Teşekkür ederim. Bu şekilde oluyor evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (170. sayfa)

-
-
-
Artık beklentimiz kalmadı zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ne işe yarıyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atıyorum bir habere bakıyorsunuz sayfada. Yazı çok uzun. Özet geç diyorsun özetliyor.
Birde yabancı site ise çeviri özelliği var.
Ben çok kullanıyorum.
Ayarlardan galaxy al ayarlarına girin. Oradan aktif ediliyor. Birçok işlevler oradan aktif ediliyor.
S serisi kullanıyorsan galaxy AL özelliklerinden faydalanın sonun kadar derim
256GB olan modeli alacaktım, şu an 25.750TL gözüküyor, burada yazılan kampanyalar kafamı karıştırdı açıkçası. Sizce bu fiyata alınır mı yoksa beklemem gereken herhangi bir kampanya var mı?
-
3 ay once vatandan 29.999 alan ben, icim kan ağlıyor
Brave browser kullanan arkadaşlar.
Samsung ve opera browser da gibi istediğimiz sitenin kısayolunu anasayfaya ekleyemiyor muyuz?
Bende sadece sık kullanılan siteler anasayfada gözüküyor herhangi bir düzenleme sıralama vs yapılmıyor
-
Menüde Ana ekrana ekle var, ekleniyor.
-
Türkiye hariç tüm ülkelerde S24 FE One ui 7 aldı. Türkiyede s23 fe de one ui 7 aldı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. İlginç bir durum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung türkiye ekibinin iş güzarlığı olabilir. Global kanala türkiye ekibini şikayet etmek gerekli
Tam bir komedi bütün ülkelere baktım tek bize verilmemiş. Cihazı satacağım zaten. Apple hayırlı olsun. Bir yazılımı merak ettik yazılım eskidi android 16 çıktı.
Ahhh 🫂
-
Ben güncellemeyi unuttum sadece almayan biz kaldık ve bu yapılanı unutmayacağım bir daha alacağım telefon kesinlikle başka bir marka olacak
Anlatmaya çalıştık ama hem Samsung müşteri hizmetleri hem de buradaki bazı arkadaşlar ikna olmadılar bir türlü. Türkiye CSC olarak Samsung tarafından farklı çatı CSC'ye geçtiğinden bize bu güncelleme Samsung farkedip düzeltmediği yada kendimiz CSC değiştirmediğimiz müddetçe gelmeyecek.
Bu fiyattan yakalayınca bende eşime aldım ama kaliteli kılıf sorunmuş onu anladım...
fe oldugu için sanırım iyi markalarda modele uyan kılıf yok, spigen de de stok problemi var.
Kamera lensini de koruyacak, iyi kılıf tavsiyesi verebilirmisiniz?
Mecbur yurtdışı mı? Yapacağız
Böyle bir şey fark edilmezse söylenecek söz yok. Yıllar önce A20 modelinde aynısı olmuştu. Sadece Türkiyeye verilmemişti. Aylar sonra yazılım verilmişti. Böyle bir sorunun ultra serisinde olduğunu düşünün… 80 bin verip, mağdur olmak. Firma güvenini zedeleyen bir durum.
farkedilmeme ne demek ben kendim şikayet kaydı oluşturdum samsung da. benim gibi başka şikayetlerde gitmiştir. çözüm bulunur mutlaka ancak uzadıkça uzuyor güncelleme almamız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X