Bildirim
Galaxy S2 Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Telefoncudan değil de bizzat sahibinden almanız daha iyi olur :) fiyat yüksek geldi bana. Forumda daha uygun bulabilirsiniz. Oyunlardan geri kalmazsınız fakat bir yerden sonra ileriye gidemezsiniz.
Alternatif olarak Xperia P alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 25 Mayıs 2013; 19:52:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kıvan Ç
İkinci el 3-4 ay garantisi kalmış.Telefoncu garantisi bitincede burdayım falan diyor.
Peşin 600 istiyor sizce alınır mı ? Güncel oyunlarda geri kalır mı ? Beni üzer mi ? Ona alternatif ne alınır ?
s2 kullanıyorum. 1. si telefoncudan telefon almanızı tavsiye etmem . 2. si fiyatı biraz pahalı geldi bana. 3. sü ise sizi üzmez fakat çok ta ileri götürmez . arkadaşımızında dediği gibi xperia p alternatif olabilir. -
Xperia P nin alt tarafı bana çok kötü geliyo oyüzden olumlu bakmıyorum.Forumdan baktım fiyatlar iyi kötü bu civarlarda.Kredi kartı ile alma durumu olduğu için el mahkum telefoncudan alıcaz.Yarına kadar bi fikir değişikliği olmazsa inşallah yarın gidip alıyoruz.Yorumlar için teşekkürler. -
Yorumlar için teşekkürler.Telefonu aldım. -
s2 efsanedir, 600 lira da çok uygun geldi. Doğru seçim. -
Sıfırı 800-900 tl zaten çok pahalı o telefon. -
S3'ün sıfırları 900-1000 liraya inmişken alınmaz o fiyata. -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
S3'ün sıfırları 900-1000 liraya inmişken alınmaz o fiyata.
Hani nerede 900 lira? -
sahibindende 700 liraya s3 satıyolar bide s3 için n11.com da 1000tl diyorlardı... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dopplereffect
sahibindende 700 liraya s3 satıyolar bide s3 için n11.com da 1000tl diyorlardı...
Evet. Garantisi Sorunlu olabilir belki.
Not =Belki -
Artık garantilerde çok sağlam değil Aveadan Blackberry aldık garanti şirketi batmış diye almıyorlar garantiye giderse bir sene gelmez falan diyorlar. Garanti olayı da artık traş -
quote:
sahibindende 700 liraya s3 satıyolar bide s3 için n11.com da 1000tl diyorlardı...
Ankarada hiç o fiyata bulamadım.Kredi kartıyla aldığımız için telefoncudan almak zorundaydık. Allahta kimseyi telefoncuların eline düşürmesin. -
quote:
quote:
Ankarada hiç o fiyata bulamadım.Kredi kartıyla aldığımız için telefoncudan almak zorundaydık. Allahta kimseyi telefoncuların eline düşürmesin.
hayırlı olsun -
quote:
quote:
quote:
Ankarada hiç o fiyata bulamadım.Kredi kartıyla aldığımız için telefoncudan almak zorundaydık. Allahta kimseyi telefoncuların eline düşürmesin.
hayırlı olsun
Sağolasın, daha iyileri senin olsun.
-
Alınır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X