Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.974
Cevap
186
Favori
242.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şebeke sorunu çekenleri ilk kez duydum. Hoş bu foruma ilk kez girdim. Bir kaç ayrdır s24 fe kullanıyorum tam tersine eskiden poco x3 prom varken çekmeyen telefon çekmeye başladı. kablosuz şarjda çok ısınıyor ama hiç başka ısınma görmedim. Biraz kısmet işi herhalde.

• bora_kalender kullanıcısına yanıt

hocam geriye doğru baktım da ben size yazmışım da ben s24ultra için yazdım fe için değil acaba siz mesajı yanlış mı okudunuz.

• wolverine55 kullanıcısına yanıt

eşime m34 almıştım exynos 1280 işlemcili ve şebeke sorunu vardı özellikle az çeken yerde ben de s24fe aldım bu da exynos ama şu ana kadar şebeke sorunu yaşanmadı. ben şu an s24u kullanıyorum malum sd işlemcili ama mesela iş yerimde şebeke az çekiyor ama sebebi telefon değil operatörün baz istasyonu kaynaklı . demem o ki şebeke meselesi sadece işlemci kaynaklı değil bulunulan yerdeki operatörün şebekesiyle de alakalı.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun hocam mesajını hatırlıyorum. S24u da da sorun A14 de güncelleme ile gitmişti demiştiniz.

Diğer konu Bora kendisi A14 kullanırken sorun yoktu demişti. Şimdi A15 den A14 e geri geçtiğinde sorun çıkmış anladığım.

Bora kaybolma bir yere yaw yanlış anlaşılma olmuş olabilir Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Yanlış hatırlamış olabilirim kusura bakmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yok estağfurullah burada amaç birbirimize destek olmak olmalı. olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek veya olmayanı olmuş gibi göstermek çocukların bile artık yapmayacağı şeyler. inşallah zoomdaki sorun da çözülür. dün eşimin telefonunda baktım ama çok anlamadım siz videoyu çekerken elle 1x den 30x e doğru mu yakınlaştırma yapıyorsunuz yoksa ekrandaki 1x-2x-3x yazan sayılara mı basıyorsunuz. akşam ona göre tekrar bakayım sizin için.

Eşimde de A25 256 var. M34 ile aynı exynos 1280 işlemci kullanıyor.

İkimizde turkcell kullanıyoruz. Bende de durum tam tersi.

Mesela eşim de 3 çizgi çekim var ise S24 FE de 2 3 arası geziyor. 1 veya yarım diş oynuyor arada.

S7 ile iş yerimde 2 diş çekiyordu. S24 FE 1-2 arası geziyor.

Ama şöyle de birşey var, s7 çekmedi mi internette gezilmiyordu, konuşmada sıkıntı olabiliyordu.

s24 FE H+ ya düşerse de internette gezebiliyorum.

Konuşmalarda hiç sorun yaşamadım.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

hocam özellikle turkcellde yine iyi çekiyor ama şebekenin daha zayıf olduğu yerde arada ses kesik kesik geliyordu. özellikle eşim benle konuşurken oluyordu ki ikimiz de turkcelliz sesi kesik geldiğinde evde arka odada olduğunu ve sadece orada iken böyle olduğunu söylüyordu. s24fe de henüz bu sorunu yaşamadık belki de şebeke çubuğu düşük de gösterse internet ve konuşmada sorun olmuyordur.

hocam özellikle turkcellde yine iyi çekiyor ama şebekenin daha zayıf olduğu yerde arada ses kesik kesik geliyordu. özellikle eşim benle konuşurken oluyordu ki ikimiz de turkcelliz sesi kesik geldiğinde evde arka odada olduğunu ve sadece orada iken böyle olduğunu söylüyordu. s24fe de henüz bu sorunu yaşamadık belki de şebeke çubuğu düşük de gösterse internet ve konuşmada sorun olmuyordur. ek olarak s21u ve s10 kullandım ikisi de exynosdu şebeke çubuğu az da gösterse internette ve konuşmada sorun olmuyordu.

Aynen, Ben s7 den geçtim, hanım j7 primeden A25'e geçti.

M34 de dahil hepsi exynos işlemci. Ama anten mimari teknoloji yazılım felan farkı vardır illa ki.

Bence bundan dolayı sorun çıkmıyor sanırım.

Birde turkcel eski turkcel değil 4,5g geçildiğinden beridir turkcel gözümde bitik.

Ama değişemiyorum turkcelin 2 diş çektiği yerde diğerleri hiç çekmiyor bizim burada  

ben de değişemiyorum turkceli pahalı da olsa değiyor.

Bora, ben kamera ile pek içli dışlı değilim. İşyeri birkaç resim çekmede kullanıyorum genelde.

Hani hata varsa da ben anlayamıyorum.

Attığın videoyada bakmıştım ama geçiş arasında hata nedir ben videonda bile anlamadım Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Hatalı bir bildirim olmaması için yorum yapamadım Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Bu durum bende de aynı. S24 ultra için oneui 7.0 ile lensler arası geçiş pürüzsüz olmuş deniyordu bir inceleme videosunda. Siz bu sorunu oneui 6.1 de mi yaşıyorsunuz yoksa 7.0 da mı. Sırf bu lens geçişi düzelmiştir diye güncelleme gelir gelmez yüklemeyi düşünüyordum çünkü kamer çok önemli benim için. Sosyal medya ya içerik üretiyorum.

Bu arada Samsung böyle güncelleme mı verilir

• MegaX-1 kullanıcısına yanıt
    S24 FE'de yaşıyorum ama. Hem A14'te hem A15'te aynı.

• Uygun fiyata fiyat performans telefonu almanın cezasını kesiyor heralde samsung.. 10 gün oldu hala güncelleme yok

• apolyonn A kullanıcısına yanıt

CSC değiştirerek alabilirsiniz. TUR da kalmaya gerek yok zaten.

• Sinyal çubukları tek başına gösterge değil arkadaşlar, onların belli bir standardı yok. Bir cihaz atıyorum 5 gücünde sinyal aldığı yerde 3 diş gösterirken, diğeri 4 şiddetinde aldığı yerde 4 gösterebiliyor.

DBM cinsinden ölçülmesi gerek emin olunması için.

Bir de modemden modeme değiştiği gibi her modemin 2G 3G 4G performansları da farklı olabiliyor. Atıyorum Exynos'un bir modeli 2G ve 3G'de zayıf ama 4G'de iyi iken, Mediatek'in bir modeli 2G de iyi ama 3G ve 4G kötü olabiliyor.

Pratik kullanımda sorun yoksa takılmaya gerek yok işin özeti. İlla ki ölçüm isteniyorsa DBM cinsinden karşılaştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 8 Mayıs 2025; 12:59:22 >
    A14'te bu sorun zaten varmış. A15 güncellemesiyle bari çözselerdi. Demek ki yazılımla çözülecek bir şey değil. Ama şunu net olarak söyleyebilirim A14'te cihaz kesinlikle daha serin çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 8 Mayıs 2025; 13:6:2 >

Samsung'da çalışanların okuduğunu anlama kısmında sıkıntıları mevcut. Bende bir kaç gün önce "Pil Sağlığını" nasıl öğrenebilirim dedim baba "Pil Yüzdesinin" nasıl görüneceğini anlatan yazı yazmışlar. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• 3 hafta önce aldım Bixy tuşu bütünlüğünü kaybetti. eskiden tek halde idi artık alt tarafı ve üst tarafı ayrı oynuyor

Ben Samsung'un hazirana kadar 15'i getireceğini düşünmüyorum. Adamlar artık şöyle düşünüyor:

15'e geçmek isteyen ülke değiştirip zaten geçtiler. kalanlar ise telefonu alo diye kullananlar Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]  onlara da bir ara veririz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikurt55 -- 8 Mayıs 2025; 13:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.