Şimdi Ara

galaxy s2 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu yeni aldım. ilk defa android kullanıyorum ve bir kaç sorum olacakti yardimci olursaniz tesekkurler simdiden

1. Donanimhaberde ki haftanin en iyi bes oyununda barkot vermis burdan indirebilirsiniz diyor nasil indirebilirim ordan

2. İnternet icin java gerekiyor ama bende yok nerden indirebiliriim

ve son olarak s2 icin klavuz tarzi bir sey var mi ? kisayollari kolayliklari bilinmeyen taraflari vs...

• barkod dan indirmen icin marketten qrcode diye arat ilk cıkanı indir.o programla tarat o barkodu.
    javayı markette bulabilirsin diye dusunuyorum ne ararsan bulabilirsin marketten.
    rehber telefonun kutusundan cıkan kitapcıgı oku derim.
  • telefon kurulumunda , gmail hesabını,kurdunuzmu ? marketiniz kullanıma açıkmı? bol bol s2 forum konularını ziyaret ediniz.. android okuluna hoşgeldiniz..ileride 15 dk.da 3 adet rom kurabildiğiniz zaman eğitiminiz bitecektir.. kolay gelsin..
  • evet market acik indiriyorum ama barkodu merak etmistim bide pek program falan bilmedigim icin indiremiyorum var mi olmazsa olmaz programlar oyunlar vs . :)f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El nino9 -- 18 Ocak 2012; 19:01:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.