< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galaxy S25 Ultra, Geekbench testinde iPhone 16 Pro Max'e fark attı! (4. sayfa)

-
-
animasyonlar flan deneyimsel olarak daha akici gozukmesi icin tek tip donanıma yapabilirsin en uygun pürüzsüz yazılımı banada iphonenun animasyon süreleri uzun geliyor benxe iphonea alışamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benchmark’ların iyice gerçeklikten koptuğunu gösteren bir başka gerçek hayat testi;
Genshin Impact’te aynı FPS değerleri vermişler fakat iPhone daha az ısınıp daha az güç tüketmiş üstelik S25 Ultra’da geliştirilmiş wapor chamber soğutucu var. az da olsa çözünürlük farkı da var. Grafik kalitesi iOS’ta bilindiği gibi daha iyi.
render hızı: 6. dakika
kamera ve batarya testlerinde de hep 16 PM üstün geldi.
16 PM S25 Ultra’yı haşat etti bu sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 3 Şubat 2025; 13:40:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam yemiyor içmiyor kredi çekiyor ama illa o telefonu alıyor atmasın mı havasını amacı o zaten 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spotfliy reklamsız Spotify mı hocam??
evet, Google arama ile bulunabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne farkeder!!! Sonuçta sentetik ortamda yapılmış bir test!!!Hele günlük kullanımda hiç hissetmeyeceğiniz bir durum!!!Hatta oyun oynarken dahi anlayamayacağınız bir fark !!!Nasıl olsa iki sene sonra s 25 i kimse hatırlamayacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Isınmayı dışarıdan ölçeceklerse hiç ölçmesinler daha iyi. Sizin de dediğiniz gibi Samsung Vapor-Chamber kullanıyor, bu sistemin amacı da zaten işlemcideki ısıyı kasaya daha iyi dağıtarak pasif soğutma gücünü arttırmak. Samsung büyük ihtimalle işlemci 50 dereceyi geçmesin geçerse cihazı kısıtla gibi bir limit koymuştur, o limite ulaştığında da S24U kasası 44 derece S25U kasası 46 derece olmuş, yani S25U ısıyı daha iyi dağıtmış. iPhone ise büyük ihtimalle A18 Pro çipine pek bir limit koymamıştır sadece 70-80 derecelere gelirse cihazı tamamen kilitlemek üzerine bir koruması vardır. Testte kasa 45 derece ise işlemci 55-60 derecede kavruluyor da olabilir o anda.
Hocam varsa link atman mümkün mü ??,bir yer buldum da telefon numarası istedi kıllandım kapattım, teşekkürler...
spotify hocam.
https://www.fullpr ogramlarindir.net/spotify-apk-full-indir-2023-v2.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Mart 2025; 0:52:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X