Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra şikayetleri başladı: Aşırı ısınma ve pil sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra şikayetleri başladı: Aşırı ısınma ve pil sorunu!
    Samsung'un en yeni amiral gemisi serisi Galaxy S25, Snapdragon 8 Elite işlemciyle geliyor. Snapdragon 8 Elite, Qualcomm'un kendi Oryon CPU’sunu içeriyor. Yeni yapılandırma inanılmaz performans artışı sağlıyor ancak bunun bir getirisi var; Bu işlemciyi kullanan bazı telefonlarda olduğu gibi yeni Galaxy S serisi de çok ısınıyor. Samsung forumları ve sosyal medya platformlarında bu yönde şikayetler başladı.

Ayrıca Bkz.Galaxy S25 Ultra düşmelere karşı gerçekten dayanıklı mı? İşte sonuçlar

Kullanıcı geri bildirimlerine göre, aşırı ısınma sorunu, belli bir modelle sınırlı değil. Ayrıca kasada hissedilebilir sıcaklık artışı yalnızca uzun süre oyun oynama sonucu oluşmuyor. Rutin kullanım ve şarj sırasında da cihazın aşırı ısındığını söyleyen kullanıcılar var.

Anlaşılan o ki, Galaxy S25 telefonlardaki daha büyük buhar odası soğutma çözümü, %40 daha hızlı Snapdragon 8 Elite işlemcinin ürettiği ısıyı idare etmeye yetmiyor.

Samsung, henüz şikayetleri kabul etmedi. Muhtemelen yakında bir yazılım güncellemesi gelecek. Kullanıcıların bir kısmı S24'ün çok ısınması yüzünden yeni modele geçiş yaptıklarını, düzeltilmezse cihazı iade edeceklerini söylüyor.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2025/02/10/some-galaxy-s25-buyers-regret-their-purchase-due-to-overheating/
    Kaynak:https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S25/S25-Ultra-overheating-and-poor-battery-life/td-p/3127302

• Bu internet nasıl bir mallığa dönüştü inanamıyorum.

Herkesin elinin altında internet var. Herhangi birisinin, herhangi bir konuda, herhangi bir şey yazma ihtimali %100. Yani her konu hakkında her türlü iddia üretilebilir.

Mesele birilerinin, yalan-yanlış-uyduruk ya da saçma vs birşey söylemesi değil. Mesele sırf tartışma yaratır, ilgi çeker, herkes tıklar ben de prim yaparım diye bunları yaymak. Mesele sadece yanlış ya da yalan olması da değil. Diyelim ki, istisnai, genele ayrı düşen bir durum var. Bunu da alıp "Eyyyy millet, duyun, duyun böyle bişey varmış...." diye bağırmak da aynı saçmalık..

S25 ultra ile ilgili ortak görüş ısınma yönünden şu ana kadar çıkmış en iyi samsung cihaz olduğu yönünde. Neredeyse her forum, her inceleme sitesi bunu ortak bir görüş olarak söylüyor. Ben kullanıyorum. Cihaz resmen oda sıcaklığında bekliyor. Oda 22 derece, işlemci de 22 derece.. Ben kaç gündür, nasıl becermişler diyorum. Konu başlığında cihazı alanların neredeyse hepsi aynı görüşte.

Ama editörümüz "Click-Bait" in ilah olduğu net aleminin kutsal kitabına riayet ederek, ne kadar aynı dinden kanal varsa onlar gibi, kutsal kitaplarına uyarak "ben neden clickbait'in nimetlerinden faydalanmayayım.. Benimde konum tik alsın. Benim neyim eksik" deyip, yayınlamayı uygun görüyor.

Tweet'de adam "S25 Ultra'da çok hafif bir ısınma var, ama diğer S25 modelleri fazla ısınıyor" demiş (...ki bunun bile doğruluğu tartışmalı.. ) ama editörümüz başlığa "Galaxy S25 Ultra şikayetleri başladı: Aşırı ısınma ve pil sorunu!" koymayı uygun görmüş.. NEDEN ??? Çünkü o da bir editör sonuçta.. Yaptığı haberler ilgi çekmeli, tik almalı, paylaşım almalı değil mi ? Onun nesi eksik ???

Aferin DH.. Bu kafayla devam.

"Ölü internet teorisi" iddiası ayrı ama, "öldürülmüş internet" bir gerçek. Katili de hepimiziz. Ben de bu başlığa yorum yaptım çünkü...

• Her modelin piyasaya çıkışından sonra okuduğumuz şablon haberlere güzel bir örnekle karşı karşıyayız.. DH editörleri daha seçici olur bu tip haberleri bir başlık altında günlük toplarsa daha iyi olur.

Haberi pas geçip sadede gelecek olursa çıkar çıkmaz ürünü alırsanız firmalar umursamaz olur adeta ürün çıkarma yarışına girer ki içinde yaşadığımız dönem böyle cereyan ediyor... sürekli aynısının tıpkısı haberleri okuyoruz, bu haberde reklamın iyisi kötüsü olmaz bizden bahsedilsin havasında...

• Yeni çıkan telefonlarda genelde bu yaşanıyor. Iphoneda da gördük galaxy serisinde de. Hatta bende de A54 var. İlk çıktığında çok ısınıyordu sonra yazılım güncellemeleri ile düzeldi. Artık telefonları tam bitmeden çıkarıyorlar.

• Bunların geneli "en üst performansı vereceğim" diye oluyor. Oysa ki örneğin Snapdragon 7 gibi serileri kullanan, bu sayede çok iyi performans veren ama pek ısınmayan ve şarjı uzun giden, ayrıca çok daha uygun fiyatta satılan telefonlar asıl ideal noktayı temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Şubat 2025; 18:50:5 >
  • Bu internet nasıl bir mallığa dönüştü inanamıyorum.

Herkesin elinin altında internet var. Herhangi birisinin, herhangi bir konuda, herhangi bir şey yazma ihtimali %100. Yani her konu hakkında her türlü iddia üretilebilir.

Mesele birilerinin, yalan-yanlış-uyduruk ya da saçma vs birşey söylemesi değil. Mesele sırf tartışma yaratır, ilgi çeker, herkes tıklar ben de prim yaparım diye bunları yaymak. Mesele sadece yanlış ya da yalan olması da değil. Diyelim ki, istisnai, genele ayrı düşen bir durum var. Bunu da alıp "Eyyyy millet, duyun, duyun böyle bişey varmış...." diye bağırmak da aynı saçmalık..

S25 ultra ile ilgili ortak görüş ısınma yönünden şu ana kadar çıkmış en iyi samsung cihaz olduğu yönünde. Neredeyse her forum, her inceleme sitesi bunu ortak bir görüş olarak söylüyor. Ben kullanıyorum. Cihaz resmen oda sıcaklığında bekliyor. Oda 22 derece, işlemci de 22 derece.. Ben kaç gündür, nasıl becermişler diyorum. Konu başlığında cihazı alanların neredeyse hepsi aynı görüşte.

Ama editörümüz "Click-Bait" in ilah olduğu net aleminin kutsal kitabına riayet ederek, ne kadar aynı dinden kanal varsa onlar gibi, kutsal kitaplarına uyarak "ben neden clickbait'in nimetlerinden faydalanmayayım.. Benimde konum tik alsın. Benim neyim eksik" deyip, yayınlamayı uygun görüyor.

Tweet'de adam "S25 Ultra'da çok hafif bir ısınma var, ama diğer S25 modelleri fazla ısınıyor" demiş (...ki bunun bile doğruluğu tartışmalı.. ) ama editörümüz başlığa "Galaxy S25 Ultra şikayetleri başladı: Aşırı ısınma ve pil sorunu!" koymayı uygun görmüş.. NEDEN ??? Çünkü o da bir editör sonuçta.. Yaptığı haberler ilgi çekmeli, tik almalı, paylaşım almalı değil mi ? Onun nesi eksik ???

Aferin DH.. Bu kafayla devam.

"Ölü internet teorisi" iddiası ayrı ama, "öldürülmüş internet" bir gerçek. Katili de hepimiziz. Ben de bu başlığa yorum yaptım çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 10 Şubat 2025; 17:33:9 >

• Çok rastgele haberler. Senin kendi forumunda s25 konusu var. Bir gir bir zahmet. Şikayet var mı yok mu? Biraz emek. Almışsın yurtdışından haberi. Çevir yaz. Kendinize saygınız olsun. Cihaz iki günlük olmasına rağmen zerre ısınma yok.( S25 ultra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 10 Şubat 2025; 17:8:48 >
  • S25+ kullanıyorum S24+'tan geçtim Bi ısınma farkı yok benim telefonda Oyun falan oynamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amaç tıklanma almak ise "lütfen bu içeriğe tıklayın" tarzı başlık atın tıklarız kral

• Karalama kampanyası başlamıştır çürük elmacıların işi bende s25 ultra kullanıyorum ama ısınma sorunu yaşamadım

• Ama konu iPhone olsaydı yıkardınız burayı. Samsung olunca, internette herkes her şeyi yazabilirmiş. Yaw he he

• Sadece forumu kullanıyorum. Bilgi amaçlı başka sitelere bakıyorum. Siz de öyle yapın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamen yalan bir haber. S24 ultra bir kez dahi ısınmadı. Bu kadar cihaz içinde kullandığım en serin cihaz. Vapor chamber gayette işe yarıyor. S25 içinde bu yazılanların yalan olduğu çok ortada. Bunu yazan modaratör her kim ise işine acilen son verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxixiaomi -- 10 Şubat 2025; 20:21:10 >
  • Aynen doğru bende s24 ultra kullanıyorum basit işlemlerde bile ısınma sorunu var aldığımdan beri hatta kendini bir kez resetledi bile samsungun genel sıkıntısı demek bu ısınma her cihazda olmasa da bazılarında çıkıyor bu sorun yazılımla düzeltilir mi bilmem ama servise versem direk değişimde olabilir aslında

• Perşembe gününden beri S25 ultra kullanıyorum, haber değeri taşıyacak bir ısı farketmedim. çok beğendim, eleştşrilecek bir şey arıyorlarsa geminiyi eleştirsinler.

• Reason kullanıcısına yanıt
    Kesin şu editörün maaşını hakikaten bu ay para almasın akıllanır belki!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknoloji bölümünde iPhone fanboyu bir iş bilmez editör var sanırım nerde Samsung aleyhine yalan haber varsa onu paylaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı giden atın b/ku seyrek düşermiş. her yıl koştururcasına erken sürüm birçok donanım tüketme çılgınlığında kullanıcılara sunuluyor..gayet normal. anormal olan bitmek tükenmek bilmeyen tatminsizlik. ne yapsalar yetmiyor yetmeyecekte.

Apple ı zerre sevmem ama zamanında oda bir şeyi çok iyi yapıyordu. Az ama öz iş yapmayı. Böylece birçok ürünü yıllarca kullanıldı. Fakat artık modaya ayak uydurduğu birçok ürünü mevcut. Yaptığın işin hakkını veremeyeceksen yapma denmeyen bir çağı kullanıcılar açtı. şimdi para babaları bu rüzgarın durmasını istemiyor. Tüketim çılgınlığı denilen şey..

Artık akıllı tüketici olmak lazım menüde olan iyi bir ürünü 4 yıllık hesap ederek almalı gerek donanım ve yazılımına dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum. saygılar

• S25 buzzzz gibi.

• Tamamen yalan S23,S24,ultra kullandım hiç bir sorun yoktu,Sadece note 20 ultrada pil sorunu yaşıyorum pili beş para etmez..

Burda amaç Samsung S serisinin zarar etmesini sağlamak gibi...Bir yaklaşım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.