Şimdi Ara

Galaxy s II için son viraj:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu sıralar herkes s3 un peşinden koşarken ben almak için neredeyse 1 yıldır beklediğim s2ye yakında kavusuyorum.takıldıgım birkaç nokta var onları size danışmak istiyorum.

1)vatandan s2 alanınız varmı?(%14 indirimle 1496 liraya maximum karta 6 taksitle almayı dusunuyorum)herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? imei de yada telefonun 9100g cıkması vb gibi?

2)vatandan yada baska bir teknoloji marketinden aldıgımızda garanti için sorumlu firma neresi oluyor?diyelim vatandan aldık ve garanti kapsamına girdigini dusundugumuz bir durum oldu vatan telefonu alıp kime veriyor garanti için?

3)telefondan memnun kalmadıgımız taktirde geri verme suresi para iadesi isteme gibi bir sure vardı sanırım tuketici kanunda kolpamıdır?boyle buyuk firmalardan alışveriş yaptıgımızda hakkımızı yedirmemek için hangi mercilere neye dayanarak basvurabiliriz?

4)internetten telefonu alan arkadaslar cogunlukla hangi siteden yaptı?alışverişlerinden memnun kaldılarmı?paralel ithalat/distrubutor garantili olması ne anlama geliyor?garantisinden kim sorumlu?telefonu alıp da bozuk cıkarsa ortada kalmayalım:/

5)gorilla glassla alakalı ingiltereye mail atan ve sadece software değişir hardwarede bi sıkıntı yoktur dostum diye cevap alan arkadasa buradan selamlarım gitsin içime su serptin:))

6)hani su uzerine 500 kilo agırlık konulup da eski formuna kavusan zagg invisible shield varya ondan almak istiyorum ne şekilde nereden ne kadara temin edebilirim?alıp kullananlar varmı?Türkiyedeki versiyonlarına guvenilirmi?çinliler kesin onunda kolpasını yapmıştır ondan soruyorum:))

7)bir arkadasımız sanalpazardan 900 tl civarına temin edilebilir dedi.biraz baktım fiyatlar tabiiki vatana bimekse vs gore cok daha ucuz.fakat oradaki insanların da netten paralel ithalat urun satanlarla bir farkı yok anladıgım kadarıyla ki kartonun uzerindeki etiket yırtılmışsa kesinlikle alışveriş yapmama taraftarıyım..

biraz uzun oldu afedersiniz ama sonuçta hepimizin mali durumları kritik bu aralar o kadar para sayıcam telefona bir sakatlık cıksın istemiyorum.vakit ayırdıgınız için tesekkurler.umarım kafasında soru işaretleri olan diğer arkadaslara da emsal olur.

saygılar.

• Panpa naptın sen ? 1500tlye galaxy s2 mi alınır ??
    200 lira daha biriktir galaxy s3 alırsın

eğer galaxy s2 alacaksan
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/
    burayı tavsiye ederim site güvenilirdir araştırabilirsin

bi ara i9100 G gönderiyorlardı şimdi düzeldi

1 yıl samsung türkiye garantisi v ardır
    2. yıl ise site garantisi yani bozuldu mu siteye gönderiyorsun kendi teknik servislerinde yapıyorlar
  • Arkadaşım Galaxy S2 sahibi olarak(Vatan'dan alınma) yaşadığım sorunlar.
    1-Kamerasında pembelik .Çekilen fotolarda pembelik oluyor.Samsung bunu hata olarak kabul etmiyor.Bu yüzden garantiye almıyor.Galaxy s2 pembe kamera olarak aratınca karşına çıkar.Bu sorun sanıyorum hepsinde var.
    2-Konuşma sonrası telefon donuyor.Bu her arama sonrası değil,kafasına göre ama sık oluyor.

Bunlar için servise versem büyük ihtimalle hata bulunamdı denilerek geri dönecek.Telefonun içinin açılması ve telefonsuz geçecek süre cabası.Telefonum 5 aylık.En kısa zamanda iphone ile değiştireceğim. Almadan araştırma yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixim

Panpa naptın sen ? 1500tlye galaxy s2 mi alınır ??
    200 lira daha biriktir galaxy s3 alırsın

eğer galaxy s2 alacaksan
    burayı tavsiye ederim site güvenilirdir araştırabilirsin

bi ara i9100 G gönderiyorlardı şimdi düzeldi

1 yıl samsung türkiye garantisi v ardır
    2. yıl ise site garantisi yani bozuldu mu siteye gönderiyorsun kendi teknik servislerinde yapıyorlar

panpa iyi hoş guzel de ben o site hakkında biraz araştırma yaptım sorun yaşayanlar olmuş orası ile.biraz kumarmış gibi geldi oradan sipariş vermek.
    gerçi vatandan alınca da kolpalara gelebiliyormusuz ama:/ ya su ulkede neden elektronik cihaz işi şans işi anlamıyorum.bu kadar mı dandiğiz!!
    diğer maddelere cevap verebilen varmı acaba?

• Vatandan alınca 4 farklı cihaz gönderebilirler
    *Telpa
    *Genpa
    *Kvk
    *Başarı

hangisini gönderdiklerini bilmiyorum ama %90 telpadır

http://www.sikayetvar.com'a söylediğim firmaların isimlerini arattırırsan ne kadar sorunlu firmalar olduğunu görebilirsin

yani şöyle düşünüyorsun sanırım

1150ye aldığım telefona kimse bakmaz fakat 1500 tl verirsem bi sorun oldu mu direk yaparlar/değiştirirler

yok öyle birşey 1500tl verince telefonunun camı kırılınca bedavadan yapmayacaklar 400tl tamir parası istiyecekler

1150lik telefonu kırıncada 400tllik tamir parası istiyecekler

ilk 1 sene androidtelefonlarından aldığın telefonu istediğin yerde tamir ettirebilirsin bu 4 firmadan 2si bakıyordu sanırım
    kvk ve telpa olabilir ama tam hatırlamıyorum

kvk telpa önemli değil android telefonlarından aldığın telefonu direk gidip samsung yetkili servisine verirsin onlar yaparlar

yani aynı telefon aynı garanti

ve androidtelefonları'nın teknik servisi diğerlerinden daha kaliteli çünkü sadece android telefonlar ile uğraşıyorlar diğer firmalar ise 1000 farklı telefon ile uğraşıyorlar

Düzeltme: 4 farklı cihaz diye birşey yok .. hepsi aynı cihaz
    4 farklı yerden garanti verebilirler diyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenixim -- 27 Haziran 2012; 21:42:01 >

• Üstte ki arkadaşın söylediği gibi alttaki siteden sipariş verin, ithal ettikleri bir partide i9100G modelleri de varmış fakat bu model ürün elinize geçerse itiraz edip değiştirebilirsiniz. Geçen bir android forumunda aynı firma aynı sorunu yaşayan bir kişinin sorunu çözülmüştü diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Üstte ki arkadaşın söylediği gibi alttaki siteden sipariş verin, ithal ettikleri bir partide i9100G modelleri de varmış fakat bu model ürün elinize geçerse itiraz edip değiştirebilirsiniz. Geçen bir android forumunda aynı firma aynı sorunu yaşayan bir kişinin sorunu çözülmüştü diye hatırlıyorum.

i9100 G ler daha önce yanlışlıkla gönderilmişti sanırım
    ürünleri temin ettikleri yer öyle göndermiş siteye onlarda farkında olmadan dağıtmışlar sonra toplatıldı

1 ay kullanılmış i9100g leri falan alıp sıfır i9100 ler ile değiştirdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlaşıldı anlaşıldı androidtelefonları.com dan aldırıyorsunuz bana telefonu:))kapıda odeme ile almayı dusunuyorum taksiti vs kapıda pos makinesi ile yaptırabiliyormuyum?

zagg invisible shieldla alakalı sorumu cevaplayan cıkmamış:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: chahi_1453

anlaşıldı anlaşıldı androidtelefonları.com dan aldırıyorsunuz bana telefonu:))kapıda odeme ile almayı dusunuyorum taksiti vs kapıda pos makinesi ile yaptırabiliyormuyum?

16 Eylül 2011, 15:35:04 tarihinde başka bir forumda zagg invisible için yazdığım yazı;

"geçen yıl bende samsung wave için hb'dan almıştım, yaklaşık 2 hafta sonra kırıştı büzüldü, kullanılamaz hale geldi, değişim için 2 kez hb'ye yolladım, onlarda 2 kez bana geri yolladılar, türkiye distribütörüne bir türlü ulaşamadım, şikayet var'a şikayet ettim ama bir sonuç alamayınca allah belalarını versin deyip vazgeçtim.
    ömür boyu garanti değişim safasatalarına inanmayın, yok öyle bişe..."

• quote:

Orijinalden alıntı: smoker_1979

Malzeme kalitesi olarak çok iyi fakat ömür boyu garanti olayı falan hikaye, garanti konusuna yok gibi bakın çünkü bu tarz bir olay benimde başıma geldi peşine bile düşmedim 30 liralık şey diye. Bu gibi terbiyesizlikler karşısında beddua edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chahi_1453

anlaşıldı anlaşıldı androidtelefonları.com dan aldırıyorsunuz bana telefonu:))kapıda odeme ile almayı dusunuyorum taksiti vs kapıda pos makinesi ile yaptırabiliyormuyum?

S2yi bende android telefonlarından aldım 2yıl samsung turkiye garantisi var samsungun sitesinden ime seri no ve fat. Tarihini taratinca garanti bilgileri cikiyor alanı 6ay oldu daha hiçbir problem olmadi cihazda
    Kapida ödemeyle alinca kapida nakit odemen gerekiyor pos makinesi falan olmuyor anca siteden kredi kartiyla alacan odeme onaylanacak ondan sonra kargo yapiyorlar ben sip verdim ertesi gün cihaz elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda kredi kartı yoktur

eğer varsa da taksit yoktur

bana söylediklerinde güvenmemiştim androidtelefonlarina 3-4 siteden başka yerden alışveriş yapmam gittim telefoncudan 1530a s2 aldım sonradan pişman oldum
    arada 300tl fark var

300tlye bi dolu aksesuar alınır

-----------------------------------------------------------------

bu arada insivible shield değil de bodyguardz öneririm 1 pakette 2 tane çıkıyor
    yanlış takarsanız falan diye yedeği var yani
    siparişi ise kendi sitesinden geçerseniz %100 orjinal ürün gelir ve uğraşmazsınız gereksiz şeylerle

TR de bulabileceğini sanmam kaliteli jelatinleri :P
  • ya gencler bugun arkadasla konustum dogubanktan neden almıyorsun orada taksitte yapıyorlar 900 civarı alırsın dediler sizin yorumlarınız nedir?
  • Bende yakın zamanda android telefonu almayı düşünüyorum S2-S3 derken, s2 de karar kıldım. Vatan'dan almayı düşünüyordum fakat hakkında yazdığınız yorum caydırdı ama belirttiğiniz site de ne kadar güvenilir aşikar. Garanti konusunda sorun çıkmayacağını nerden biliyorsunuz sonra yurt dışından getirliyor telefon diyorsunuz peki pasaport ve imei'de sorun çıkmayacağını nerden bilelim. Evet bu ülkede elektronik ürünlerde işimiz maalesef şansa kaldı ama bana sorarsan arkadaşım. Ne olduğu belirsiz internet sitelerinden satın alacağına git bir elektronik mağazaya (bilinen büyük firmalara) telefonunu satın al. Zaten bu telefon çıkalı kaç ay geçmiş halen üretimi devam ettiğine göre illaki önceki sorunları (kamerasında pembelik) düzeltmişlerdir. Ne bileyim böyle ticari sitelere olan güvenim, elektronik mağazalara oranla hiç yok. Yine de sen bilirsin. Bilmediğin sitelerden alacağına dediğin gibi git Doğubank'a sor soruştur olmadı taksitle al. Hiç değilse elden al telefonu, kafana takılanları sor birebir iletişimin olsun. Ki forumlara da fazla güvenme hele bu devirde asla. Genelde gözüme takılan bu forumda sürekli bahsedilen sitenin reklamı yapılıyor ama gel görelim sikayetimvar.com'da her türlü şikayet hangisine inanalım. Bence acele etme araştırmaya devam et. Gir gör sor en güzeli burdan anlaşılmaz hiçbir şey !

• vallahi haklısın reklamın iyisi kotusu olmaz mantıgıyla sovdukleri de ovdukleri de reklam oluyor mantıgıyla her turlu reklama eywallah diyor adamlar.aslen ben merkezi evime yakın olan bir internet sitesinden almak istemiştim.kargoyla falan hiç ugrasmam hemde gidip malımı elden alırım diye dusundum.aksaray iletişim miydi neydi mecidiyekoydeydi merkezi.orayla bir konusayım bakalım.mail order yontemiyle falan da oraya gidip taksitlendirebilirim diye dusunuyorum.
  • Kameradaki pembeliğin giderilmesi diye birşey yok. Bu kronik bir durum. Telefonda kullanılan kernele göre azalıp çoğalabildiğine tanık oldum.
    Ayrıca bu pembelik, sade ve açık fonlu çok özel bir ışık açısı yakalabilirseniz belirginleşir. "Ben de yok" diyenler bu özel ortamı tutturamışlardır büyük ihtimalle.
    Normal kullanımda hissedilmez. Bir çok markanın cep kamerası bu kronik sorunla doğar. (Google da bu sorun araştırılabilir)

Distribütör ürünlerinin camı için sürüyle tevatür dolaştı. İster istemez kalıcı şüphe bırakıyor. Camı farklı kalitede olabiliyorsa iç kompenantları da hayli hayli olur.
    (Bu kendi değerlendirmem, yanlış da olabilir)
    O yüzden avrupaya daha sağlam ürün gönderirler belki diyerek avrupa üzerinden gelen ürün aldım.
  • avrupadan mı aldın avrupadan getirildigine inandıgın bir firmadan mı aldın?
  • Almanyadan getirttim.
  • avrupa versiyonunda bir fark varmı dizayn yada donanım acısından?kaç euro+harç parası+pasaport kayıt parası?gorilla glass mı?
  • Harbi hoca naptın sen üstüne 200 daha koy çalınmaya karşı bile garantisi olan galaxy note al telefonu kendin kırsan bile adamlar karşılıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.