Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.852
Cevap
114
Favori
441.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar fark verdiniz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One ui 5.1 ne zaman gelicek samsung note 20 ultraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasinbjk19033 kullanıcısına yanıt

22-28 şubat aralığında

• Kore model operatör cihazların CSC'sini(KTC, LUC, SKC) operatörsüz CSC'ye(KOO) Samkey ile çevirebilirsiniz. CSC değişimi 1 kredi. Samkey kredileri ebayda satılıyor. XDA'da en zahmetsiz bu olduğu için bunu kullanmışlar. Cihaz sadece yeniden başlıyor, sıfırlama gerektirmiyor. Bloat yazılımlar, açılış animasyonları falan CSC normale döndüğü için gidiyor haliyle .

ebay
    SAMKEY Account 01 credits Samsung , CSC , Enable call Recording...... | eBay
    https://www.ebay.com/itm/364098304952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 17 Şubat 2023; 20:40:18 >

• pesclass kullanıcısına yanıt
    Sipariş üzerine mi gönderiyorlar hocam direkt mağazada elden almadınız mı? Bir de şarj aleti 25w orijinal mi sizce?

• eeosman E kullanıcısına yanıt

Türkçe geliyor mu hocam peki?

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bu rom değiştirme işlemi değil. Kore modelde tek rom var zaten, CSC'ler farklı. Türkçe'yi bazı telefoncular DFT Pro gibi boxlarla yüklüyor galiba, sıfırlama ile gider Türkçe yine de ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 17 Şubat 2023; 22:28:32 >

Hocam o zamam csc değiştirmenin pek faydası yok gibi. Sadece kore yazılımları gider onları da zaten normal yoldan kaldırmıştım ben. Ama csc kore yapıldıktan sonra mantıken istenirse odinle farklı bir rom da kurulması lazım içinde türkçe olan. Yanlış mıyım?

Hayır hocam, donanım farkları var. SM-N986N Kore'de satılan model, bu modele ABD, Global, Çin, Kanada romları atamazsınız. Global romda Türkçe var ama o zaten Exynos işlemci, ABD, Kanada, Çin romlarında da Türkçe yok olsaydı da donanım farkından dolayı romu yükleyemezsiniz. Aslında bu iş Samsung'un işgüzarlığı, telefonun satıldığı ülkede kalmasını istiyor. Bir ara kilitsiz cihazlara bile kilit koyuyordu, o ülkeye ait hatla beş dakika görüşme yapmadan simkilit açılmıyordu. İnşallah yeni modellerde hala yapmıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 17 Şubat 2023; 23:18:8 >
  • Ekran kasa oranı vs beni çok cezbediyor. Server kayıtlı almak istiyorum. Tavsiye edermisiniz halen alınabilirmi? Kendi ımei numaramı verip biraz daha garantilemek istiyorum işi hemde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba sarı siteden aldım. Kendi imei numaram ile server kayıt yaptırdım. Şarj aleti ve orjinal kulaklığı ile beraber geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesclass -- 18 Şubat 2023; 7:19:21 >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

Server kayıtlı alın. 1 aydır kullanıyorum çok iyi cihaz. YouTube da "s23 ultra vs note 20 utra" video larını izleyin..

Teknosada s23 ultrayı inceledim. Vallahi n20u dan geçmeye kesinlikle değmez. Kamera aynı kamera. Batarya desen belki derim. Hafıza kartı zaten bitti. Ee ne için geçicez?

Bence değer hocam n20u ya 23 bin sayıyor 1 sene sonra telefonun değeri 10 bine düşecek bu güzel bi fırsat olabilir n20u için exynos tan gına geldi gerek ısınma gerek berbat pil gerek oyunlarda takılmasından bıktım s23 plusa geçmeyi dusunuyorum n20u yu verip 8 gen 2 süper bi işlemci cezbediyor

• webcinnet W kullanıcısına yanıt

Hocam exynostan tabi ki geçilir. Exynos 990 nere snap 8 gen 2 nere. Ama 865+'lı n20u'dan geçmeye değmez inanın. Sıfır alacaklar için söylüyorum. 40 bin liralık bir cihaz değil. Kamerada bile ilerleme yok. Eski mate 40 pro kullanıcısıyım hala kamera olarak yanına dahi yaklaşamadı samsung.

Server kayıtlı alacaksanız facede grup var İlhami Özsolak getiriyor hatta dün 14-15 tane getirdi 1-2 saatte satıldı. Kendi imeinizi verin ben öyle yaptım.

• Aynen ordan bakıyorum. Ondan alicam ımei hazırladım ama 2-3 senelik telefon olunca bir düşündüm. Halen alınabilirmi diye. Özellik ve kullanım olarak süper ama destek konusu çok kafamı kurcalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hazırladığınız imei kapanmış bir cihaza ait değil değil mi? Hani btk kapatıyor ya belli süre sinyal alınmayan cihazları? Ona dikkat edin.

Hocam güncellik konusu aklıma bile gelmiyor. İnan 865+ olsun 865 olsun 888 vs olsun aralarında pek bir fark yok. Android desen zaten mümkünse güncelleme gelmesin içine edip bırakıyorlar.

• Hocam sizce note 20 ultradan sonra s23 plus ın ekranı ve kamerası tatmin edermi sırf islemcisinden dolayı geçmeyi düşünüyorum

Hocam adresini verdiğiniz dükkan sadece mağazadan satış yapıyoruz, kargo yok dedi bana, siz hangi ilandan aldınız, ilanı pm atabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.