Şimdi Ara

Galaxy Note 9'ların ekranında sararma sorunu ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldın telefonu 10000 tl ye şimdi sarardı ne yapıcan hahahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • note 9u aldığımdan beridir hiçbir güncelleme yapmıyorum hiçbir sorun yaşamadım maşşallah tıkır tıkır çalışıyor telefon. hiçbir aldığım telefonda hiçbir güncelleme yapmıyorum kısaca. bir telefon yada bilgisayar en iyi ilk aldığındaki hali ile çalışıyor benim anladığım.

• Apple'in hisse sahipleri yine atlamis konuya ;)))

• note9 um vardı ekran fiyatının 1700tl olduğunu öğrenince korkudan kullanamaz oldum. artı asla jelatin kılıf kullanmayan titiz kullanana biri olarak korkudan deli gibi jelatine para harcadım paranoyağa gidiyordu sattım rahatladım. s7 edge var 5 saat ekran süresi ile yetiyor.

• senin yapacağın telin içine .....

• Italyada garanti 2 yil ve sorununu cozmezse para iadesi şarttır

• Xiaomilerin ekranına çok mu laf ettik ne ??

• Telefona 500 $ = TL den fazla para vermeyin pişman olursunuz.

• Note 8 de de anamenü seçenek geri tuşu, instagramın goto ekle beğeni keşfet hesap tuşları beyaz ekranda hep varmış gibi görünüyor, servise göre instagram 3. Parti uygulamaymış ve garanti dışı kalmış cihaz, instagram 3. Partiyse bu Google play daki uygulamaların hangisi 1. Parti acaba

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Iphone telefonların donanım kısmının en önemli parçalarını Apple kendi üretmiyor bilgin olsun. Samsung ve LG üretiyor. Yani Apple o çok met edilen ekranını kendi üretmiyor.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Yanlış tutmuşlardır. Bir dakika yaa, o Apple'dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Nisan 2020; 13:52:15 >
  • şaşırdık mı tabiki hayır ekranı yanmayan sıkıntı çıkarmayan samsung kullananlar çok şanslı 6s plus kullanıyorum hala sıkıntısız hala güncel kaç yıl oldu samsung tepe model alacağıma iphone orta segment alırım

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Okurken nasıl uyuz oldum, yahu böyle saçmalık olabilir mi? Allah aşkına dalga mı geçiyorlar insanlarla? Bu nasıl bir açıklama ya? Yazıklar olsun cidden.

• Ben Note 9 kullanıyorum Mart güncellemesini de yükledim hiçbir sıkıntı yok telefonda.Apple apple diyenler öncelikle Apple'ın ekranlarınıda Samsung üretiyor Appleın tepe modellerindeki.ekran çözünürlüğü samsungun orta seviyesinde hatta bazısından da düşük. Mesela gçen yıl çıkan iphone 11 in çözünürlüğü 1792x828 piksel iken 2013 de çıkan note 3 ün dahi 1080x1920 pixel ama siz bunu normal karşılıyorsanız hal böyleyken Apple hayranları daha düşük ve daha az özelliklere daha fazla para vermekden zevk aldıkça Apple ın sırtı yere gelemez...;)

• Son güncelleme sonrası telefon deli gibi ısınıyor ekranda renk sorunu yok ama bu denli ısınmaya devam ederse ekran yakında kendini bırakır zaten. Yazık bu telefon bu hale getirilmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

note9 um vardı ekran fiyatının 1700tl olduğunu öğrenince korkudan kullanamaz oldum. artı asla jelatin kılıf kullanmayan titiz kullanana biri olarak korkudan deli gibi jelatine para harcadım paranoyağa gidiyordu sattım rahatladım. s7 edge var 5 saat ekran süresi ile yetiyor.
    S7 Edge'da farklı değil. Çakması 1.000 lira orjinalleri ise 1.500'e değişiyor. Samsung telefonların ekranı kırıldı mı çöp oluyor. Zira ikinci el parasından fazla ekran masrafı çıkartıyor.

• Samsung ekranlarinin cogu sorunlu zaten ekranda arka plandaki semboller zamanla golgelenme yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal3068 -- 11 Nisan 2020; 10:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.