Şimdi Ara

GALAXY S I9000 1 AYLIK FULL KUTU İÇERİKLİ TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz yurt dışından 1 ay önce geldi kayıtlı temiz full kutu içerikli nakit e sıkıştığım için satıyorum. Cihazda hiç bir problem yoktur. 1 yıl garantisi vardır. arka kapaktaki jelatini bile duruyor tertemiz, silikon kılıfla kullanılmıştır hiç bir darbe, düşme yoktur orjinal jelatinide duruyor. Acil satılıktır pazartesi gününe kadar satıştadır b,lginize acele eden kapar ürünü. 2.3.3 sürümdür. istanbul ve bursa elden teslim olucaktır. lütfen mesaj atmayın, nete fazla giremiyorum telden ulaşın. 0530 641 12 31.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat 750 tl dir. resimler yüklenicektir.

• Arkadaşlar kendisi Mahalleden arkadaşım olur ilanının her kelimesine kefilim,

Avrupadan telefon getirtip satıyorum kendisine i9000 i sıfır olarak sattım ve bir adet arka kılıf hediye ettim kendisi ekran jelatini alarak telefonu mükemmel muhafaza etmiş

telefon sıfır kondisyondadır. istanbul içinde alıcak kişiye bizzat elden teslim edebilirim,

sattığım aracı olduğum her telefon sıfırdan farksızdır referanslarıma danışabilirsiniz.

iyi forumlar
  • Ürünün yurtdışı garantisi var yani?
  • Ürünü ben sattığım için cevaplandırabilrim, İMEİ üzerinden garnatisi vardır faturasıda vardır.

Samsung turkiye merkezini aradığınızda faturası olan ürünlerin 1 yıl boyunca türkiyedede garantili olduğu bilgisini aldım.
    faturası mevcuttur.
    Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerkan_rush

Cihaz yurt dışından 1 ay önce geldi kayıtlı temiz full kutu içerikli nakit e sıkıştığım için satıyorum. Cihazda hiç bir problem yoktur. 1 yıl garantisi vardır. arka kapaktaki jelatini bile duruyor tertemiz, silikon kılıfla kullanılmıştır hiç bir darbe, düşme yoktur orjinal jelatinide duruyor. Acil satılıktır pazartesi gününe kadar satıştadır b,lginize acele eden kapar ürünü. 2.3.3 sürümdür. istanbul ve bursa elden teslim olucaktır. lütfen mesaj atmayın, nete fazla giremiyorum telden ulaşın. 0530 641 12 31.
    edited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiggles -- 25 Ağustos 2011; 18:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiggles

edited

Alıntıları Göster
    takip fiyat düşsün :))fiyat düşsün :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip Bursadan...
  • tamam herkes takip etsin iyi güzel ama fiyat aynıdır değişmicektir arkadaşlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.