Şimdi Ara

Galaxy S ll - Xperia Arc 'Acil Yardım'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yeni bir cihaz almayı düşünüyorum kendime dilediğim tek şey aslında multimedyanın dışında sağlam bir cihaz almak beni 3-4 yıl sıkıntı çıkarmadan götürebilecek bir cihaz Samsung ve Sony i gidip kullanma şansım oldu çoğu samsung ele alınca dah abi basit daha bi ucuz gibi geliyor herseferinde fakat internetten crash testlerini izledikten sonra "oo sağlam telefonmuş hakkaten" dedirtiyor. Sizce tercihim hangisinden yana olmalı?

Teşekkürler.

• Tercihin Galaxy S II olsun. Her yönüyle Xpr. Arc'ı ezer. Bu arada Galaxy S II sağlamlıkta açık ara öndedir. Xpr. Arc'ta kasada çatlaklar oluşuyor. O yüzden tavsiye etmem. Fakat şunu da belirteyim hiçbir Android cihaz seni 3-4 yıl götürmez. Adamlar her sene donanım yükseltiyorlar. Bu sene çıkan gelecek sene çok çabuk eskiyor. Yazılım desteği kesiliyor, kesilmese bile güncelleme yavaşlıyor vs vs. 3-4 sene kullanmak istiyorsan benim sana tavsiyem Galaxy Nexus olacaktır. Başkası da olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süreli kullanım istiyorsan 4-5 yıl arkadasında dediği gibi en iyi ihtimalle en son tanıtımı yapılan nexusu alman lazım.en uzun süre güncelleme alıcak cihazdır kendisi büyük ihtimalle.
    Sgs 2 ile arc arasında seçim yapıcaksan illa sgs2 her bakımdan öndedir.sgs2 ye paran yetiyorsa al.
  • indirimle neo al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Tercihin Galaxy S II olsun. Her yönüyle Xpr. Arc'ı ezer. Bu arada Galaxy S II sağlamlıkta açık ara öndedir. Xpr. Arc'ta kasada çatlaklar oluşuyor. O yüzden tavsiye etmem. Fakat şunu da belirteyim hiçbir Android cihaz seni 3-4 yıl götürmez. Adamlar her sene donanım yükseltiyorlar. Bu sene çıkan gelecek sene çok çabuk eskiyor. Yazılım desteği kesiliyor, kesilmese bile güncelleme yavaşlıyor vs vs. 3-4 sene kullanmak istiyorsan benim sana tavsiyem Galaxy Nexus olacaktır. Başkası da olamaz.

Peki hocam galaxy nexusun fiyatı ne gibi bişey olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Tercihin Galaxy S II olsun. Her yönüyle Xpr. Arc'ı ezer. Bu arada Galaxy S II sağlamlıkta açık ara öndedir. Xpr. Arc'ta kasada çatlaklar oluşuyor. O yüzden tavsiye etmem. Fakat şunu da belirteyim hiçbir Android cihaz seni 3-4 yıl götürmez. Adamlar her sene donanım yükseltiyorlar. Bu sene çıkan gelecek sene çok çabuk eskiyor. Yazılım desteği kesiliyor, kesilmese bile güncelleme yavaşlıyor vs vs. 3-4 sene kullanmak istiyorsan benim sana tavsiyem Galaxy Nexus olacaktır. Başkası da olamaz.

Peki hocam galaxy nexusun fiyatı ne gibi bişey olur?

1200-1500 arası bir şey olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.