Şimdi Ara

Galaxy Note Ekran gitti (G-Force yüzünden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Galaxy Note telefonum bu gece ansızın ekranın yarısı gitti yani goruntu yok. Bizim Lunaparklardaki Gondol, kamikaze tarzı bişeye bindim bi festivalde ve indiğimde telefon bu hale geldi. Daha önce hiç G-Kuvveti yüzünden telefon bozulduğunu duymadım ya da bozulacagı aklıma gelmezdi

Acaba bu garanti kapsamında mıdır ? Telefon düşmedi etmedi durdugu yerde boyle oldu. (Ekran kırık değil)
    Bide ben bi kaç kez telefonu root etmiştim , acaba bu , bu tarz bi sorun için telefonu garanti dışı bırakır mı ? Çünkü sorun tamamen fiziksel.

Resimleride ekledim zaten. (Ekran Kırık Değil)

Galaxy Note Ekran gitti (G-Force yüzünden) Galaxy Note Ekran gitti (G-Force yüzünden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 9 Haziran 2013; 4:07:12 >

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cok yardımcı oldun.
    Ekranda fiziksel olarak kırılma yok , yani camı kırık değil ama içindeki touch screen nasıl bi sistem bilemiyorum , orda bi sorun var. Demek istediğim bu.
  • _SiN_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gondolda kasılırken bir yere dayandın kesin.Baskıdan cam kırıldı içi de esneyerek o hale geldi.Başka mantıklı bir açıklaması varsa buyur söyle.Dediğin gibi g kuvvetiyle ilgisi yok bunun.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Fakat camın üstünde en ufak bi sorun yok , elimi üstünde gezdirdiğimde en ufak bir pürüz dahi hissedilmiyor ya da yan tutup baktıgımda en ufak girinti çıkıntı yok.
    Üst cam kırılmadan içinin kırılması mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

mesele samsung gibi rezil bir firma ise mümküm.

daha önce de yaşanmış şeyler bunlar. forumda mesajları bile mevcut. adam gondola falan da binmemiş. durup dururken ekran çalışmamaya başlamış. garantiye vermiş, gelen cevap: "ekran içten çatlamış, kullanıcı hatası" adam da demiş kardeşim darbe almadı bişey yapmadı yani durup dururken nasıl oluyo da ekran içten çatlıyo? ve bu saçmalık nasıl kullanıcı hatası oluyo? ozaman bana bi darbe izi gösterin demiş. yine de dinlememişler.

tabiki bir telefonun dışı çatlamadan içinde çatlama olamayacak diye bişey yok, yani abzürd bi durum da olsa gerçekleşmesi imkansız denemez. ama burda asıl eleştirdiğim sürekli olarak samsung telefonlardan böyle salakça şikayetler gelişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

Fakat camın üstünde en ufak bi sorun yok , elimi üstünde gezdirdiğimde en ufak bir pürüz dahi hissedilmiyor ya da yan tutup baktıgımda en ufak girinti çıkıntı yok.

Dokunduğumuz kısım ekran değil digitizer,yani dokunma algılayıcısıdır,ekrandan daha esnektir ve ekran ile arasında (farketmeseniz bile) boşluk vardır. Telefona yavaş bir biçimde darbe gelirse (üstüne oturmak gibi) digitizer den daha çok ekran hasar görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gercekten cok sacma bişi eğer gerçekten kendiliğinden kırılıyosa ve değiştirmiyorlarsa :( Daha önce hiç okumamıştım böyle bişi. Ama ben Çek Cumhuriyetinden aldım bu telefonu ve burda vericem garantiye belki yapmazlar mı burda ?

Bu durumda yeni ekran alsam nerdeyse telefonun 2. eli kadar , at çöpe gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.