Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.850
Cevap
114
Favori
439.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Super hızlı sarj. İle gene bir nebze hızlı doluyor.
    Ben ekran kasa oranına aşık olduğum için aldım.
    Önceleri tablet gibi geliyordu elimde şimdi onada alistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme ile gelen pil widget çok iyi olmuş.benim gibi komple Samsung ekosistem içindeki kullanıcılar için baya işlevsel bir özellik.
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 22 Mart 2023; 12:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

hocam iletişim no alabilir miyim kendisinin?

• jazz80 kullanıcısına yanıt
    Facebooktan mobil teknoloji dünyası diye grubu var oraya katil ordan iletişime geçebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz80 kullanıcısına yanıt
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] Mobil Teknoloji Dünyası | Facebookfacebook
    Her türlü marka/cihaz hakkında içerikler ve güncel haberler / Fotoğraf Çekimleri ⭕ Satış ⭕ Destek / İnceleme ⭕ Yazılım.
    https://www.facebook.com/groups/179138147569481
  • Ben cihazımı arkadaşıma sattım. Oneplus 9 aldım. Biraz da onu kurcalayım Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  

• Arkadaşlar son güvenlik güncelleştirmesini alanlar wifi ile problem yaşıyor musunuz? Beni deli etti şu anda.

Bir de günlerdir düzgün işleyen rutinler mala bağladı. evde ve dışarıda rutinlerim çakışmaya başladı halbuki daha önceden çakışmayı tetikleyen şeyleri kaldırmama rağmen.

• Note 20 ultra dan s21 ultraya geçilir mi?

• SABQCES S kullanıcısına yanıt
    Böyle bir kılıfa ihtiyacım var. Nerede ikamet ediyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pesclass kullanıcısına yanıt

Bence S23U'ya bile geçilmez ama ilk satın alırken S21 Ultra tercih edilebilir.

Kamera ve bataryadan dolayı sadece s23u ya geçilir. Gerisi boşa olur.

Selam. Ben de Note FE den muhtemelen Note 20 ultra ya geçeceğim. Server kayıt için elimde 3 tane imei var. Kimle görüşmem gerekecek bana da pm atar mısınız?

• Gecen ay aldığım 9.9 temizlikte, ktc kore cihazı menüsü yarı Türkçe olan, server kaydını alışırsam yaptırırım dediğim için yaptırmadığım note20 ultra cihazımı satıyorum. Tek sebep tek elle kullanıma alismamamdir. Bilgi için DM
    (Snapdragon, 256 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcupid -- 27 Mart 2023; 17:40:17 >
  • Merhaba, Note FE cihazdan çıkmak istiyorum artık.

S22 Ultra ve Note 22 Ultra arasındayım. fikir verir misiniz?

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    S23 ultra derim biraz daha cikarabilirsen ya da 23plus olabilir. N20u ve s22u islemci ve batarya tüketiminden memnun kalmazsin yine de değerlendir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt

Zaten ikisi aynı cihaz hocam. Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]   Almışken bari s23 ultra al.

• cihazın yd sıfırını satan yer yok mudur? piyasada birkaç yeri aradım ellerinde kalmamış. zam gelmeden alalım dedik yok çekiyor herkes.

• zayim334 kullanıcısına yanıt

İlhami Özsolak baktınız mı?

• ALBAY kullanıcısına yanıt

ilhami özsolak'ta ikinci el var hocam. s21u için de bekliyorum o da yok kimsede.

• zayim334 kullanıcısına yanıt

S22 Ultra bile yavaş yavaş bitiyor hocam, S21 Ultra bulamazsınız, Note 20 Ultra da hep ikinci el, ben de temiz, ikinci el Note 20 Ultra alacağım.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.