Şimdi Ara

Galaxy S3 Açılış Ekranında Takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz kurcaliyim dedim, telefon açılış ekranında takıldı ... ( rom falan yüklemeyi denedim )

Şimdi herşeyiyle ilk haline döndürmek istiyorum telefonu, nasıl yapabilirim acaba ?

Sadece download mod ve CWM recovery de açılıyor telefon ( ama telefonda sd cart yok )

Yardım edin lütfen, telefonsuz kaldım resmen

• kapat pili çıkar 5 dk sonra tak çalıştır bakalım açılacakmı,açılmaz ise yol farklı ics mi jellymi sürüm ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

kapat pili çıkar 5 dk sonra tak çalıştır bakalım açılacakmı,açılmaz ise yol farklı ics mi jellymi sürüm ne

Çıkardım pili falan bekliyorum şimdi.

ICS kuruluydu stock rom, onun üzerine ben Franco kernel kurdum.
    Bi dahada açamadım telefonu
  • çalışmaz ise kernelleri direk kurarsanız böyle donmalar yapabilir ilk önce kernel temizleme scriptleri ile flaslayıp sonra kernel flaslamanız gerekirdi,siyah kerneli veya speedmod tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 13 Ekim 2012; 11:16:01 >
  • bu sayfayaıda iyice hatim edin gerekli herşey var

http://yesilcin.com/galaxy-s3-kerneller-b559.0/
  • quote:

bu sayfayaıda iyice hatim edin gerekli herşey var

Şuan [EN GÜNCEL Resmi 4.1.1 ROM] Stok DLI8 4.1.1 Resmi Test Romu(Odin) Yüklemek garantiyi bozmaz, resmi sürümdür. indiriyorum.
    Onunla beraber siyah kerneli indirdim, odinden ikisini kurup açmayı deneyeceğim telefonu.

Şuan hiç açılmadığı için o dediğiniz kernel temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum :(

ve bu işlemleri SD KART olmadan yapamıyor muyum ?

Kafayı yiyeceğim ya telefon zaten dün elime geçti, bugün kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1342 -- 13 Ekim 2012; 11:30:38 >

• Bilmeden yapmaya kalkmanız kötü olmuş, umarım sorununuz çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Bilmeden yapmaya kalkmanız kötü olmuş, umarım sorununuz çözülür.

Doğru diyorsunuz ama şuan çözüm lazım bana, resmen kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1342

quote:

bu sayfayaıda iyice hatim edin gerekli herşey var

Şuan [EN GÜNCEL Resmi 4.1.1 ROM] Stok DLI8 4.1.1 Resmi Test Romu(Odin) Yüklemek garantiyi bozmaz, resmi sürümdür. indiriyorum.
    Onunla beraber siyah kerneli indirdim, odinden ikisini kurup açmayı deneyeceğim telefonu.

Şuan hiç açılmadığı için o dediğiniz kernel temizleme işlemini nasıl yapacağımı bilmiyorum :(

ve bu işlemleri SD KART olmadan yapamıyor muyum ?

Kafayı yiyeceğim ya telefon zaten dün elime geçti, bugün kullanamıyorum

sakin olun
    telefon bilgisayara takıldığında depolama olarak gözüküyorsa internal sd kartın içine scripti koyun tabi zip dosyası ise recovery modda açacaksınız sonrada bu zip dosyasını recoveryden bulup flaslayacaksınız sonrada hemen yeni kernelinizi cmv üzerinden bulup onuda flaslayacaksınız ha buterimleri bilmiyorsanız o site içinde

recovery mod
    download mod
    odinle yükleme
    cmv üzerinden flaşlama
    kernel nedir
    kernel scripti nedir
    hangi kerneller telefonunuza uygun
    ics 4.0.4 brick yapan haller

bunları iyice öğrenin ondan sonra kurtarma işine girin derim yoksa telefonu brick edebilirsiniz aklınızda olsun ics 4.0.4 yüklü telefonlarda odin kernel kumadan facttory reset yaparsanız teleonunuz brick olabilir ilk önce kernel siyah veya speed mod kernel yükleyip sonra factory reset yapın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 13 Ekim 2012; 11:38:12 >

• telefonunuz garantili ise odin üzerinden stock romu kurmak belki bozmaz ama kernel kurmak bozar ve sayaçda gözükür bence servise verin daha fazla bozmadan kurtarırlar yoksa garantide gidebilir bidahada iiyice anlamadan bu işlere girmeyin
  • quote:

telefonunuz garantili ise odin üzerinden stock romu kurmak belki bozmaz ama kernel kurmak bozar ve sayaçda gözükür bence servise verin daha fazla bozmadan kurtarırlar yoksa garantide gidebilir bidahada iiyice anlamadan bu işlere girmeyin

Vallahi ne deseniz doğru, şimdi şu indirdiklerimle deniyeceğim olmazsa İstanbul Avrupa Yakasında bana yardımcı olabilecek telefoncu veya arkadaş var mı ?

Cihazı Vodafone'dan aldım, garantisi var ama şimdi bunları yükledim diye garanti bozuldu falan derler :/
  • hocam açılışda sarı üçen çıkmıyorsa halederler çıksa bile ücretiyle halederler yumuşak dille konuşursanız sisteme girmezler tahminimce bence servise verin
  • quote:

hocam açılışda sarı üçen çıkmıyorsa halederler çıksa bile ücretiyle halederler yumuşak dille konuşursanız sisteme girmezler tahminimce bence servise verin

ICS yükledim siyah kernelle beraber, bu sefer telefon açıldı android.process.acore işlemi durdurdu diyor ve pin girme yerinde takılıyor.

Şimdi niye olmadı acaba :D
  • Cwm menude wipeleri yapmayi dene benim lg de olmistu ayni lg logosuna geliyor sonra r.meset atiyordu wipeleri yapinca duzeldi.ama samsungda olur mu bimem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvazotti -- 13 Ekim 2012; 11:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun dün akşam itibarıyla bende de var. Cwm menüye giremiyorum ah bir girebilsem zaten wipe atıp problemi çözücem. Bugün doğubankta 4 tane servise gösterdim hepsi aynı cevabı verdiler. Bu cihaz çöp :((((
    Bir umutla hala daha uğraşıyorum belki açılır diye ama nafile. Varmı bu koduda bir bilgisi olan.
    Telefon yurt dışından geldiği için servise de gönderemiyorum.

Bir kez daha iphoneden şaşılmayacağını anladım... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.