Şimdi Ara

Galaxy S3 accuweather problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben henüz bir haftalık s3 sahibiyim ve bu ilk android deneyimim. ilk etapta herşey güzel gidiyordu ki, telefonun kendi içinde ki bir widget olan accuweather ın hava durumu programı 3-4 gün içerisinde çalışmamaya başladı. İnternette araştırdım bilgi bulamadım çözüm için. Ekranda şu an sadece saat görünüyor ve hava durumu bilgisine kesinlikle erişemiyorum. yenileye basınca -internete bağlı iken- tepki vermiyor. uygulamaya girmek için tıkladığımda ise hata veriyor. Google play store dan accuweather ı tekrar indireyim dedim fakat farklı bir uygulama çıktı. görüntüsü ve içeriği farklı. orijinali çok hoştu. aynı uygulama s2 kullanan arkadasımda da var. ekran görüntülerini sizlerle paylaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Bende de aynı sorun var Gerçi orda bir update tuşu var ok lar bir denim . MEcidiyeköy hava güneşli 23 derece diyor Ulen donuyodum o saatlerde birde mecidiyeköy de değilim
  • Bendede 25 ekimden sonra guncellenmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaisik

Merhabalar,

Ben henüz bir haftalık s3 sahibiyim ve bu ilk android deneyimim. ilk etapta herşey güzel gidiyordu ki, telefonun kendi içinde ki bir widget olan accuweather ın hava durumu programı 3-4 gün içerisinde çalışmamaya başladı. İnternette araştırdım bilgi bulamadım çözüm için. Ekranda şu an sadece saat görünüyor ve hava durumu bilgisine kesinlikle erişemiyorum. yenileye basınca -internete bağlı iken- tepki vermiyor. uygulamaya girmek için tıkladığımda ise hata veriyor. Google play store dan accuweather ı tekrar indireyim dedim fakat farklı bir uygulama çıktı. görüntüsü ve içeriği farklı. orijinali çok hoştu. aynı uygulama s2 kullanan arkadasımda da var. ekran görüntülerini sizlerle paylaşıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

gps i acip deneyin sonra gunceller

aynisi bnde de oldu gpsi acmak gerekliymis vidget ayarlarindan gps secenegini iptal edecen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tşkler çalıştı bende
  • gps'i açtım yine olmadı. ayrıca widget ayarları nerden yapılıyor bilmiyorum
  • yardımcı olabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son çare olarak fabrika ayarlarına döndüm ve düzeldi. tabi tüm uygulamalı felan bastan yuklemek zorunda kaldım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.