Şimdi Ara

galaxy note 2 konsol (xbox 360 kolu içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıkıldığım bir zamanda yaptığım bu aparatı şuan sıkıldığım ve yapacak bir işim olmadığı için sizlerle yaplaşayım dedim belki aranızda bu tarz bir aparat yapmak isteyenler vardır tamamen joystick tazrı oyunların hepsiyle uyumlu deadtrigger zombiewood modern combat 3 drag racing .... (bunu okuyup gaza gelmeyin uyumlu olması sizin elinizde)

aparatım tamamen kendi üretimim olup alıntı değildir

yorumlarınızı bekliyorum
     galaxy note 2 konsol (xbox 360 kolu içerir) galaxy note 2 konsol (xbox 360 kolu içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman -- 17 Temmuz 2013; 9:55:41 >

• Güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.
    Ben bunu ps2 kolu ile yapmayı düşünüyorum.
    ve ayrıca aklımda direksiyonu bağlamak var , umarım oyunlarda çalışır :)
  • ben direksiyon bagladim tuslari calistida oyunlarda denemeye gozum korktu telefonu ucururuz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

ben direksiyon bagladim tuslari calistida oyunlarda denemeye gozum korktu telefonu ucururuz diye

Evet birde o var , en iyisi direksiyondan vaz geçim :)

Telefonun görüntüsünü tvye aktarabilirmiyiz.Mesela telefona kol bağlıyacağım sonra açıp deattrigger oynuyabilirmiyim tvden. ?
  • Eger kablosuz bir kol baglarsan yapabilirsin sanirsam bir ornegini gormustum hml baglantimi ne var televizyona baglamak icin cihazi onunla bagliyosun sonra oyunu acip konsol gibi oynuyorsun benim bukadar ugrasmamin sebebi xbox kolu cok hosuma gidiyodu ve tasinabilir birsey olsun dedim ama sokacak yer bulaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

Eger kablosuz bir kol baglarsan yapabilirsin sanirsam bir ornegini gormustum hml baglantimi ne var televizyona baglamak icin cihazi onunla bagliyosun sonra oyunu acip konsol gibi oynuyorsun benim bukadar ugrasmamin sebebi xbox kolu cok hosuma gidiyodu ve tasinabilir birsey olsun dedim ama sokacak yer bulaniyorum

Evet bir günümü ayırıp kuracağım o düzeni.
    E tabi fazla taşınabilir olmamış :) , yanında çanta taşıyorsan sorun olmaz :)
  • Asil amac okula giderken trafik icin yapmistim laptop vantasinada ciim tableti vs girince yer kalmadi oyle bos bos duruyo isteyen olursa satabilirim en buyuk avantajida orjinal pili duruyo hala xbox icin sifir durumda neredeyse kol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X + 2 kol
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.