Şimdi Ara

Galaxy Note II / Nexus 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında konuları tam okumadan soru sormayı veya konu açmayı tercih etmem ama konular bir süre sonra tartışmaya döndüğünden tam anlamıyla tatmin edici cevaplar bulmak zorlaşabiliyor. Birçok konuyu okuyup, birçok soruya cevap buldum ama artık karar verme aşamasında emin olmak adına bu konuyu açma ihtiyacı duydum.

-Windows Mobile 5-6 kullandım, ciddi anlamda mesai harcamak gerekiyordu
    -iOS 3-6 kullandım, herşey mükemmel ancak koyduğu sınırlamalar ve yenilikleri sadece uygulamalar ile getirmeye çalışan bir sistemden sıkıldım. Özellikle 6 güncellemesi ve iP5 bence tam bir fiyasko. 4s'in kasasını değiştirip yeni cihaz diye sundular resmen.
    -Blackberry 6-7 kullandım, iletişim için mükemmel ama akıllı telefon vasfından çok uzak.
    -Android hiç kullanmadım. Hep çekindim: takılma, donma, telefon uyumsuzluğu, güncelleme azlığı gibi yorumları okumaktan, adam akıllı incelememiştim de, ta ki 3-4 ay öncesine kadar. Bir arkadaşımın Note I'i vardı şimdi Galaxy S3 aldı. O cihazları kullandıktan sonra ısındım Android'e karşı.

Aklımda kalan sorular sadece şunlar:
    -Note II gördüğüm kadarı ile boyutları sorun edilmezse şu an piyasadaki en iyi cihaz, Nexus da piyasadaki en güncel ve boyutuna göre en iyi cihaz.

Peki Note II, Nexus 4 kadar olmasa da eksiklik hissettimeyecek kadar güncelleme yapar mı (4.2 Note II'ye gelir mi, ne zaman gelir mesela)? Saf android kullanmakla, cihaza uyarlanmış android kullanmak arasında nasıl farklarla ve sorunlarla karşılaşabilirim. Android'de çözümsüz bir problem veya çok uğraştıracak bir problemle karşılaşır mıyım?

Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.