiniz ?

birde telefonun hafýza kartý doldu mc4, fifa12,mw,asphalt7,gta vice city filan indirmiþtim bunlarý hafýza kartýna taþýma gibi bi þansým var mý acaba ?

teþekkürler

Öncelikle kilit ekranı kısayollarını güvenliğin içinde bulamazsın! Birde şuraya bak ayarlar->ekranı kilitle->kilit ekranı seçenekleri senin aradığın sanırım bu!

ikincisi taşımak ile alakalı app2sd veya benzer isimli programlar (ücretli ve ücretsiz) mevcut onlardan herhangi birisini kullanabileceğini düşünüyorum. (inşallah istediğini gerçekleştirir).
    Unutmadan, bu oyunları yedekleyeceksin ama oyun kayıtlarını yedeklemez bu proramlar, sadece setup ını alır. Ben genelde istediğim oyunları 0dan oynadığım için pek araştırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Orijinalden alıntı: menem

Tr 4.1.2 surum kullaniyorum sarj cok yiyor gibi pil detayini bakinca google play dergiler nedir yaw arkadaslar bu arka planda calisip pili somuren?

?

Wallaha ben baktım bende öyle bişey yok büyük ihtimal yüklediğin bi uygulaman kaynaklı gibi.

• Dün gelen 56 MB güncelleme neyin nesi ne dğeişiklik var bilen var mı?
  • quote:

mrfj

telefonu açtım kapattım şuan arkada böyle bir uygulama artık çalışmıyor.
    bu arada zaten tlfona uygulama yüklü bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

Arkadaşlar flash player indiremiyor muyuz veya flash player destekleyen tarayıcı varmı? Bir oyun açmak istiyorum fakat açılmıyor.

Motorkafa bana gmail adresini yaz istedigini yollayayim...

@hayalet aynen Üstat internet üzerinden oyun oynamak için lazım.

Üstat buyur çok teşekkürler seni de uğraştıriyorum

bluesacaster@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theja

quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

quote:

Orijinalden alıntı: matarese

quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

Sarj konusuna bir lafı da ben söyleyim. Önceleri bir günü zor çıkarırdım. Kılıf pil kullanıp günü kurtarırdım. O pil de başıma dert açtı o ayrı konu. Anakartı değişince yeni sürüm de yüklendi haliyle, 1 haftadır kullanıyorum. Gün boyunca wifi veya 3g açık. Az konuşuyorum. Sabah 7 de şarj dan çektim şimdi saat 18 ve pil göstergesi % 68. Bence düzen lemişler biraz. Aksamlari da çocuklar en az 3 saat bırakmadan oyun oynarlar, gece tekrar şarja koyarken bitmemiş oluyor.

wi fi veya 3g'nin gün boyu açık olması kadar, güç içinde ne kadar kullandığınız da önemli tabi. Kılıf pil başınıza ne gibi bir bela açtı acaba, ben de almayı düşünüyordum ama tehlikeli ise eğer uzak durayım ?

şu anda saat olmuş 22.12. eve geldiğim 18.30dan beri çocuklar elinden düşürmeden oyun oynuyorlar, şimdi bakım %44te. ben de inanamıyorum bu duruma.
    kılıf pil dediğim anakartın yanmasına neden oldu, tabi bu benim tahmini, çünkü başka neden bulamadım. pilin usb çıkışı yani teelefona giren kısım sabit. telefon takılıp çıkarılırken devamlı zorlanıyor, zamanla deforme olmuş sanırım, o da usb girişinde voltaj bozukluğu yaratmış. telefon ne düştü ne başka şarj kullandım.
    telfonu tamirden aldığımda kılıf pili takmaya çalıştım ancak takamadım, bu da deformasyonun başka bir kanıtı.
    yani kullanacaksan da devamlı çıkarıp takmayacaksın.

Önceki sayfada da belirttiğim gibi 3G'yi açıyorum sonra telefonu koyuyorum kenara,yani kullanmıyorum ekran kapalı,otomatik güncelleme yapan haber widgeti vs. yok ve 1 saat sonra elime bir alıyorum hooopp %10 pili yemiş bitirmiş,telefonla ilgili ya da pille ilgili başka hiçbir sıkıntım yok ama bu 3G açıkken ki tüketim olayını çözemedim gitti
    Arkadaşın da dediği gibi eğer verdiğiniz değerlerde pilden yiyorsa maşallah diyelim de nazarımız değmesin

Yarım saat kadar güç tasarrufu kapalı mobil veri açık şekilde bıraktım %2 gitti. Tahminim sizin h+ ile gprs 3g geçişlerini bulunduğunuz yer itibariyle çok sık yapıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eligür

quote:

Orijinalden alýntý: metinTasci

merhaba arkadaþlar bugun kilit ekranýndaký kýsa yollarý deðiþtirmeyi deneyim baya araþtýrdým ancak ayarlar-güvenlik-kilit ekraný seçenekleri-xxxxxxxx bende böyle bir seþenek yok yardým eder misiniz ?

birde telefonun hafýza kartý doldu mc4, fifa12,mw,asphalt7,gta vice city filan indirmiþtim bunlarý hafýza kartýna taþýma gibi bi þansým var mý acaba ?

teþekkürler

Öncelikle kilit ekranı kısayollarını güvenliğin içinde bulamazsın! Birde şuraya bak ayarlar->ekranı kilitle->kilit ekranı seçenekleri senin aradığın sanırım bu!

ikincisi taşımak ile alakalı app2sd veya benzer isimli programlar (ücretli ve ücretsiz) mevcut onlardan herhangi birisini kullanabileceğini düşünüyorum. (inşallah istediğini gerçekleştirir).
    Unutmadan, bu oyunları yedekleyeceksin ama oyun kayıtlarını yedeklemez bu proramlar, sadece setup ını alır. Ben genelde istediğim oyunları 0dan oynadığım için pek araştırmadım

hocam bana kızmaya hiç gerek yok çünkü;

SIKÇA SORULAN SORULAR-(SSS)

1) Telefon kapalıyken alarm neden çalmıyor?
    Cevap= Cihaz kapalı iken hicbir akilli telefonda alarm çalmaz.

2) Revizyon numarasını nasıl öğrenebilirim?
    Cevap=Telefon kısmından *#2222# tuşlayarak.

3) Google play storedan indirilen bir oyun nasıl silebilirim?
    Cevap= ayarlar>uygulamalar(uygulama yöneticisi) ve kaldır.

4) Kilit ekranındaki öğeleri nasıl değiştirebilirim?
    Cevap= ayarlar/güvenlik/kilit ekranı seçenekleri/kısayollar

dediğiniz yere baktım evde ordanmıs ancak sadece ordakı kısayolların yerlerini değiştirebiliyoruz sanırsam ben chaton ve google ın yerıne baska birşey eklemek istiyorum yapmam mumkun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 8 Şubat 2013; 10:37:31 >

• arkadaşlar galaxy sIII mini aldım yanında extra 16 gb sd hafıza kartı aldım. her hangi birşey yüklerken bana yükleme konumu sorması gerekmiyor mu? hala sormadan telefon hafızasına yüklüyor. ne yapmam gerkiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibracadabra

arkadaşlar galaxy sIII mini aldım yanında extra 16 gb sd hafıza kartı aldım. her hangi birşey yüklerken bana yükleme konumu sorması gerekmiyor mu? hala sormadan telefon hafızasına yüklüyor. ne yapmam gerkiyor??

sadece 1mesaj üste bakman yeterli
  • arkadaşlar galaxy sIII mini aldım yanında extra 16 gb sd hafıza kartı aldım. her hangi birşey yüklerken bana yükleme konumu sorması gerekmiyor mu? hala sormadan telefon hafızasına yüklüyor. ne yapmam gerkiyor??
  • gördüm ama daha farklı bir çözümü yokmu? bana sormasını da geçtim, kayıt yeri olarak öncelikli konumu belirleme gibi bir seçenek yok mu? ne indiriyorsam direk sd karta atsın istiyorum
  • 4.1.2 TR son güncellemeyi yaptım,üstüne Wipe factory Reset attım,lanet olası makina şarzı adeta içiyor.Yahu 1 saatte bekleme modunda %15 şarz yermi ? 3G Wifi kapat demeyin sakın bende hep açıktı ama son güncelleme geldikten sonra şarz dayanmıyor
  • Beyler çok şükür telefonu 4.1.2 yaptım.(144 Mblık paket- daha varsa söyleyin.) yalnız sorum şu. bu çoklu penceredeki yanda ki yerde olan uygulamaları nasıl değiştireceğiz. orda düzenle seçeneği var, fakat sadece ordaki uygulamaları çıkartabiliyorum. yerine birşey koyamıyorum. nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Beyler çok şükür telefonu 4.1.2 yaptım.(144 Mblık paket- daha varsa söyleyin.) yalnız sorum şu. bu çoklu penceredeki yanda ki yerde olan uygulamaları nasıl değiştireceğiz. orda düzenle seçeneği var, fakat sadece ordaki uygulamaları çıkartabiliyorum. yerine birşey koyamıyorum. nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?

Son yazılımdaki duruma göre, çoklu pencerede değişiklik yapma imkanı yok. Belki bundan sonra çıkacak olan sürümlerde bu olanak sağlanabilir.
  • cihazı dün aldım.bi şey farkettim; cihaz biraz fazla ısınıyor gibi ya da bana öyle geldi.normal mi bu durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w910w910

cihazı dün aldım.bi şey farkettim; cihaz biraz fazla ısınıyor gibi ya da bana öyle geldi.normal mi bu durum ?

ne yapınca çok ısınıyor s3 en az ısınan güçlü telefonlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

cihazı dün aldım.bi şey farkettim; cihaz biraz fazla ısınıyor gibi ya da bana öyle geldi.normal mi bu durum ?

mobil şebeke ile internete bağlanınca cihazın alt kısmında ısınma oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

mobil şebeke ile internete bağlanınca cihazın alt kısmında ısınma oluyor.

uzun süre kullanınca belki biraz ılımaya başlar ama internette ısınan bir telefon değil s3 biraz daha kullanmaya devam et düzelecektir bir kez kapatıp aç mesela önce sonra dene

• ısınması normal dert etmeyin
  • deneyeyim birkaç gün daha.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 16681669167016711672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.